Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ

akaliakoukou

RetroMaNiaC
Joined
19 Απρ 2008
Μηνύματα
751
Αντιδράσεις
7
Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο περιοδικό και στην τηλεοπτική σειρά. Το περιοδικό προηγείται της σειράς και είναι πιο κοντά στην αυθεντική ιστορία που έγραψε η Μιζούκι. Μία από τις μεγάλες διαφορές είναι προς το τέλος της ιστορίας. Στο περιοδικό όταν ο Άλμπερτ έφυγε από το σπίτι, η Κάντυ τον έψαχνε παντού. Καθώς λοιπόν έψαχνε, έπεσε τυχαία σε ένα παρακμιακό θέατρο, στο οποίο είδε τον Τέρυ να είναι σε κακά χάλια. Μεθυσμένος, παραπατούσε πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω γιούχαρε… μέσα στο σκοτάδι αντιλήφθηκε την Κάντυ και ταράχτηκε. Χαρακτηριστικά σκεφτόταν… Κάντυ, τίποτα πια δεν έχει νόημα από τότε που σε έχασα. Ξαφνικά λες και ξαναβρίκε τον εαυτό του και άρχισε να παίζει όπως τον παλιό καλό καιρό. Όταν είδε αυτή τη μεταμόρφωση η Κάντυ, σίγουρη ότι ο Τέρυ έχει βρει τον εαυτό του, έφυγε χωρίς να του μιλήσει. Βγαίνοντας από το θέατρο, είδε τη μητέρα του Τέρυ, η οποία της είπε ότι ο Τέρυ αντιλήφθηκε την παρουσία σου και είναι σαν να ξύπνησε από ένα κακό όνειρο. Η αγάπη που νιώθει για σένα του έδωσε δύναμη και κουράγιο…


Δείτε αυτό…


 




919.jpg
Προβολή συνημμένου 57721
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Αφαίρεση σελίδων του manga λόγω copyrights [edit]


Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στην τηλεόραση, είδαμε τον Τέρυ σε κακά χάλια πάλι, μεθυσμένο σε ένα μπαρ στο Σικάγο να απαγγείλει στίχους από το Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Τον είδε ο Άλμπερτ και τον βοήθησε να συνέλθει. Τον οδήγησε στην Κάντυ, όμως ο Τέρυ δε θέλησε να της μιλήσει. Είδε ότι η Κάντυ είναι δυνατή και ξέρει να παλεύει και έδωσε την υπόσχεση ότι δε θα ξαναλυγήσει και αποφάσισε να γυρίσει στο θέατρο και στη Σουζάνα.
[/font] (Το επεισόδιο είναι το 112, το δεύτερο μέρος.)


http://www.youtube.com/watch?v=Zd16xy7AZKY

 


Υπάρχει ένα κοινό και στις δύο περιπτώσεις. Κανείς από τους δυό τους δεν πήγε να μιλήσει στον άλλο. Δυστυχώς ξεκαθαρίζει εδώ ότι πρέπει να μείνουν χώρια… Ο Τέρυ πρέπει να εκτελέσει το καθήκον του και να μείνει να φροντίσει τη Σουζάνα.

 


Άλλη μια πολύ σημαντική διαφορά
είναι ότι στο περιοδικό η Κάντυ μένει αρκετά με τον Άλμπερτ και εμφανίζονται μαζί στον αρραβώνα με το Νηλ, όπου και ανακοινώνει ο Άλμπερτ επίσημα ότι είναι ο μεγάλος θείος και φυσικά ακυρώνεται ο αρραβώνας. Ακόμη μαθαίνει η θεία Ελρόυ ότι η Κάντυ είναι εκείνη που φρόντισε τον Άλμπερτ όταν έχασε τη μνήμη του.

 


Ο αρραβώνας δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση και έχω μεγάλη απορία γιατί τον παρέλειψαν. Έβαλαν ένα σωρό επεισόδια με την κατασκευή των σιδηροδρόμων, τα οποία δεν υπάρχουν στο περιοδικό. Και μέσα σε ένα επεισόδιο αποκαλύπτεται ότι ο Άλμπερτ είναι ο μεγάλος θείος και ο πρίγκιπας του λόφου και γενικά τελειώνει πολύ απότομα. Λες και κάτι να τους ανάγκασε να τελειώσουν βεβιασμένα…
Πρόσθεσαν ένα σωρό περιπέτειες που δεν υπήρχαν στο περιοδικό. Πρόσθεσαν χαρακτήρες που δεν υπήρχαν, πχ τη γιαγιά της Πάτυ, και παρέλειψαν πράγματα που είναι τόσο σημαντικά?

