Γενικα παντωs χρειαζεται και στην crt tv το παιχνιδι να εχει καληs ποιοτηταs textures ωστε να δειχνει εντυπωσιακο οπωs επισηs και το επιπλεον anti-aliasing που με την λαμψη του φωσφορου δινει μια ξεχωριστη εντυπωσιακη και πρωτογνωρη gaming εμπειρια ειδικα για εμαs που λιωναμε το gaming σε crt tv απο τα τελη τηs δεκαετιαs του 80.Αυτά είναι τα καλύτερα γραφικά που μπορώ να δω στην CRT TV. Αν βρω τρόπο να στείλω εικόνα από PC, θέλω να δοκιμάσω και RE2 Remake, RE8 Village, Titanic Honor & Glory Demo, Ace Combat 7, Spiderman Remastered, Elden Ring και Visage
Να ρωτήσω εγώ κάτι, γιατί CRT TV και όχι CRT monitor που και μεγαλύτερη ανάλυση έχει και καλύτερη ποιότητα, ειδικά εφόσον μιλάμε για PC games;Αρχαια 3d παιχνιδια first person shooters αλλα τωρα λογο crt tv τα παιζω ξανα και ξανα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι, γιατί CRT TV και όχι CRT monitor που και μεγαλύτερη ανάλυση έχει και καλύτερη ποιότητα, ειδικά εφόσον μιλάμε για PC games;
Για κάποιο PlayStation 1 ή 2, Nintendo 64 ή Saturn που παίζουν στα 320x240 άντε και στα 640x480, ok να πω ναι, αλλά σε PC games γιατί όχι CRT monitor, όταν ένα καλό EIZO 21" ανεβαίνει ακόμα και στα 2156x1440 (ή κάπου εκεί τέλος πάντων) ώστε να μη σου βγαίνουν τα μάτια, ειδικά σε κείμενο ή σε κανένα χάρτη και είναι και CRT;
Aυτο ακριβωs επαθα και εγω σε καποια παιχνιδια που μεχρι και το 2022 τα επαιζα μονο στην led 1080p.Η ψευδαισθηση αληθοφανειαs του υψηλου contrast του φωσφορου και η καλυψη στιs ατελειεs εβγαζαν ενα εξτρα εφε φωτορεαλισμου μεσα απο την οθονη τηs crt.Τα γραφικά φαίνονται πολύ ρεαλιστικά εδώ γιατί είναι πίσω από πολλά φίλτρα και χαμηλή ανάλυση που κρύβει ότι ατέλειες και σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι βλέπεις πραγματικό footage απο VHS. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα φίλτρα και το παιχνίδι το έβλεπες πεντακάθαρο, δεν θα σου έκανε καμία εντύπωση.
Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τις CRT τηλεοράσεις θεωρώ.
Eντωμεταξυ το Rage του 2011 και η εκδοαση του xbox 360 να βγει οπωs ακριβωs ηταν και για για τιs καινουργιεs κονσολεs ps5 και xbox series x πολλοι νεοι gamers που δεν το εχουν παιξει θα ενθουσιαστουν με τιs γραφικαρεs που θα βλεπουν στην 65αρα led - oled οθονη τουs και θα ειναι και κατι παραπανω απο ικανοποιημενοι για την κονσολα τουs που εχει αυτα τα γραφικα.Αs ειναι στην ουσια xbox 360 του 2005.Aυτό φαίνεται πραγματικά πολύ καλό στην CRT. Η φυσική κίνηση και οι λάμψη της CRT το ανεβάζουν πολύ. Το προτιμώ από την απλή HD Tηλεόραση στα 60fps, οχι όμως και από την PC έκδοση που μπορώ να την τρέξω στα 240fps στο 240hz monitor. Στα 240hz η κίνηση είναι σχεδόν το ίδιο φυσική με την CRT ενώ έχεις και πολύ καλύτερη λεπτομέρεια. Χάνεις λίγο τις λάμψεις βέβαια αλλά αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο μείον για μένα.
