Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akaliakoukou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Juanita είπε:
Ασ΄τα Akaliakoukou μου...
Άν κρίνω από τον δικό μου, ο Turri εννοεί πως προτιμάει να τα κρατάει όλα μέσα του μην τυχόν και ο άλλος αποκλίνει από τα ίδια αισθήματα κατά 1%.

Και ειδικά αυτό το "να αγαπάμε αβίαστα και να μην περιμένουμε... " καραμέλλα.

Λοιπόν, σα γυναίκα με χαμηλό IQ αλλά υψηλό ΕQ έχω απαίτηση από τον άνθρωπό μου να εκδηλώνει τα (συν)αισθήματά του για μένα με πράξεις και όχι με λόγια πόσο ήτον στα βουβά...

Γιατί πάλι κάποιος μεγάλος είχε πει πως αν δεν μπορείς να πιστέψεις κάποιον κοίταξε τις πράξεις του.

Για μένα η εκτίμηση, ο σεβασμός η εμπιστοσύνη και τελικά η αγάπη για τον άνθρωπό μου χτίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα μέσα από τις πράξεις του...

Και ναι, ο έρωτας είναι εγωιστικός. Όπως μιά γυναίκα αυτά που αισθάνεται τα εκδηλώνει μόνο στον δικό της άνθρωπο έχει την απαίτηση και ο άνθρωπός της να εκδηλώνεται μόνο σε αυτήν.

Στους δύο τρίτος δε χωρεί εκτός και αν η πόρτα είναι ξεχαρβαλωμένη και παραμένει διάπλατα ανοιχτή...

Ο Άλμπερτ δε χαρίζει... διεκδικεί με τεράστιο ρίσκο να χάσει όσα είχε κερδίσει.

Αυτή η μικρή ανάλυση για τη δική μου απάντηση στην ερώτηση περί έρωτα και άλλων δαιμονίων...
Προς θεού Πριγκίπισσα όλα αυτά που λέω είναι τηρουμένων των αναλογιών!!! Δεν εννοώ φυσικά ότι κάποιος θα πρέπει να υπομένει μια τελειωμένη κατάσταση!!!! Μιλάμε ότι και οι δύο θα πρέπει να να βρίσκονται in love!!! Απλώς να μην αρχίσουμε και μετράμε αστεία πράγματα και λεπτομέρειες όπως πχ πόσες φορές σε πήρα εγώ τηλέφωνο και πόσες φορές μου είπες εσύ τη λέξη σε αγαπώ!

Οι πράξεις δυστυχώς ιστορικά δεν είναι και ο ασφαλέστερος δρόμος να βγει ένα συμπέρασμα αφού τα ελατήρια πολλές φορές είναι δυσδιάκριτα ακόμα και από εμάς τους ίδιους. Ο Δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και με καλές προθέσεις !!! :precry:

akaliakoukou είπε:
Ναι!!!! Εμείς αφήνουμε πτώματα!!!...???
Δε θέλω να χαλάσουμε το thread,

γι αυτό και δε θα κάνω λεπτομερή ανάλυση!!!
:zip:
Ώχ!!! Δεν νοιώθω καλά!!! :precry:

akaliakoukou είπε:
Αχ, δε θέλω να αρχίσω, έτοιμη είμαι, αλλά αν αρχίσω, θα γράφω μέχρι αύριο... 

Θα κρατηθώ για την ώρα και θα επιμείνω σε ένα σημείο...

Γιατί αυτή είναι και η μεγάλη μου απορία.

Μπορεί ένας ερωτευμένος άνθρωπος να πει:

" θέλω να τη δω ευτυχισμένη και ας μην είναι μαζί μου."
???

Δε μιλάω για αγάπη, για έρωτα μιλάω, για πόθο, για καψούρα!!!

Είναι έρωτας αυτό????

Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε με ένα ναι ή ένα όχι, αν και είναι πολύ δύσκολο...