 


Γενικά στο περιοδικό θεωρώ ότι δείχνει πολύ περισσότερο τη ζωή που έκαναν η Κάντυ με τον Άλμπερτ όταν συγκατοικούσαν και μετά το κλάμα που είχαμε κάνει όταν χώρισαν με τον Τέρυ, η παρουσία του Άλμπερτ και οι στιγμές που ζούσαν μαζί ήταν πολύ γλυκές.
Ακόμη στο φινάλε, η ελληνική μετάφραση με απογοήτευσε... στο περιοδικό, ο Άλμπερτ απλά λέει στην Κάντυ: μικρούλα, είσαι πιο όμορφη όταν γελάς… και δείχνει στο τέλος την Κάντυ να τρέχει στην αγκαλιά του.

 





(πρέπει να πούμε ότι η ελληνική μετάφραση είναι περίεργη.. ακόμα και τον έρωτα της Κάντυ με τον Τέρυ τον μεταφράζουν σαν φιλία…)


 


Μετά από το φινάλε και της τηλεόρασης και του περιοδικού, στη νουβέλα που είχε γράψει αρχικά η Μιζούκι, υπάρχουν κάποια γράμματα.
Από αυτά τα γράμματα, φαίνεται πια ξεκάθαρα ότι η Κάντυ μένει με τον Άλμπερτ Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 


http://www.candyterry.com/ccnovels/ccnovels.html

 

 


http://candy-candy.forum-2007.com/forum-f1/topic-t8.htm
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
akaliakoukou είπε:
...
Άλλη μια πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι στο περιοδικό η Κάντυ μένει αρκετά με τον Άλμπερτ και εμφανίζονται μαζί στον αρραβώνα με το Νηλ, όπου και ανακοινώνει ο Άλμπερτ επίσημα ότι είναι ο μεγάλος θείος και φυσικά ακυρώνεται ο αρραβώνας. Ακόμη μαθαίνει η θεία Ελρόυ ότι η Κάντυ είναι εκείνη που φρόντισε τον Άλμπερτ όταν έχασε τη μνήμη του.
Η Κάντυ στον αρραβώνα πηγαίνει μόνη της και μπροστά σε όλους ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να πάρει το χαζό...

Η θειά στα πρόθυρα του εγκεφαλικού εξοργίζεται και προσπαθεί για άλλη μιά φορά να επιβάλλει στην Κάντυ την απόφασή της...

Τότε είναι που παρεμβαίνει ο αγαπημένος μου και βγάζει την Κάντυ από τη δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας σε όλους πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει στην Κάντυ το παραμικρό...

Και είναι η σειρά της θειάς να "μεταμορφωθεί" από σκληρή και αδυσώπητη α/α σε άνθρωπο που νιώθει τουλάχιστον τύψεις και ενοχές για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Κάντυ, όταν ο Άλμπερτ αναφέρει πως χάρη στην μικρή είναι γερός και δυνατός...
 
Καθώς λοιπόν έψαχνε, έπεσε τυχαία σε ένα παρακμιακό θέατρο, στο οποίο είδε τον Τέρυ να είναι σε κακά χάλια. Μεθυσμένος, παραπατούσε πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω γιούχαρε…
Παιδιά, παρόμοια σκηνή υπάρχει και σε μια ταινία της FINOS FILMS με Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ! Ίσως να τη θυμάστε και εσείς, η ταινία λέγεται "Η αγάπη μας"...

Η διαφορά είναι ότι στην ελληνική ταινία γίνεται η επανένωση του ζεύγους, ενώ η Mizuki... :rant:

(Αφήστε που χρονολογικά η ταινία προηγείται του manga! Λέτε η γιαπωνέζα να είχε επιρροές από τον ελληνικό κινηματογράφο; 8))

Στο περιοδικό, ο Άλμπερτ απλά λέει στην Κάντυ: μικρούλα, είσαι πιο όμορφη όταν γελάς… και δείχνει στο τέλος την Κάντυ να τρέχει στην αγκαλιά του.
Αν θυμάμαι καλά, λέει "Candy, δε θα σε ξεχάσω ποτέ".
 
Πραγματικά αναρωτιέται κανείς γιατί αφαιρέθηκαν αυτές οι σκηνές από το anime που ήταν πολύ δυνατές και τηλεοπτικές!

Ήταν μεγάλη η έκπληξη μου όταν στην τελευταία ρετρο-συγκέντρωση είδα για πρώτη φορά στα μάγκα τον Νήλ να ζητάει τη μαμά του κλαίγοντας και την αδερφή του να τον παρηγορεί λέγοντας του ότι υπάρχουν ομορφότερες γυναίκες από την Candy !!!! :D :D:D
 
Προβολή συνημμένου 71894


She wants so much to be with him now to heer him up... but that is just not possible....


Candy...



You have suffered long enough...



I promise I'll make it up to you.



I want you to be happy.


 


Από αυτά τα λόγια και μόνο καταλαβαίνουμε ότι ο Άλμπερτ αποφάσισε να πάει ο ίδιος να βρει τον Τέρυ και να τους ξανασμίξει.
Το μεγαλείο της αγάπης!!!


Και σας ρωτώ.



Είναι έρωτας αυτό ή αγάπη?


Ο έρωτας είναι εγωιστικό συναίσθημα... Θέλεις τον άλλο να είναι ευτυχισμένος, αλλά μαζί σου!!!!



Τα λόγια του Άλμπερτ δείχνουν έρωτα, ή δυνατή φιλία και αγάπη???



Και εδώ θέλω να μου απαντήσουν κυρίως οι άντρες της παρέας μας!!!!



(σκέφτεστε πολύ διαφορετικά από εμάς τις γυναίκες...)



Περιμένω!!!


84110.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενδιαφέρον !!!

Η προσωπικότητα Άλμπερτ είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο από μόνη της.


Ίσως να είναι ο πιο μυστηριώδης χαρακτήρας και ο πλέων "εξωγήινος" αφού δείχνει να μην υποφέρει φανερά από κάποιας μορφής ατέλεια και εμφανίζεται μόνιμα να εκπέμπει μια αβίαστη - άδολη αγάπη ακόμα και προς τα πιο ασήμαντα.


 


Τρομερή εντύπωση μου είχε κάνει όταν του έφεραν την Candy λιπόθυμη και καταβεβλημένη εξ αιτίας του απότομου αποχωρισμού της με τον Terry, με τι ενδιαφέρον και παρηγορητικό τρόπο μίλησε στον Archie και την Patty για το θέμα του Stear!! Επίσης εντυπωσιακή είναι η στήριξη στον αντίζηλο του τον Terry, προσπαθώντας να τον κάνει να σταθεί στα πόδια του και κάνοντας μας μάλιστα να... κρατήσουμε την αναπνοή μας και να μετρήσουμε αντίστροφα για μερικά δευτερόλεπτα όταν ακροβατώντας επικίνδυνα του πρότεινε να την πλησιάσει και να της μιλήσει...


 


Έτσι όπως παρουσιάζεται αυτός ο χαρακτήρας από καταβολής της σειράς ,δεν περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από αυτόν στο θέμα του έρωτα.


 


Θα αγαπούσε πάλι διακριτικά και αβίαστα και θα έκανε την τελική κίνηση μόνο αν ήταν εξασφαλισμένο ότι το ήθελε το ίδιο και η άλλη πλευρά και το σημαντικότερο αν αυτό το γεγονός δεν έβλαπτε και έθιγε και στο ελάχιστο την αγαπημένη του με οποιοδήποτε τρόπο. Από μικρό παιδί έμαθε να περιμένει καρτερικά και να ονειρεύεται για το μέλλον.


 


Ο έρωτας....είναι πολύ περίεργο πράγμα! Όπως όλοι οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το ίδιο όλες τις γεύσεις και τις μυρωδιές,έτσι και ο έρωτας βιώνεται αρκετά διαφορετικά και εξέρχεται υπό διαφορετικές νοηματικές διαδρομές στον καθένα μας.


 


Δεν είμαστε ίδιοι όλοι μας και διαφορετικές βιταμίνες λείπουν από τον καθένα μας. Επίσης διαφορετικό πρίσμα υπαγορεύει τις πράξεις μας ανάλογα με την ηλικία που διανύουμε τα βιώματα που κουβαλάμε και τον βαθμό ωρίμανσης που με πολλές θυσίες μπορέσαμε να κατακτήσουμε.


 


Ανασφάλειες ψυχώσεις ,νευρώσεις φοβίες μικρότητες περιλαμβάνονται πολλές φορές στην ημερήσια διάταξη εφόσον αμελήσαμε να καταστρέψουμε παλαιό παροπλισμένο υλικό που στοιβάζεται ακατάστατα εδώ και εκεί, δημιουργώντας πρόβλημα.


 


Η σχέση πρέπει να έχει σκοπό την επαφή δυο ανθρώπων και την κοινή πρόοδο τους.Η σύνεση μπορεί να προβλέπει αλλά η αγάπη πάντα παραβλέπει.Πρέπει να αγαπάς αβίαστα και να μην περιμένεις να λάβεις τίποτα για αυτό!


 


Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως κλασικό τύπο ανδρικής σκέψης αφού έχω μάθει από νωρίς να βγάζω την ευαισθησία μου αβίαστα προς τα έξω και να εκφράζω καθαρά το τι νοιώθω χωρίς φόβο ή πάθος.Είναι μια υπέροχη μορφή ελευθερίας που δυστυχώς δεν τη συναντάς συχνά στους άνδρες.


 


Αυτοί που με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ο χειρότερος φόβος μου είναι να συνειδητοποιήσω ότι σπατάλησα άδικα το χρόνο κάποιου ανθρώπου!Προτιμώ να μην εκφράσω τον έρωτα μου ποτέ, παρά να διακινδυνεύσω να χαλάσω αυτό που βλέπω μπροστά μου! Θα χαρώ να είναι αυτός ο άνθρωπος ευτυχισμένος ακόμα και αν δεν τον έχω ποτέ ,παρά να τον φορτίσω αρνητικά με την πεζή καθημερινότητα και την μιζέρια μου. Αν δεν είμαι ικανός να κάνω κάποιον ευτυχισμένο θα πρέπει τουλάχιστον να κάνω στην άκρη για να μη σταθώ εμπόδιο.Πάλι κέρδος θα έχω από αυτό!!



Δε γυρίζει ευτυχώς ο κόσμος μονάχα γύρω από εμάς.....


 


Συνεπώς θα έβλεπα ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου στον μεγάλο θείο...
 
akaliakoukou είπε:
Από αυτά τα λόγια και μόνο καταλαβαίνουμε ότι ο Άλμπερτ αποφάσισε να πάει ο ίδιος να βρει τον Τέρυ και να τους ξανασμίξει. Το μεγαλείο της αγάπης!!!


Και σας ρωτώ.



Είναι έρωτας αυτό ή αγάπη?


Ο έρωτας είναι εγωιστικό συναίσθημα... Θέλεις τον άλλο να είναι ευτυχισμένος, αλλά μαζί σου!!!!



Τα λόγια του Άλμπερτ δείχνουν έρωτα, ή δυνατή φιλία και αγάπη???
Αν και γυναικα του φορουμ, θα καταθεσω κ'εγω την αποψη μου #)

Ο ερωτας, πολυ σωστα γραφεις καλη μου akaliakoukou, ειναι εγωιστικο συναισθημα.

Ομως στην περιπτωση μας, και για τον Αλμπερτ αλλα και για τους Αντονυ, Τερρυ, Αρτσυ, Στιαρ, δεν υπηρχε απλα ενας ποθος για την Καντυ, αλλα μια βαθια αγαπη. Γι'αυτο και οι Αρτσυ και Στιαρ εκαναν πισω μπροστα στον Αντονυ, γι'αυτο και ο Αλμπερτ υπαναχωρησε μπροστα στον Τερρυ. Ολοι ηθελαν την ευτυχια την Καντυ και δεν διστασαν στιγμη να θυσιασουν την δικη τους ευτυχια για χαρη της...την αγαπουσαν αληθινα :cry: Και μονο συγκινηση μπορει να μου προκαλεσουν αυτα τα αγνα συναισθηματα, γιατι ειναι τοσο σπανια και πολυτιμα. Αυτο ειναι το μεγαλειο της αγαπης...

Θα ηθελα να αναφερω και το δραμα του να νιωθεις τον ανθρωπο που αγαπας δυστυχισμενο μαζι σου. Αυτο ειναι κατι που δεν θα ηθελα να ζησω ποτε...η Σουζανα το νιωθει: ξερει οτι ο Τερρυ ειναι μαζι της, αλλα ειναι δυστυχισμενος. Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αντεξει πολυ γνωριζοντας οτι κανει δυστυχισμενο τον ανθρωπο που αγαπα.

Turrican είπε:
Αυτοί που με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ο χειρότερος φόβος μου είναι να συνειδητοποιήσω ότι σπατάλησα άδικα το χρόνο κάποιου ανθρώπου! Προτιμώ να μην εκφράσω τον έρωτα μου ποτέ, παρά να διακινδυνεύσω να χαλάσω αυτό που βλέπω μπροστά μου!
Καλε μου Turri, ποιος σου ειπε οτι θα μπορουσες να σπαταλησεις τον χρονο καποιου, οταν τα αισθηματα ειναι αληθινα? Νομιζεις οτι ο Τερρυ ή ο Αντονυ σπαταλησαν τον χρονο της Καντυ? Ουτε ενα δευτερολεπτο μαζι τους δεν πηγε χαμενο. Οταν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ο χρονος δεν μπορει να σπαταληθει, αλλα αντιθετα να επενδυθει σε στιγμες ευτυχιας, στιγμες που αξιζουν οσο τιποτα στον κοσμο και δεν μπορουν να αγοραστουν με καμια πιστωτικη καρτα. Οσοι τις εχουν ζησει πρεπει να θεωρουν τους εαυτους τους ευλογημενους :flower:
 
Οταν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ο χρονος δεν μπορει να σπαταληθει, αλλα αντιθετα να επενδυθει σε στιγμες ευτυχιας, στιγμες που αξιζουν οσο τιποτα στον κοσμο και δεν μπορουν να αγοραστουν με καμια πιστωτικη καρτα. Οσοι τις εχουν ζησει πρεπει να θεωρουν τους εαυτους τους ευλογημενους :flower:
Συμφωνώ!!!
 
Και εγώ...

Και όπως είπε και ένας μεγάλος...

Προτιμώ να ζήσω το όνειρο ακόμα και αν γίνει η φωτιά που θα με κάψει...

She wants so much to be with him now to heer him up... but that is just not possible....

Candy...

You have suffered long enough...

I promise I'll make it up to you.

(παιδιά, ας μου μεταφράσει κανείς πως το καταλαβαίνει... γιατί εγώ βγάζω άλλο συμπέρασμα...)


I want you to be happy.




Αυτό που με αφήνει να καταλάβω δεν είναι πως θα ψάξει να τον βρει... αλλά πως θα προσπαθήσει να κάνει την Κάντυ ευτυχισμένη με το δικό του τρόπο... Με το να είναι πλάι της!

Φεύγοντας (εδώ μου λείπουν αρκετά τεύχη και από το αγγλικό δεν έχει γίνει μετάφραση) από το σπίτι νομίζω πως ευελπιστεί η Κάντυ να τον αποζητά.

Γι αυτό και της στέλνει το δέμα από το Ρόκστοουν ξέροντας πως μόλις φτάσει εκεί θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της γι αυτόν και για τον Τέρρυ.

Δε νομίζω πως ήθελε να της τον παραχωρήσει αλλά να ξέρει αν τελικά ο ίδιος έχει κερδίσει την καρδιά της.

Και εδώ ο Άλμπερτ παίζει τον έρωτά του κορώνα - γράμματα...

Το σημείο είναι κομβικό. Λίγο πριν αποκαλυφθεί πως αυτός είναι ο Πρίγκηπας και ακόμη λιγότερο από το να αποκαλυφθεί πως είναι ο Μπάρμπας.

Η Κάντυ πριν απ' τις αποκαλύψεις αυτές πρέπει να είναι σίγουρη πως η καρδιά της χτυπάει για τον Άλμπερτ έτσι όπως τον γνώρισε και τον αγάπησε: τον απλό και καθημερινό, και όχι τον ευεργέτη ή την παιδική ανάμνηση...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είστε όλες επικίνδυνες!!!! :tease:
 
I promise I'll make it up to you.
Σε αυτό αμφιταλαντεύομαι κι εγώ!

Δεν είμαι υπερήφανη για τα αγγλικά μου... :precry:

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο.

Θα κάνει τα πάντα για να βλέπει την Κάντυ ευτυχισμένη!!!

Είστε όλες επικίνδυνες!!!! :tease:
Τι ακριβώς εννοείς Turri?
 
Είστε έτοιμες να "άδραξετε" την ημέρα αδιαφορώντας για τα πτώματα που θα αφήσετε πίσω σας!!! :p
 
Ναι!!!! Εμείς αφήνουμε πτώματα!!!...???


Δε θέλω να χαλάσουμε το thread,



γι αυτό και δε θα κάνω λεπτομερή ανάλυση!!!
:zip:
 
akaliakoukou είπε:
Τι ακριβώς εννοείς Turri?
Ασ΄τα Akaliakoukou μου...

Άν κρίνω από τον δικό μου, ο Turri εννοεί πως προτιμάει να τα κρατάει όλα μέσα του μην τυχόν και ο άλλος αποκλίνει από τα ίδια αισθήματα κατά 1%.

Και ειδικά αυτό το "να αγαπάμε αβίαστα και να μην περιμένουμε... " καραμέλλα.

Λοιπόν, σα γυναίκα με χαμηλό IQ αλλά υψηλό ΕQ έχω απαίτηση από τον άνθρωπό μου να εκδηλώνει τα (συν)αισθήματά του για μένα με πράξεις και όχι με λόγια πόσο ήτον στα βουβά...

Γιατί πάλι κάποιος μεγάλος είχε πει πως αν δεν μπορείς να πιστέψεις κάποιον κοίταξε τις πράξεις του.

Για μένα η εκτίμηση, ο σεβασμός η εμπιστοσύνη και τελικά η αγάπη για τον άνθρωπό μου χτίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα μέσα από τις πράξεις του...

Και ναι, ο έρωτας είναι εγωιστικός. Όπως μιά γυναίκα αυτά που αισθάνεται τα εκδηλώνει μόνο στον δικό της άνθρωπο έχει την απαίτηση και ο άνθρωπός της να εκδηλώνεται μόνο σε αυτήν.

Στους δύο τρίτος δε χωρεί εκτός και αν η πόρτα είναι ξεχαρβαλωμένη και παραμένει διάπλατα ανοιχτή...

Ο Άλμπερτ δε χαρίζει... διεκδικεί με τεράστιο ρίσκο να χάσει όσα είχε κερδίσει.

Αυτή η μικρή ανάλυση για τη δική μου απάντηση στην ερώτηση περί έρωτα και άλλων δαιμονίων...
 
Αχ, δε θέλω να αρχίσω, έτοιμη είμαι, αλλά αν αρχίσω, θα γράφω μέχρι αύριο...

 


Θα κρατηθώ για την ώρα και θα επιμείνω σε ένα σημείο...



Γιατί αυτή είναι και η μεγάλη μου απορία.



Μπορεί ένας ερωτευμένος άνθρωπος να πει:


" θέλω να τη δω ευτυχισμένη και ας μην είναι μαζί μου."
???


Δε μιλάω για αγάπη, για έρωτα μιλάω, για πόθο, για καψούρα!!!



Είναι έρωτας αυτό????



Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε με ένα ναι ή ένα όχι, αν και είναι πολύ δύσκολο...
 
akaliakoukou είπε:
Μπορεί ένας ερωτευμένος άνθρωπος να πει:

" θέλω να τη δω ευτυχισμένη και ας μην είναι μαζί μου." ???

Δε μιλάω για αγάπη, για έρωτα μιλάω, για πόθο, για καψούρα!!!

Είναι έρωτας αυτό????

.
O X I !!!!
 
Πίσω
Μπλουζα