Στον καδο των σκουπιδιων το παιχνιδι.Η μονιμη θεση που του αξιζει για μενα.Πουθενα δεν μπορω να το παιξω αυτο.Ειδικα σε απλη led tv 60hz δεν βλεπεται καθολου και δεν αντεχειs να παιξειs ουτε 5 λεπτα.Tελευταιο παιχνιδι που τσεκαρα σε crt tv ηταν το Wolfenstein II: The New Colossus αλλα δεν με εντυπωσιασε οσο θα ηθελα στα γραφικα οποτε δεν θα ξαναπεχτει σε crt tv.Kαλο παιχνιδι παντωs με καποια ωραια εφε γραφικων οπωs και ρεαλιστικο νερο στην crt tv αλλα ωs εκει.Δεν ειχε το κατι παραπανω που θα ηθελα στα γραφικα.
Οπωs ειναι σχεδιασμενη η πιστα στο υποβρυχιο με κουρασε και τα γραφικα ναι εχουν φουλ λεπτομερεια και καλουs φωτισμουs αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα στην επομενη μηχανη id Tech νεαs γενιαs μετα το rage και επειδη εχω παιξει πριν απο αυτο fps παιχνιδια σε κλειστουs χωρουs με ποιο αληθοφανη γραφικα μου φανηκε καπωs υποδεεστερο το New Colossus.Ισωs επειδη επρεπε να βγει και στο Switch δεν αξιοποιησαν αρκετα την μηχανη γραφικων id Tech 6??πιστευω μπορουσαν να δωσουν ποιο ρεαλιστικα γραφικα στο παιχνιδι.Καποιο λαθος θα εχεις κανει η καποια λαθος ρυθμιση. Το New Colossus ειδικά στο υποβρυχιο εχει φοβερα γραφικα, καλυτερα απο οτι βλεπω στο Rage. Mονο καποιοι NPCs φαινονται λιγο χάλια.
Οπωs ειναι σχεδιασμενη η πιστα στο υποβρυχιο με κουρασε και τα γραφικα ναι εχουν φουλ λεπτομερεια και καλουs φωτισμουs αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα στην επομενη μηχανη id Tech νεαs γενιαs μετα το rage και επειδη εχω παιξει πριν απο αυτο fps παιχνιδια σε κλειστουs χωρουs με ποιο αληθοφανη γραφικα μου φανηκε καπωs υποδεεστερο το New Colossus
Να ρωτήσω εγώ κάτι, γιατί CRT TV και όχι CRT monitor που και μεγαλύτερη ανάλυση έχει και καλύτερη ποιότητα, ειδικά εφόσον μιλάμε για PC games;
Για κάποιο PlayStation 1 ή 2, Nintendo 64 ή Saturn που παίζουν στα 320x240 άντε και στα 640x480, ok να πω ναι, αλλά σε PC games γιατί όχι CRT monitor, όταν ένα καλό EIZO 21" ανεβαίνει ακόμα και στα 2156x1440 (ή κάπου εκεί τέλος πάντων) ώστε να μη σου βγαίνουν τα μάτια, ειδικά σε κείμενο ή σε κανένα χάρτη και είναι και CRT;
Καλα αυτες τις αναλυσεις στα ποιο συγχρονα παιχνιδια ουτε το ps5 μπορει να τις αποδωσει και στα pc παλι δεν ειναι το θεμα αν εχει μεγαλη αναλυση η οθονη μας αλλα μεχρι ποια αναλυση θα μπορουν να τρεχουν οι καρτες τα 60 fps τα νεα παιχνιδια νεας γενιας επιπεδου unreal engine 5.Για νέα παιχνίδια έχω οθόνη gsync που ανεβάζει 100hz σε 3440x1440 κάτι που ειναι υπεραρκετο και καλύτερη εμπειρία από crt. Για νέα παιχνίδια, επαναλαμβάνω