αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.752
88 χρονων σημερα η Β.Β. που εχει γενεθλια.
Να ειναι καλα και παντα κοντα στα ζωακια που την εχουν τοση αναγκη!
Προβολή συνημμένου 249857
88 χρονων σημερα η Β.Β. που εχει γενεθλια.
Να ειναι καλα και παντα κοντα στα ζωακια που την εχουν τοση αναγκη!
Προβολή συνημμένου 249857
Φωτογραφια του 1964. Η Β.Β. κλεινει τα 30.
Όπως λέει και μια φίλη μου εμείς στην ηλικία μας θέλουμε μανουάλι για να σβήσουμε κεράκια τι να μας κάνει μια απλή τούρταΤούρτα είναι αυτή ή ολοκαύτωμα? Φαντάζομαι πώς θα ήταν η φετεινή της
Χρονια του πολλα.Και ο Μαστρογιάννι έχει σήμερα γενέθλια
Δεν το εχω δει ποτε. Eτσι με μια πρωτη ματια νομισα πως πρωταγωνιστρια ειναι η Gena Rowlands, αλλα ειναι η Kim Stanley τελικα την οποια εχω δει και εχω θαυμασει στο εξαιρετικο Seance on a wet afternoon με συμπρωταγωνιστη της τον Richard Attenborough.Για πείτε το έχει δει κανείς;
Δεν το εχω δει ποτε. Eτσι με μια πρωτη ματια νομισα πως πρωταγωνιστρια ειναι η Gena Rowlands, αλλα ειναι η Kim Stanley τελικα την οποια εχω δει και εχω θαυμασει στο εξαιρετικο Seance on a wet afternoon με συμπρωταγωνιστη της τον Richard Attenborough.
Το είχα δει πριν από πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση, Αριάδνη. Πράγματι η ιστορία θυμίζει τη ζωή της Μαίριλυν. Είναι καλή ταινία, με ωραίο σενάριο και η πρωταγωνίστρια, η Κιμ Στάνλεϋ, είναι καταπληκτική. Πέρα από την ωραία ταινία που αναφέρει η Βιβή, η Κιμ Στάνλεϋ είχε παίξει και τη μητέρα της Τζέσικα Λανγκ στο "Φράνσις". Δεν έκανε πολλές ταινίες, αλλά θεωρείται μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του αμερικανικού θεάτρου.Για πείτε το έχει δει κανείς;
Αυτή η βιογραφία - ταινία της ζωής της Μέριλιν πρέπει να είναι η πιο πειστική ίσως που να έγινε ποτέ( μιας και το 22 έχουμε νεα από το νετφλιξ) .Η Μέριλιν ζούσε και το τότε παλιό Χόλυγουντ ήταν ακομα επίκαιρο , πολύ ζωντανό και ανάγλυφο.Το είχα δει πριν από πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση, Αριάδνη. Πράγματι η ιστορία θυμίζει τη ζωή της Μαίριλυν. Είναι καλή ταινία, με ωραίο σενάριο και η πρωταγωνίστρια, η Κιμ Στάνλεϋ, είναι καταπληκτική. Πέρα από την ωραία ταινία που αναφέρει η Βιβή, η Κιμ Στάνλεϋ είχε παίξει και τη μητέρα της Τζέσικα Λανγκ στο "Φράνσις". Δεν έκανε πολλές ταινίες, αλλά θεωρείται μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του αμερικανικού θεάτρου.
να αγοράσω δηλαδή μανουάλι, είμαι 49 για όσους ενδιαφέρονται αλλά στις τούρτες βάζουμε νούμερα γιατί αλλιώς όντως χρειάζεται μανουάλι.Όπως λέει και μια φίλη μου εμείς στην ηλικία μας θέλουμε μανουάλι για να σβήσουμε κεράκια τι να μας κάνει μια απλή τούρτα
Ποιο πλαστικό ποτήρι θα διαλέγατε; Εγώ της Μερυλιν έννοειται. Έχει και τζοκερ
Προβολή συνημμένου 250019
Δεν μου ταιριάζει κανένα, θα πάρω το ντόνατ με την σοκολάτα, πλιζΠοιο πλαστικό ποτήρι θα διαλέγατε; Εγώ της Μερυλιν έννοειται. Έχει και τζοκερ
Προβολή συνημμένου 250019
Eχει και Μαντόνα και μόνα Λίζα και Ωντρευ!Δεν μου ταιριάζει κανένα, θα πάρω το ντόνατ με την σοκολάτα, πλιζ