ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λάτρης με όλη την σημασία της λέξεως αγαπητή μου!Λατρης του αντιθετου φυλου, Αρισταρχε, ετσι;
Σε καταλαβαινω, αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω στο ερωτημα που θετεις. Εχω να δω την Ανοιχτη Επιστολη και κατι αιωνες....
Ελπιζω να εχεις απαντηση συντομα.
Κάθεται με τον Χρήστο Ζορμπά και πίνουν ποτό, σε καμμία στιγμή του έργου δεν μίλησε...Φάνηκε 2-3 φορές...Η κοπελα αυτη τι ρολο εχει στην ταινια; Μηπως ειναι απλως κομπαρσα; Θυμισε μου....
Στους τίτλους αρχής αναφέρεται η Ρένα Βουτσινά, αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτή...Μήπως η Ρένα Βουτσινά;
Για κοίτα στην παραπομπή :
Η Γαρυφαλλια του Μεθοριακου σταθμου;......Με τιποτα!Στους τίτλους αρχής αναφέρεται η Ρένα Βουτσινά, αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτή...
Καμια σχεση. Πριν απο μερικες ημερες ειχα αναφερθει εδω για τη λαθος φωτογραφια, αλλα δε διορθωθηκε ακομα.Ίσως είναι η Κόκκα Στυλιανού.
Με το δικιο σου. Που να ξερεις πως η φωτογραφια ειναι λαθος;Το είπα βασιζόμενος στη φωτογραφία του retrodb που έχει μία ομοιότητα με αυτήν της Ανοιχτής Επιστολής.
Η απάντηση, προς τιμήν του κυρίου Σταμπουλόπουλου, έφτασε άμεσα:Έγινε σχετική ερώτηση στον σεναριογράφο - σκηνοθέτη - παραγωγό και ελπίζουμε σε απάντηση. Δεν είναι νομίζω κάποια από τις αναγραφόμενες στους τίτλους της ταινιας. Προσωπικά βρίσκω ομοιότητες με Τούλα Γαλάνη και Ρίτα Άντλερ αλλά δεν νομίζω να είναι μία από αυτές.