Juanita είπε:
Χμμμμ!!! ΘΑ πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε πως ορίζεται η έννοια έρωτας!!! Είναι Πάθος ;;;;

Το πάθος μας καθιστά ανίσχυρους να σκεφτούμε λογικά με αποτέλεσμα να μην ελέγχουμε τον εαυτό μας!!!!!! Αν επέτρεπα στον εαυτό μου να περιέλθει σε μια τέτοια κατάσταση και να παραιτηθώ της ελευθερίας μου , το αποτέλεσμα θα ήταν μάλλον απρόβλεπτο!

Όμως είσαι το καλύτερο για αυτόν τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου;

Εμένα αυτό το ερώτημα είναι ικανό να με φρενάρει και το λέω αληθινή αγάπη..

Αχ δε νιώθω καλά!!!!

Άλλος Άλμπερτ μας βρήκε!!!

Όμως είσαι το καλύτερο για αυτόν τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου;Εμένα αυτό το ερώτημα είναι ικανό να με φρενάρει και το λέω αληθινή αγάπη..
Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου σε αγαπάει και σε θέλει, τότε είσαι!!!!!

Α Μπράβο!!!!

Επικοινωνούμε!

Turri, εν μέρη συμφωνώ με αυτά που λες.

Αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα πως μπορεί να ορίζεται η αγάπη (ο έρωτας...ίσως και να ορίζεται...) μέσα από τα τηλεφωνήματα ή τα σ΄αγαπώ, εν τούτοις πολλοί άνθρωποι αρπάζονται από αυτά και διαλύουν ή κρατούν σχέσεις ανάλογα με το πόσες φορές ο άλλος σηκώνει το ακουστικό ή επαναλαμβάνει το δίσκο.

Όταν γράφω για πράξεις εννοώ ουσίας. Κατά πόσο είναι ο άλλος κοντά σου όχι μόνο στη λύπη σου για να σε οικτίρει αλλά κυρίως στη χαρά σου για να τη μοιραστήτε και ως δια μαγείας να διπλασιαστεί...

Και μία σχέση σημαίνει αυτό ακριβώς: σχετίζομαι = σχετικό =/ απόλυτου = εγώ.

Αν δε θυσιάσεις την ελευθερία σου κυριολεκτικά δεν υπάρχει σχέση.

???

Turri,μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι???????????

Juanita είπε:
Turri, εν μέρη συμφωνώ με αυτά που λες.
Αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα πως μπορεί να ορίζεται η αγάπη (ο έρωτας...ίσως και να ορίζεται...) μέσα από τα τηλεφωνήματα ή τα σ΄αγαπώ, εν τούτοις πολλοί άνθρωποι αρπάζονται από αυτά και διαλύουν ή κρατούν σχέσεις ανάλογα με το πόσες φορές ο άλλος σηκώνει το ακουστικό ή επαναλαμβάνει το δίσκο.

Όταν γράφω για πράξεις εννοώ ουσίας. Κατά πόσο είναι ο άλλος κοντά σου όχι μόνο στη λύπη σου για να σε οικτίρει αλλά κυρίως στη χαρά σου για να τη μοιραστήτε και ως δια μαγείας να διπλασιαστεί...

Και μία σχέση σημαίνει αυτό ακριβώς: σχετίζομαι = σχετικό =/ απόλυτου = εγώ.

Αν δε θυσιάσεις την ελευθερία σου κυριολεκτικά δεν υπάρχει σχέση.
Αγάπη είναι να να θυσιάζεσαι αγνοώντας το δικό σου συμφέρον !

Αγάπη είναι να συγχωρείς!

Αγάπη είναι αυτό που είναι πιο δυνατό και από τον έρωτα και παραμένει ακόμα και αν ξεθυμάνει η κολόνια του πρώτου...

ΑΑΑΑΑ!!!!! Αληθινά μαγικό αυτό που είπες !!!! Η σχέση απαιτεί αμοιβαίο σεβασμό και θυσία. Με λίγα λόγια αγάπη!

Συμφωνώ απόλυτα σ΄αυτά που γράφεις για την αγάπη.

Όμως η αγάπη είναι αίσθημα και ο έρωτας συναίσθημα. Τελείως διαφορετικά.

