Νετ σε κονσολα μεσω local network[προβλημα]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.797
Συνδεω το ps3 και το 360 με ethernet καλωδιο μεσω του Local area connection εδω και καιρο ,σε καποια φαση προχτες μου αποσυνδεθηκε το firewall και επανηλθε σε δευτερολεπτα ,το θεμα ειναι τωρα οτι οποτε παω να κανω συνδεση με την κονσολα και το ethernet καλωδιο με το pc το local area connection tray Μου γραφει limited or no connectivity με θαυμαστικο.

Koνσολα χωρις νετ ειναι απελπισια.
:(

Boηθειαααα.

Aardvark είπε:
Συνδεω το ps3 και το 360 με ethernet καλωδιο μεσω του Local area connection εδω και καιρο ,σε καποια φαση προχτες μου αποσυνδεθηκε το firewall και επανηλθε σε δευτερολεπτα ,το θεμα ειναι τωρα οτι οποτε παω να κανω συνδεση με την κονσολα και το ethernet καλωδιο με το pc το local area connection tray Μου γραφει limited or no connectivity με θαυμαστικο.
Koνσολα χωρις νετ ειναι απελπισια.
:(

Boηθειαααα.

Να υποθέσω ότι τα έχεις βάλει όλα σε ένα router? Το limited or no connectivity είναι μήνυμα των windows άρα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι είτε στο pc είτε στο 360.. To firewall δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να αποσυνδεθεί εκτός αν έχεις h/w firewall..

Οχι κανενα ρουτερ ,απο το λαπτοπ ενα καλωδιακι στο ps3 και τελειωσα.

Το μηνυμα ναι ειναι των windows.

Firewall εχω των windows και για καποια δευτερα εγραφε ,your computer might be at risk ,the firewall is off.

Kαι αν βοηθησει,ενα Internet connection test που κανω στο ps3,Μου βγαζει failed στο obtain ip address. :(

Τhe attempt to obtain an ip adress timed out.

Μάλιστα... τρέξε έναν οδηγό δικτύου και επιβεβαίωσε ότι τόσο το ps3 όσο και το pc βρίσκονται στο ίδιο workgroup. Πάντως αν έχεις router βάλτα και τα δυο στο router. Το να χρησιμοποιείς τα windows για routing είναι μάλλον κακή ιδέα...

Eυχαριστω ,εναν οδηγο δικτυου που θα βρω;;;;;;;

Να πω οτι ξερω τι ειναι θα πω ψεμματα;;;; :xm: :(

Kaνα λινκακι.

Παντως αν κατι λειτουργει δεν το αλλαζω. :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην εικόνα

picture.php

Θεος ευχαριστω ολα οκ τωρα.

Βεβαια τωρα κατω δεξια δεν μου βγαζει καθολου το τετραγωνακι με το Local area connection (παει εξαφανιστηκε),αλλα συνδεωμαι με το adsl modem της forthnet,αυτο εβαλα σαν επιλογη οταν ετρεξα τον οδηγο.

Tεσπα ολα καλα.... :)

Πίσω
Μπλουζα