Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Eχει και Μαντόνα και μόνα Λίζα και Ωντρευ!
Γλυκιά Αριάδνη, δεν μου αρέσει η αισθητική των εικόνων, όχι τα άτομα που απεικονίζει. Έχει κάνει καλή δουλειά οποίος/α τα έφτιαξε, μα δεν είναι του στυλ μου. Θα επιμείνω στον λουκουμά/ντόνατ

Παιδιά εδωσε αγώνες όχι ψέματα
Και συνεχιζει να δινει τους αγωνες της, γι' αυτο και την θαυμαζω, Οχι για τα ξεγυμνωματα που εκανε στα νιατα της. Σε αυτα ειμαι αντιθετη φυσει και θεσει.

Και συνεχιζει να δινει τους αγωνες της, γι' αυτο και την θαυμαζω, Οχι για τα ξεγυμνωματα που εκανε στα νιατα της. Σε αυτα ειμαι αντιθετη φυσει και θεσει.
Σε κάποια στιγμή πήγε να χάσει και την ζωή της , καλά έδωσε και όλη της την περιουσία και πρόσφερε έργο και πολιτισμό. Τώρα βλέπω το ντοκιμαντέρ και καταλαβαίνω πόσες μάχες έδωσε. Δεν τα ήξερα όλα αυτά πέρασε δια πυρός και σιδήρου

Παιδιά εδωσε αγώνες όχι ψέματα.
Μολις το ειδα και ειναι συγκλονιστικο. Τα ζωακια ολου του κοσμου θα πρεπει να χρωστουν αιωνια ευγνωμοσυνη στην Β.Β. γιατι χαριν σ' αυτην πολλα απο αυτα γλιτωσαν απο την ανθρωπινη βαρβαροτητα.
Υπεροχη γυναικα η Μπριζιτ. Ακουραστη, μοναδικη, θαρραλεα, ξερει να λεει τα πραγματα με το ονομα τους. Και η προσφορα της ανεκτιμητη γιατι, οπως ακουγεται και στην τελευταια φραση του ντοκυμανταιρ, το εργο της θα συνεχιστει.
Το Ιδρυμα Μπριζιτ Μπαρντο θα φροντιζει παντα για αυτο. ❤️

Μολις το ειδα και ειναι συγκλονιστικο. Τα ζωακια ολου του κοσμου θα πρεπει να χρωστουν αιωνια ευγνωμοσυνη στην Β.Β. γιατι χαριν σ' αυτην πολλα απο αυτα γλιτωσαν απο την ανθρωπινη βαρβαροτητα.
Υπεροχη γυναικα η Μπριζιτ. Ακουραστη, μοναδικη, θαρραλεα, ξερει να λεει τα πραγματα με το ονομα τους. Και η προσφορα της ανεκτιμητη γιατι, οπως ακουγεται και στην τελευταια φραση του ντοκυμανταιρ, το εργο της θα συνεχιστει.
Το Ιδρυμα Μπριζιτ Μπαρντο θα φροντιζει παντα για αυτο. ❤️
Μπάμπι, δεν ήξερα ότι είχε προσφέρει τόσα πολλά , θα μου πεις σε ζωάκια; Είναι και αυτό μεγάλη πράξη αγάπης και πολιτισμού τα ζωάκια να μην υποφέρουν , είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής και αυτά μετά πολλές οικογένειες ζουν από το ίδρυμα μπαρντο και τρων ψωμί κανονικά.

Σε ζωακια, βεβαια! Δεν ειναι λιγο.
Αυτα τα αθωα πλασματα εχουν βασανιστει και συνεχιζουν να βασανιζονται παρα πολυ απο το ειδος που αυτοαποκαλειται "ανθρωπος".

Το έχει δει κανείς;
Μια και δυο φορες; Απο τα πολυ αγαπημενα μου εργα. Γρηγορο, χαρουμενο, αλλα και πολυ συγκινητικο.
Καμια σχεση με Χριστουγεννα ομως αν ψαχνεις ταινια χριστουγεννιατικη.

Δεν νομίζω ότι είναι από χριστουγεννιάτικη ταινία , η Νόβακ και ο Τζακ λεμμον
76603afc6820a979492e20a97a404fc3.jpg

Πίσω
Μπλουζα