Νext Gen Gaming σε CRT

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Τι ειναι πιο retrogaming ,playing retro games σε HD TV ,σε pc με ενα σωρο φιλτρα η playing next gen games σε Retro CRT τηλεορασεις.


Πολλες φωτο στο
λινκ απο τον τυπα που το καταφερε.

Προβολή συνημμένου 111927
 
Έπος ! Όχι απλά σε CRT, σε ασπρόμαυρη με κουζινόκουμπα ! Έγραψε ο άνθρωπος.

Πάντως, μεταξύ μας, πιο όμορφο δείχνει το watch dogs στην TV του '70, απο ότι δείχνει το Atari 2600 στην τηλεόραση του 2014. Αυτή η φωτογραφία που στέκεται στο πεζοδρόμιο είναι σαν να βγήκε απο κατασκοπική ταινία της εποχής (της τηλεόρασης) .
 
E,σιγα το δυσκολο...εμεις τo εχουμε κανει χρονια τωρα...και για τις συσκευες που εχουν μονο hdmi εξοδο παιρνουμε αυτο (εξαιρετικο,το εχω παρει-τροφοδοτειται μεσω του hdmi)

sku_152345_1.jpg

οποτε σε συνδιασμο με το sony ps1 modulator απολαμβανουμε στην αρχαια tv μας οτιδηποτε :D ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ βολικο το hdmi to av για γενικη χρηση απο συγχρονο gaming εως και retro gaming χωρις αυθεντικη απεικονηση 240p με rgb ποιοτητα αλλα οκ παλι εχει πολυ καλυτερη ρετρο αισθηση σε crt tv σε σχεση με συγχρονες lcd's με φιλτρα.

Στα 240p αυτο που δεν μου αρεσε ποτε ειναι οι χοντρο scanlines σε crt pvm - bvm οπως πχ στις 20 ιντσες.Για μενα πολυ καλυτερα το retro gaming σε καλες crt tv's με τις πιο λεπτες scanlines η ακομη και σε lcd με φιλτρα παρα να βλεπω τις χοντρο scanlines των pvm - bvm.
 
Ειχα παιξει πριν λιγο καιρο το shenmue 2 στο dreamcast και σειρα εχει το shenmue 3 στην crt tv.Ρετρο αισθηση υπαρχει λογο crt και τα γραφικα αν και συγχρονα οποιος εχει συνηθισει σε crt το composite σε ps1 - ps2 - xbox μετα σε καλη crt με τις καταλληλες ρυθμισεις θα του φανουν super. Σε λιγα παιχνιδια οπως αυτο εχω μαυρες μπαρες πανω κατω μιας και ταιριαζουν καλυτερα οι αναλογιες.
Παντως ακομα δεν εχω χορτασει να χαζευω τα τοπια με τα εξαιρετικα γραφικα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Ας ειναι και εδω το zelda μιας και υπαρχει και ξεχωριστο θεμα με next gen σε crt.

1.jpg

2.jpg

3.jpg
 
Ποιο zelda ειναι αυτο ειπαμε?
 
Crysis σε philips crt τηλεοραση 21" (καμπυλωτη οθονη) με αισθηση ταινιας 90ς vhs καλης ποιοτητας γυρισμενη σε καποιο τροπικο νησι.Εκτος τα γραφικα super ειναι και η κινηση των φυτων σε αυτο το παιχνιδι.

1.jpg


2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Τελευταιο παιχνιδι για το 2022.kirby epic yarn emulator με hdmi to composite σε philips crt tv 21"

Φοβερο 2d παιχνιδι με εντυπωσιακα γραφικα και αψογο σχεδιασμο στις πιστες.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
Fps στο pc σε επιπεδη crt tv 21" και σειρα εχει ο retro gordon freeman σε half life 1 mod για ποιο ρεαλιστικα γραφικα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Και μετα τον gordon freeman ενα πιο ξεκουραστο game οπωs το dirt rally του 2015 σε pc στην ιδια tv.

dirt rally.jpg
 
Xbox 360 gaming.Παλια αλλα διακεδαστικα παιχνιδια για μενα με αρκετη δραση και γραφικαρεs.

Turok (2008)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Rage (2011)

1.jpg

2.jpg

3.jpg
 
Eσύ και εγώ πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι υπέρμαχοι των crt στα παιχνίδια.
 
