Αν ηταν περισσοτερο για παιχνιδια παρα σαν επιπλο το partop αντι αυτου θα προτεινα ενα καλο arcade stick για τον υπολογιστη.Η ιδια αισθηση θα ειναι με hd οθονη και arcade stick.Aν δεν ειναι και καλη η hd οθονη και την βαλεις πλαγια για arcades π.χ φαινεται χειροτερα η εικονα.Δεν εχει την ιδια φωτεινοτητα.Την καμπίνα την θέλω και για τη φάση όλη,έχω μια γωνιά,που θα δείξει όμορφη...δεν την θέλω για να λιώνω στα παιχνίδια,την θέλω κ σαν έπιπλο!
Πολλά λες ε;Πολλα.
Σε φάση "μη μιλάς, πολλά λες"?Πολλά λες ε;
Στην ίδια τιμή, δεν με χρεώνει κάτι...Μου βάζει ο πωλητής αντί για 1 gb ram, 4 gb. Είμαστε καλύτερα τώρα;
Κάνα παιχνίδι του dreamcast, μου είπες μπορεί να το τρέξει σωστά; Επίσης η διαδικασία για να περάσεις καινούργια παιχνίδια είναι δύσκολη;Σιγουρα ειναι καλύτερα, τουλάχιστον να λειτουργεί το μηχάνημα αεράτα.
Θεωρώ πως θα μπορεί να παίζει τα περισσότερα παιχνίδια του Dreamcast σε full ταχύτητα με αυτόν τον επεξεργαστή και μία μέτρια κάρτα γραφικών 7-8 ετών ή πιο καινούρια.Κάνα παιχνίδι του dreamcast, μου είπες μπορεί να το τρέξει σωστά; Επίσης η διαδικασία για να περάσεις καινούργια παιχνίδια είναι δύσκολη;