Η αγάπη έχει διάρκεια και ο έρωτας ένταση.

Ο έρωτας κάποιες φορές για κάποιους τυχερούς μετουσιώνεται σε αγάπη κραταιά.

Άλλες πάλι, εξατμίζεται και εξανεμίζεται...

Και η Akaliakoukou αναφέρεται στον έρωτα...

akaliakoukou είπε:
???

Turri,μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι???????????
Βρε θα με ξενυχτήσεις !!!!! :sleep:

akaliakoukou μου ,

Ένας ερωτευμένος άνθρωπος που όπως κατάλαβα τον ορίζεις ως αυτόν που ποθεί έντονα και δεν βλέπει μπροστά του γιατί είναι φορτωμένος με μπόλικα κιλά καψούρας, όχι δεν θα μπορέσει να αποδεχτεί διαφορετική πιθανότητα από το να πάρει αυτό που θέλει με κάθε δυνατό τρόπο.

Στερούμενος όμως του έτερου και βασικότερου χαρακτηριστικού μιας σχέσης δηλαδή της αγάπης όπως εγώ την όρισα , αυτός ο κύριος θα γίνει καπνός και μάλιστα σε εκείνη την φάση της ζωής σου που εσύ τον χρειαζόσουν παραπάνω από ποτέ ,ξεχνώντας πόσο πολύ του συμπαραστάθηκες όταν υπήρχε ανάγκη και τους καυγάδες που έριξες με τους δικούς σου ανθρώπους για να τον υπερασπιστείς.

Turrican είπε:
Στερούμενος όμως του έτερου και βασικότερου χαρακτηριστικού μιας σχέσης δηλαδή της αγάπης όπως εγώ την όρισα , αυτός ο κύριος θα γίνει καπνός και μάλιστα σε εκείνη την φάση της ζωής σου που εσύ τον χρειαζόσουν παραπάνω από ποτέ ,ξεχνώντας πόσο πολύ του συμπαραστάθηκες όταν υπήρχε ανάγκη και τους καυγάδες που έριξες με τους δικούς σου ανθρώπους για να τον υπερασπιστείς.
Δεν είναι απαραίτητο αυτό... Μπορεί και να τον υπερασπιστεί με όλη τη δύναμη της ψυχής του...

Γιατί καταδικάζεις την εξέλιξη μιάς καψούρας;;;;

Είναι σαν να μου λες όμως ότι έρωτας και αγάπη δεν είναι δυνατόν να συμβαδίσουν!!!

Πω πω....

μια απάντησή σας, 10 απορίες μου!!!!!

Thanks anyway!!!

Θα σκανάρω κανένα εξώφυλλο, γιατί δεν το βλέπω να κοιμάμαι σήμερα!

Juanita είπε:
Συμφωνώ απόλυτα σ΄αυτά που γράφεις για την αγάπη.
Όμως η αγάπη είναι αίσθημα και ο έρωτας συναίσθημα. Τελείως διαφορετικά.

Η αγάπη έχει διάρκεια και ο έρωτας ένταση.

Ο έρωτας κάποιες φορές για κάποιους τυχερούς μετουσιώνεται σε αγάπη κραταιά.

Άλλες πάλι, εξατμίζεται και εξανεμίζεται...

Και η Akaliakoukou αναφέρεται στον έρωτα...
Ο έρωτας ως γένους αρσενικού και έχει απότομη κορύφωση και πτώση!

Ενώ η αγάπη ως γένους θηλυκού έχει αργή άνοδο παρατεταμένη κορυφή και πολύ αργή πτώση! :P

akaliakoukou είπε:
Είναι σαν να μου λες όμως ότι έρωτας και αγάπη δεν είναι δυνατόν να συμβαδίσουν!!!

Και για να ξαναγυρίσω στο προσφιλές μου θέμα μιάς και η mod λείπει :D :D:D

ο Άλμπερτ πρώτα αγάπησε την Κάντυ και μετά την ερωτεύτηκε. Το ίδιο όμως ίσχυσε και για τη μικρούλα μας που κατάλαβε πως η καρδούλα της χτυπάει για τον Μπάρμπα της όταν έφυγε από το Ρόκστοουν...

