Αποφάσισα να λύσω την απορία μου σχετικά με το Crazy Girl για τα καλά. Η ταινία είναι όλη στο YouTube. Δυστυχώς οι τίτλοι δεν αναφέρουν ποια ντουμπλάρει τη Λάσκαρη, λένε μόνο τους κανονικούς τραγουδιστές (Μαβίλη, Πουλόπουλο κλπ). Οπότε έψαξα και βρήκα το σημείο στο οποίο η Λάσκαρη το "τραγουδάει" και το άκουσα ταυτόχρονα με το soundtrack. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για διαφορετική εκτέλεση, η ενορχήστρωση είναι ακριβώς η ίδια αλλά ο ρυθμός έχει μια μικρή διαφορά, το ίδιο και οι φωνές παρόλο που μοιάζουν πολύ. Θα μπορούσε να είναι η ίδια τραγουδίστρια αλλά τότε ποιος ο λόγος να ξαναηχογραφηθεί? Οπότε λογικό μου φαίνεται να είναι διαφορετικές, και υποψιάζομαι πάλι πρόβλημα εταιρειών. Το είπε η Κανελλίδου στην ταινία, δεν μπορούσε να το πει στο δίσκο (κυκλοφόρησε από τη LYRA), οπότε ο Πλέσσας την αντικατέστησε με μία που είχε παρόμοια φωνή. Τώρα γιατί λεεί και το CD αλλά και το βινύλιό μου (που είναι πολύ παλιότερο) ότι είναι "Η αυθεντική μουσική και τα τραγούδια" της ταινίας, ε, καλά. Εξαρτάται από το τι εννοούμε "αυθεντική".