Νέο adventure από τον Gilbert? [Cave]

franz είπε:
Ποία δυάδα θα διαλέγατε, βασισμένοι στο trailer?
Με 2 χαρακτηρες μονο θα παιζεις;

Αν ναι σιγουρα θα επαιρνα τον Kinght και σαν 2η επιλογη μαλλον τον Monk.
 
Τρεις χαρακτήρες επιλέγεις. Σημειωτέον ότι μπορούν να παίξουν μέχρι και τρεις παίκτες ταυτόχρονα, και να χειρίζονται ο καθένας έναν! Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού και μόνος του να παίζει κάποιος υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να λύσει τους γρίφους (χωρίς δηλαδή ταυτόχρονη συμμετοχή χαρακτήρων).
 
Το έκανα pre-order μέσω steam το παιχνιδάκι, περιμένω με ανυπομονησία στις 23 του μηνός!!! Θα πέσει κάψιμο...
 
Έλα μια μερούλα έμεινε για εμάς τους steam users.

Οι κάτοχοι PS που το πήραν σήμερα 22 του μηνός ας μας πουν μια πρώτη εντύπωση?!?!

Στο Wii U τελικά βγαίνει 24 και όχι 22 μαζί με το PS που είχαν ανακοινώσει?

Η σελίδα τους λέει αυτά πάντως:

Out Now


PC Download,



PlayStation Network,



Wii U™


 




01/23/2013


Apple Mac,



Xbox LIVE Arcade






 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο site που το προπαρηγγειλα (PC) παντως δεν ειναι ακομα διαθεσιμο για κατεβασμα
 
Wally είπε:
Στο site που το προπαρηγγειλα (PC) παντως δεν ειναι ακομα διαθεσιμο για κατεβασμα
Φήμες λένε ότι θα ξεκλειδώσει αύριο 21:00 ώρα Ελλάδος για κατέβασμα (1.1GB περίπου).
 
Στήνω καραούλι απόψε στο PSN, λογικά μετά τις 2 θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα !
 
6;;; Για αυτο τα reviews δεν ειναι ποτε αντικειμενικα και πρεπει να διαβαζεις αρκετα για να εισαι σιγουρος. Δεν μπορει ολοι να μιλανε για ενα καλο παιχνιδι του 7,5 με 8 και το Edge να βαζει 6!!! Εγω παντως θα το παρω το μονο που με χαλασε λιγο ειναι η μικρη (μαλλον , και λεω μαλλον γιατι ειναι adventure αν κολησεις αργεις!! :D ) διαρκεια .
 
Μην ασχολειστε ρε με Reviews χιλιες φορες το ειπαμε.Αμα γουσταρεις κατι το περνεις ακομα και με 1 να το βαθμολογησαν και τελειωνη το θεμα.Αμαν πια με ολα τα φρουτα που γραφουν Reviews και εχουν θαψει ενα καρο παιχνιδαρες μεχρι τωρα.
 
Δεν θα κουραστώ να το λέω, οι βαθμοί των reviews δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Το σωστό review είναι αυτό που περιγράφει το παιχνίδι όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Ο βαθμός είναι απλά το γούστο του reviewer. Εδώ με φίλους μας που ταιριάζουν τόσο πολύ τα γούστα μας συχνά διαφωνούμε κάθετα για ένα παιχνίδι...
 
Μιας και μιλάμε για reviews, αφού ακόμα κανείς δεν το έχει στα χέρια μας.

Αυτή είναι η χειρότερη που βρήκα

http://www.strategyinformer.com/xbox360/cave/2092/review.html - 4.0/10

Επίσης έβγαλε και το γνωστό σε όλους μας gamespot

http://www.gamespot.com/the-cave/reviews/the-cave-review-6402687/ - 7.0/10

 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο XBOX όπου και δοκιμάστηκε παρατηρήθηκαν προβλήματα με το framerate, συνήθως όταν η κάμερα πηγαίνει σε μία νέα περιοχή και πρέπει να φορτώσει για 1η φορά, σίγουρα γίνεται αισθητό
αλλά όχι ικανό να σας καταστρέψει την εμπειρία του παιχνιδιού απ' ότι ακούγεται.


Μερικοί γκρινιάζουν ότι χειρισμός για την εναλλαγή των χαρακτήρων δεν είναι τόσο εύχρηστος στο XBOX/PS μέσω του χειριστηρίου.



Στο PC που δεν έχεις θέμα.



Στο Wii U θα χρησιμοποιείς την οθόνη του pad για εναλλαγή χαρακτήρων, κάτι που του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες 2 κονσόλες.


 

 


Αναμένουμε...


 


 
Λοιπον το κατεβασα στο Wii U και το παω αργα αργα! Πηρα knight, hillybilly και τα twins Μετα απο 1,5 ωρα παιχνιδιου (περιπου) τελειωσα το 2o μερος του παιχνιδιου που ηταν το μερος του knight! το 1ο ηταν ενα εισαγωγικο κοινο για ολους. Το παιχνιδι εχει καποια platforming στοιχεια αλλα δεν μπορεις να "χασεις" απο καποιο λαθος απλα σε βγαζει ποιο πισω.Με χαλασε λιγο που ο καθε χαρακτηρας μπορει να κραταει 1 item. Ως τωρα με δυσκολεψε σε 1-2 σημεια μονο. Αυτα!! το παιχνιδι ειναι ωραιο με χιουμορ και προτεινεται και σε αυτους που δεν εχουνε μεγαλη εμπειρια σε Adventures (οπως εγω :D ) . Θα το συνεχισω αυριο τωρα.
 
Ωραίο είναι ! Έπαιξα λίγο και εγώ χθες, το πήρα για το PS3.

Χωρίς να έχω διαβάσει κανένα review, ή preview, μάλλον καλά έκανα αφού σχημάτισα γνώμη "καθαρή" για το Cave. Λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με ένα pimped κλώνο του Lost Vikings (σε στιγμές και Benefactor) , με περισσότερα puzzles, αρκετό χιούμορ που διακρίνει τον Gilbert, και όλα αυτά στημένα σε ένα πανέμορφο χώρο που δανείζεται ολίγον από τα γραφικά και την ατμόσφαιρα του πρώτου Abe's Odyssey. Μου θύμισε έντονα 16bit εποχές, και μόνο απο τα παιχνίδια που μου θύμισε, αξίζει η αγορά και η ενασχόληση μαζί του. Όσοι έχετε παίξει τα παραπάνω, μην το σκέφτεστε και παίξτε το !
 
Το παιχνιδάκι τα σπάει, έπαιξα κάπου στο 4ωρο χθες το βράδυ που άνοιξε το download του steam και πραγματικά το χιούμορ του είναι απίστευτο, σε ταξιδεύει σε monkey island εποχές.

Έχει συνέχεια σήμερα.
 
Κατεβαινει ααααργααααα απο το Steam...
 
Πίσω
Μπλουζα