Eσύ και εγώ πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι υπέρμαχοι των crt στα παιχνίδια.
Eγω Μαριε οσο περναει ο καιροs ενθουσιαζομαι ολο και περισσοτερο με τιs crt χαχα.Mην κοιταs που δεν ποσταρω συχνα για retro gaming.
Λιωνω στο retro gaming λεs και ειμαι στα 90s και πραγματικα λογο τηs ιδιαιτεροτηταs τηs crt εικοναs για μενα συμβαλει στo μεγιστo για πραγματικη χορταστικη διασκεδαση που δεν μπορω να εχω σε καμια περιπτωση σε συγχρονη οθονη.Βαζω πχ το final fight στην αυθεντικη αναλυση στο pc με vga to scart rgb και παθαινω σοκ απο το αποτελεσμα των γραφικων.Το εδειξα σε εναν φιλο μου που παιζει το mame σε μεγαλη συγχρονη oled με φιλτρα και τρελαθηκε οταν του εδειξα το αποτελεσμα σε πραγματικη crt επιπεδη trinitron 21" που ρυθμισα την ευκρινεια το επιπεδο του μαυρου και τα χρωματα για το μεγιστο αποτελεσμα.Το κοιταζε το ξανακοιταζε χαχαχα!!!δεν πιστευε στα ματια του ποσο τελεια φαινοταν στην υφη και στην κινηση τα 2d γραφικα και ποσο ανωτερα σε σχεση με αυτα που εβλεπε στην oled.
Προχθεs επαιζα outrun στο mame στην trinitron και ο ενθουσιασμοs μου ηταν o ιδιοs οπωs στα 90s.Αισθανομουν την ιδια μαγεια στο παιχνιδι οπωs παλια στιs αρχεs τηs δεκαετιαs του 90 στα arcades.Οπωs επισηs και στα υπολοιπα ρετρο παιχνιδια.

Και πολλα συγχρονα παιχνιδια ειναι παντωs ωραια και διασκεδαστικα με καλο gameplay και βαζω και αυτα αλλα εννοειται για μενα χωριs το retro gaming δεν γινεται.Θα λειπει το μεγαλυτερο κομματι τηs μαγειαs στο gaming...οποτε retro gaming για παντα.
 
Η γραφικη 3d τελειοτητα στιs crt tv που ξεκινησε με το dreamcast το 1999 συνεχιζεται μεχρι και σημερα στην ιδια οθονη για μενα.O στοχοs εννοειται ειναι οσο δυνατον μεγαλυτερη διασκεδαση απο τα βιντεοπαιχνιδια ρετρο και συγχρονα.

Gta 5 σε pc με συνδεση σε 21" crt tv επιπεδη samsung του 2005.Eννοειται στην crt κανονικα δειχνει καλυτερα το παιχνιδι και πιο ζωντανο σε σχεση με τιs φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg
 
Μετα απο ενα υπερ διασκεδαστικο 90s retro gaming στην crt τηλεοραση ωρα για γραφικα του μελλοντοs :fafoutis: με αληθοφανη χρωματα - υφεs - φωτισμουs κλπ που σου δινουν την αισθηση οτι βλεπειs 90s vhs ταινια στην crt.

Rise of the tomb raider του 2015 για pc

rise of the tomb raider.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Xbox 360 gaming σε crt tv 21" Δεν φτανει εννοειται τα γραφικα που εχω στο pc αλλα ομωs και αυτο παρολο που εχει hardware του 2005 τα 3d γραφικα του σε πολλα παιχνιδια μεχρι και σημερα δειχνουν πολυ συγχρονα.

Ηalo 4 (xbox 360)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Αlan wake.Απο τα καλυτερα παιχνιδια που ειχα παιξει στο xbox 360

Κανονικα εννοειται δειχνουν πιο καθαρα τα παιχνιδια με καλυτερο φωτισμο και χρωμα.Δεν βγαινουν και ολεs οι φωτογραφιεs το ιδιο καθαρεs.


1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Medal of honor του 2010 για το pc με hdmi to composite σε επιπεδη crt tv 21"

Ρεαλιστικα γραφικα - αληθοφανειs εκρηξειs - ακαταπαυστη δραση και αισθηση οτι βλεπειs καποια πολεμικη ταινια.

Κανονικα εννοειται το παιχνιδι δειχνει πιο ρεαλιστικο στην crt tv μου σε σχεση με τιs φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
Ξεκινησα το space hulk deathwing σε crt tv 21" Fps με τρομερουs crt φωτισμουs και εξαιρετικη αληθοφανεια στα γραφικα.Ρεαλιστικεs μεταλλικεs υφεs με γυαλαδεs - αντανακλασειs - σκουριεs κλπ.

1.jpg

2.jpg

3.jpg
 
Στην crt tv εχω λιωσει με το συγχρονο gaming :fafoutis::fafoutis::fafoutis: Τα τελευταια βραδια περνανε με ωρεs δρασηs - αγωνιαs και τρομου (στην επιπεδη crt τηλεοραση 21") με το πρωτου προσωπου παιχνιδι atomic heart.

Eννοειται πωs τα γραφικα που εχω στην παλια crt τηλεοραση μου ειναι κατα πολυ ποιο ρεαλιστικα σε σχεση με τιs φωτο.Ουτε οι crt φωτισμοι δυστυχωs δεν μπορουν να αποδωθουν στιs φωτο και ετσι οπωs τουs ρυθμισα στην τηλεοραση μεσω service menu δειχνουν απιστευτοι και ομωs αληθινοι.Εξωπραγματικοι θα ελεγα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα