Ντόλτσε Βίτα (1995)

Και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της υπέροχης αυτής κωμωδίας! :)

dolcey.jpg


deolce2.jpg
 
Πραγματικά υπέροχης!!!!Άντε πότε θα βγει σε dvd???????????????????
 
tonytony είπε:
Πραγματικά υπέροχης!!!!Άντε πότε θα βγει σε dvd???????????????????
Αντώνη, νομίζω ότι τη συγκεκριμένη κωμωδία θα τη δούμε πολύ σύντομα! Το ανησυχητικό φαντάζομαι ξέρεις ποιο είναι:

α. Αν θα τη δώσουν ολόκληρη και όχι μόνο τον α' κύκλο

β. Αν θα προσφέρουν τα επεισόδια στην αυθεντική τους μορφή ή πετσοκομμένα σαν του Mega. :(
 
Δε νομίζω να βγει η συγκεκριμένη σειρά σε DVD αν και το θέλω πάρα πολύ. Τι θα 'χουν να δείχνουν μετά?? Παρ' όλα αυτά αν κυκλοφορήσει τα επεισόδια θα είναι στην κανονική μορφή τους. Ποτέ δεν έχουν δώσει κομμένα επεισόδια. Η μόνη μου ανησυχία είναι να μην βγει με το Τηλέραμα για ευνόητους λόγους.
 
Και γω πιστεύω πως ΑΝ βγει θα βγει στην αρχική του μορφή. Τώρα για το αν θα είναι ολόκληρο τελικά αυτό είναι ένα θέμα. Πάντως αν το πάρει το ΖΑΠΙΝΓΚ θα είναι!
 
Εξαιρετικό τρέιλερ.Το θυμάμαι ακόμα και τώρα πολύ έντονα.Και αυτή η απουσία εικόνας σου ερέθιζε ακόμα περισσότερο τη φαντασία.

Θεωρώ ότι η Παναγιωτοπούλου με τη Μπαλανίκα υπήρξαν μακράν το καλύτερο γυναικείο(για να μην πω και γενικά) δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης.Οι ερμηνείες ήταν τόσο φυσικές που νόμιζες ότι όλα ήταν πραγματικότητα.Όταν βέβαια από δίπλα είναι μια Φωκά και μία Καβογιάννη αντιλαμβανόμαστε γιατί το Ντόλτσε Βίτα είναι στο πάνθεον των αριστουργημάτων.Όλοι οι ρόλοι άριστοι και προσεγμένοι στη λεπτομέρεια.
 
Από τις εξαιρετικότερες κωμικές σειρές, με τα δικά μου ταπεινά κριτήρια! :)

Όντως, όπως λέει κι ο stagr, οι ερμηνείες των Παναγιωτοπούλου - Μπαλανίκα είναι εκπληκτικές! Μου έδιναν όντως την εντύπωση ότι "εισβάλλω" στην προσωπική τους ζωή, την οποία κι έβρισκα άκρως ενδιαφέρουσα! :)

Ακόμα και τώρα, εξακολουθώ να την βλέπω ευχάριστα!
 
Η σειρά είναι πολύ παραπάνω από ευχάριστη για μένα.Και ας έχουν περάσει 16 χρόνια.Και δεν είναι καθόλου ρετρό με την έννοια του παλιού και παρωχημένου.Ευχάριστοι και αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες παιγμένοι με δεξιοτεχνία από τους ηθοποιούς.
 
Πολυ αγαπημενεη σειρα θα την βαλω να την δω συντομα γιατι την εχω πεθυμηση.Γουσταρω με χιλια Σασα :D
 
Απορώ γιατι δεν βγαίνει σε dvd θα μοσχοπουλούσε ναι ή οχι;
 
kossyfa είπε:
Απορώ γιατι δεν βγαίνει σε dvd θα μοσχοπουλούσε ναι ή οχι;
Τώρα όπως είναι έτσι τα πράγματα,δεν ξέρω αν θα πουλούσε,πριν 2 χρόνια σίγουρα θα έκανε πωλήσεις!!!!!!
 
Οι τίτλοι αρχής της σειράς με την ένδειξη "Το MEGA CHANNEL παρουσιάζει" που δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση, ενώ έχει κοπεί και από τα επεισόδια που ανέβασε το Mega στο Youtube:



Με την Άννα Κουρή και την Τζόυς Ευείδη που αν δεν κάνω λάθος την ίδια εποχή παίζανε στους Μεν και τους Δεν στον ΑΝΤ1!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστούμε για τα βιντεάκια. Αυτό πάλι ποτέ δε μπόρεσα να το καταλάβω! Γιατί να κόβουν το "Το Mega Channel παρουσιάζει";;; Μήπως πρόκειται να αλλάξει το κανάλι;;; Τι να πω... :xm:
 
Τα επεισοδια προβαλλονται παντα κουτσουρεμενα για να κερδιζει το καναλι τηλεοπτικο χρονο που βεβαια μεταφραζεται σε διαφημισεις.

Σε αυτη την περιπτωση ακομα και το δευτερολεπτο σημαινει παρα πολλα ευρω, οπως επισης σημαινει οτι η φραση "σεβασμος στον τηλεθεατη" αγνοειται πληρως.
 
Νομίζω πως το κόψιμο του "Το Mega CHANNEL παρουσιάζει" οφείλεται στο ότι το κανάλι έχει αποβάλλει τη λέξη "CHANNEL" από το όνομά του από το 1999 που αλλαξαν το λογότυπό τους! Απορίας άξιο βέβαια, πως και στην επανάληψη άλλων σειρών όπως οι Τρεις Χάριτες, το άφηναν κανονικά.

Υποτίθεται άλλωστε ότι πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής της Ντόλτσε Βίτα προβάλλονται οι άλλες δύο κάρτες με έναν νεαρό που βαστάει μια κάρτα που γράφει "Το mega παρουσιάζει", και ακόμα μία που λέει "Megalicious classics" και υποτίθεται ότι κάνουν την ίδια δουλειά...

Το κακό της υπόθεσης είναι πως εφόσον και τα επεισόδια που έχει ανεβάσει ο σταθμός στο youtube είναι και αυτά επεξεργασμένα, πολύ πιθανόν, για την συγκεκριμένη σειρά να έχουν καταστρέψει τις πρωτότυπες κόπιες όταν ψηφιοποίησαν το αρχείο τους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα το "Ντόλτσε Βίτα" νομίζω ανέβηκε κανονικά με τους κανονικούς τίτλους αρχής και τέλους (κυρίως) , δηλαδή όπως ήταν τα αρχικά επεισόδια , εκτός φυσικά του..."παρουσιάζει...".
 
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό, απλώς αυτή είναι η ένστασή μου. Αν ποτέ πχ κυκλοφορήσει σε dvd, το αν θα έχει το πρωτότυπο "Το Mega channel παρουσιάζει" ή αν θα λείπει όπως λείπει από το webtv, για εμένα κάνει μεγάλη διαφορά. ;)
 
Ένα πολύ όμορφο βιντεάκι που ανακάλυψα από τα γυρίσματα της σειράς , με τον Βλάσση Μπονάτσο!

 




 
Eυτυχως εχω ολη τη σειρα κ' με το παλιο σημα του mega το original κ' με τους αρχικους τιτλους με το mega channel παρουσιαζει...
 
Πίσω
Μπλουζα