Νυχτερινό κέντρο με ελληνικά ελαφρά τραγούδια 70ς - 80ς

lalakinos

RetroN00b
Joined
20 Ιουλ 2010
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
1
Ερωτηση σε ολους τους νοσταλγους των 70ς - 80ς : Αν δημιουργηθει ενα νυχτερινο μαγαζι που το προγραμμα του θα περιλαμβανει αποκλειστικα τετοιου ειδους τραγουδια θα εχει ενδιαφερον??? Περιμενω απαντησεις!!!!!!
 
Πηρε το ματι μου ενα τετοιο κεντρο στην Καστελλα. Αυτο εγινε πριν απο δυο - τρια χρονια, αλλα μαλλον θα υπαρχει ακομα.

Και φυσικα θα εχει μεγαλο ενδιαφερον το προγραμμα του γιατι ειχε ωραια τραγουδια η εποχη εκεινη.
 
Για να ειμαι πιο σαφης εννοω απο Poll μεχρι Φ.Νικολαου , Γ. Κατεβα , Τζορντανελλι κ.λ.π.
 
Τετοιο ειδος τραγουδιων ειχε και το κεντρο που ειδα.
 
Καπου πηρε το ματι μου και ενα κεντρο που τραγουδαει ο Δακης.

Επισης υπαρχει (υπηρχε?) ενα κλασικο μαγαζι στην Κηφισιας
 
lalakinos είπε:
Για να ειμαι πιο σαφης εννοω απο Poll μεχρι Φ.Νικολαου , Γ. Κατεβα , Τζορντανελλι κ.λ.π.

Στο Cavo D' Oro στην Καστέλλα, τραγουδάει ο Φίλιππος Νικολάου. Πρέπει να μένει και κάπου κοντά, γιατί τον έχω δει μερικές φορές στον δρόμο.
 
Μπραβο, miki-mik! To Cavo D'Oro ηταν το μαγαζι που ειδα.

Μολις το εγραψες το θυμηθηκα.
 
Ναι αυτό είναι, ARETARA!!!
 
Εγώ πάντως θα πήγαινα!!!! Κρίμα να μην υπάρχουν τέτοια ακόμα...
 
Διάβασα στην Athens Voice, ότι σήμερα (2/11/2012) κάνει εγκαίνια ένα μαγαζί στο Περιστέρι (έχω κρατήσει διεύθυνση και όνομα του μαγαζιού), που η μουσική του θα'ναι εκείνης της εποχής (70-80), ελληνικά φυσικά!!! Φυσικά και θα πάω!!!
 
Όλα τελικά είναι κύκλος. Πριν από λίγα χρόνια (3) ένα τέτοιο μαγαζί δεν θα είχε καμία τύχη. Σήμερα ανοίγει. Δηλαδή έπρεπε να έρθει κρίση για να λήξει η ξενομανία που μας κατάτργωγε τόσα χρόνια;

Δυστυχώς τα παλιά καλά σκυλάδικα είχαν φήμη δευτεράτζας ή τριτάτζας εδώ και δεκαετίες. Κανείς δεν τους έδινε τη θέση που τους άρμοζε, πίστευε μάλιστα ο πολύς και αμμύητος κόσμος ότι σε τέτοια μαγαζιά συχνάζουν αγράμματοι, ευτελείς, αμόρφωτοι, επαρχιώτες και, πολλές φορές, κακοποιά στοιχεία. Ουδεμία σχέση φυσικά, γιατί σε τέτοιο μαγαζί ήμουν από τα 14 μου μέχρι πριν μερικά χρόνια που του αλλάξαμε look και αντικείμενο.

Ρε να δεις που ο μπάρμπας μου θα βγει και πάλι αληθινός. "Σε 10 χρόνια από σήμερα θα λυκνιζόμαστε ξανά στον ήχο του μπουζουκιού, θα ξαναπετάμε γρύφαλα και θα κολλάμε πάλι δεκαχίλιαρα στο κούτελο του μαέστρου που θα μας παίζει ταξιμάκια. Και άσε τους τρέντυδες να κουνιούνται" .

Ρε λες να το ξανακάνω σκυλάδικο; Αμήν!!!!!!!

Διευκρινίζω πως το "επαρχιώτες" το αναφέρω όπως το εννοούσαν οι κάθε λογής "πρωτευουσιάνοι" δεν θεωρώ τη λέξη τιμητική και δηλώνω ευθαρσώς χωριάτης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα