Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να βαζουμε μονο ξενους τιτλους ομως, παιδια, μια που το θεμα το εχω ανοιξει μονο για ξενες ταινιες.
@Steppenwolf Πες μας, αν θελεις, για τις ρωσικες ταινιες που αναφερεις. Δεν τις ξερω και δεν μπορω να διαβασω και τον τιτλο τους.

Να βαζουμε μονο ξενους τιτλους ομως, παιδια, μια που το θεμα το εχω ανοιξει μονο για ξενες ταινιες.
Σόρρυ, δεν το είχα αντιληφθεί.

@Steppenwolf Πες μας, αν θελεις, για τις ρωσικες ταινιες που αναφερεις. Δεν τις ξερω και δεν μπορω να διαβασω και τον τιτλο τους.
Πρόκειται για διάσημες ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι· Σολάρις, ο Καθρέφτης, Στάλκερ. Καθώς στα Ρωσικά δεν υπάρχουν άρθρα, οι τίτλοι είναι μονολεκτικοί.

Έχουν ανέβει στο YouTube από την ίδια τη Mosfilm.

Πρόκειται για διάσημες ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι· Σολάρις, ο Καθρέφτης, Στάλκερ. Καθώς στα Ρωσικά δεν υπάρχουν άρθρα, οι τίτλοι είναι μονολεκτικοί.

Έχουν ανέβει στο YouTube από την ίδια τη Mosfilm.

Σοβαρα; Το Σολαρις ειναι το πρωτο; Που να μπορεσω να το διαβασω; :) Τον Καθρεφτη τον ξερω μονο εξ ακοης και το Σταλκερ ουτε αυτο.
Το Σολαρις οχι μονο το ξερω, αλλα και το παρακολουθησα οταν ημουν εφηβη στα πλαισια της αγαπημενη μου εκπομπης, Κινηματογραφικη Λεσχη, καθε Παρασκευη βραδυ.

Σοβαρα; Το Σολαρις ειναι το πρωτο; Που να μπορεσω να το διαβασω; :)
:) Άσε που προφέρεται όπως ο σαλιάρης :)
Το Σολαρις οχι μονο το ξερω, αλλα και το παρακολουθησα οταν ημουν εφηβη στα πλαισια της αγαπημενη μου εκπομπης, Κινηματογραφικη Λεσχη, καθε Παρασκευη βραδυ.
Πω, πω, μισή ώρα ανάλυση απ' τον Μπακογιαννόπουλο και καπάκι τρίωρη ταινία! Ολονυκτία.

Το μυστικό του μαύρου πυργου: μεγάλη ταινια ότι πρέπει για βραδιά χαλογουιν που είχα και στο χωριό μου βεβαιότατα. Ο σερ Ρόναλντ έρχεται στο μαυρο κάστρο του κακού και απληστου κόμη ( που κάποτε ήθελε φυτείες στην Αφρική δικές του και αυτό του στέρησε το ένα ματι) για να παρει εκδικηση δίκαιη για τον θάνατο δυο φίλων του που βρίσκονταν στα γεγονότα των φυτειων και στην εκεί εξέγερση. Εκεί θα ερωτευτεί την όμορφη κόμισσα παραμελημένηαπο τον συζυγο της.
Έρχεται μυστικά χωρίς ο κόμης να γνωρίζει την ταυτότητα του και αφού βρίσκει τα αποδεικτικά για τον αυτοκράτορα της ενοχής του κόμη έτσι και μυστικά φεύγει. Έλα όμως που η κόμισσα κινδυνεύει όταν τις βαριέται ο κόμης της ξεφορτωνεταικαι ο σερ Ρόναλντ επανέρχεται πίσω αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει μια σειρά από κακες εμπειρίες και συμπτώσεις. Με την βοήθεια ενός ευσυνείδητουγιατρου θα τα βγάλει όμως πέρα.
Δυστυχώς γίνονται πολλοί αναγραμματισμοι την ώρα που γράφω και δεν μπορώ να γράψω καλά την υπόθεση της ταινίας γιατι;

Πίσω
Μπλουζα