FORD231
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 3.969
- Δεν ταιριάζουν αυτά τα γυαλιά σε οβάλ πρόσωπο;;;argy είπε:Απο τις τρεις αγαπημενες μου κωμικες σειρες!!!!!!!!!!!!! Ειδικα οταν βλεπω αυτο το σκετς με ακουνε μεχρι απεναντι απο τα γελια!!!!!!
Λορένα, μάλλον αναφέρεσαι σ'αυτήν τη σκηνή:Λορένα είπε:Η κορυφαια σκηνη ηταν οταν τους επιασαν να την κρατα στα χερια ο Αντωνης, στο παρτι γενεθλιων της. Το τραγουδι που εβαλε : βαστατε τουρκοι τα αρματα, ακομη γελαω..
- Χθες πέρασα όλη τη νύχτα αγκαλιά με την Κική Δημουλά..bambinella 100 είπε:Αγαπημενο μου επεισοδιο - για μενα το καλυτερο της σειρας - εκεινο οπου η Σασα βαζει στο ματι τον Θωμα Κινδυνη, και προσποιειται την ποιητρια και διανοουμενη. Ειδικα εκει που διοργανωνεται ποιητικη βραδια στο σπιτι της Χριστινας και τη μια ατακα ακολουθει αλλη!!!....... Ο,τι και να πω ειναι λιγο!
Στο ιδιο σημειο νομιζω, εκει που ηθελε να αποδειξει ποσο αγαπαει τα βιβλια, ανεφερε οτι εχει ολοκληρη την εγκυκλοπαιδεια Λαρούς. Για να τονίσει πόσο πολύ τα αγαπάει, επισήμανε οτι εχει ολους τους τομους στις κούτες, άπιαστους (τόσο πολύ τους προσέχει δηλαδη)sunset89 είπε:- Ε, δεν είμαι και εντελώς άσχετη έχω διαβάσει μερικά βιβλία.... Ερωτική αρμονία. Τρίτομη ελληνική κουζίνα της Βέφας. Ωραιό το φουστάνι σου Γιώργο μου. Τετράτομος ονειροκρίτης του Λεφάκη. Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά του Νταλάρα. Τα τεκνά του πλοιάρχου Γκραντ..
Μόλις βρήκα αυτές τις καταπληκτικές σκηνές ολόκληρες!!! Τις ξέρω απ' έξω φυσικά, αλλά πάντα τις απολαμβάνω!bambinella 100 είπε:Σε ευχαριστω πολυ sunset, που μου θυμισες αυτες τις μοναδικες ατακες του συγκεκριμενου επεισοδιου! :thanx2: Η αληθεια ειναι οτι αρκετα πραγματα εχω ξεχασει απο τη σειρα αφου εχω να τη δω χρονια. Τις επαναληψεις τις αποφευγω γιατι τα επεισοδια δεν ειναι αυτουσια και αυτο με κακοκαρδιζει...
Χαιρομαι παντως που εχουμε την ιδια γνωμη για την ιστορια Σασας - Στεφανου. Πραγματικα, η καλυτερη ολης της σειρας!
tzias57 είπε:και δύο ατάκες
ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Εσύ έχεις πάει με όλη την Αθήνα
ΣΑΣΑ : Σιγά την μεγαλούπολη
Κ εγω ειχα ακουσει κατι τετοιο!!Τι να πω αν ειναι αληθεια τοτε ειναι φανταστικοι ηθοποιοι γιατι δεν τους φαινοταν καθολου!!!!emkriti είπε:Ξέρει άραγε κανείς αν ευσταθούν οι φήμες που ήθελαν την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη να μισιούνται θανάσιμα εκτός κάμερας;;;