Juanita είπε:
Δεν είναι απαραίτητο αυτό... Μπορεί και να τον υπερασπιστεί με όλη τη δύναμη της ψυχής του...Γιατί καταδικάζεις την εξέλιξη μιάς καψούρας;;;;
Χμμμ!Δεν μπορώ να προδικάσω ότι η καψούρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει ,αλλά απλά δεν την εμπιστεύομαι!

akaliakoukou είπε:
Είναι σαν να μου λες όμως ότι έρωτας και αγάπη δεν είναι δυνατόν να συμβαδίσουν!!!Πω πω....

μια απάντησή σας, 10 απορίες μου!!!!!

Thanks anyway!!!

Θα σκανάρω κανένα εξώφυλλο, γιατί δεν το βλέπω να κοιμάμαι σήμερα!
Αν συνδυαζόντουσαν αυτά τα δύο πιστεύω ότι θα ήταν εκρηκτικός συνδυασμός. Απλά οι περισσότερες σχέσεις που βλέπω γύρω μου φαίνονται να έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης. Αυτό γίνεται γιατί έχουν χτιστεί επάνω σε λάθος βάσεις βασιζόμενες ίσως επάνω στην καψούρα.

Juanita είπε:
Και για να ξαναγυρίσω στο προσφιλές μου θέμα μιάς και η mod λείπει :D :D:Dο Άλμπερτ πρώτα αγάπησε την Κάντυ και μετά την ερωτεύτηκε. Το ίδιο όμως ίσχυσε και για τη μικρούλα μας που κατάλαβε πως η καρδούλα της χτυπάει για τον Μπάρμπα της όταν έφυγε από το Ρόκστοουν...
Για τον Anthony λες;;; :tease:

Βρε καλά τα έλεγε η Χρυσούλα!!!!!

Για αυτόν τον άνθρωπο (Anthony) κανείς δεν ενδιαφέρεται ;; Ούτε ένα Cel; Τίποτα; Άνοιξε η γη και τον κατάπιε;;; Αδικία!!!! :eviltongue:

ΩΩΩΩ, οσο κοιμομουν χθες το βραδυ, ειχε αναψει η συζητηση... :clap:

Αντε να πω και τα δικα μου, τωρα...

Σε γενικες γραμμες, η αληθεια υπαρχει λιγο-πολυ σε ολα οσα εχετε πει. Ο ερωτας, η καψουρα καλυτερα, ειναι κατι που δε βασιζεται σε καμια λογικη, ερχεται και σε χτυπα στο κεφαλι, σε αναγκαζει να κανεις απιστευτα πραγματα, σε απογειωνει με το δικο της τροπο, κανει την καρδια σου να χτυπα γρηγοροτερα και τα χερια σου να ιδρωνουν. Αυτο το συναισθημα ειναι απολυτο και ολοκληρωτικο, δεν αποδεχεται υποχωρησεις και ευγενειες...σε κατατρωει και σε καει (οπως εχει πει η juanita)...

Ομως αυτο, αργα ή γρηγορα ξεφουσκωνει...οι ειδικοι λενε οτι χρειαζεται 6 μηνες για να ξεθυμανει (Τurri, να 'τοι παλι οι 6 μηνες :P ). Αν δεν υπαρχουν δυνατα θεμελια στη σχεση, κοινα στοιχεια στους 2 ανθρωπους, αμοιβαιος σεβασμος, αλληλοεκτιμηση, ολα αυτα που θα ελεγα οτι συγκροτουν την αγαπη, η καψουρα θα τελειωσει αδοξα ή και ενδοξα με καυγαδες και σκηνες :takethat:

H αγαπη ειναι κατι που εχει διαρκεια, που πιστευω (ή καλυτερα ευχομαι) οτι μπορει να κρατησει μια ζωη (μηπως ειναι στο συννεφακι, ρε παιδια :heartcloud: ), ειναι υπερανω εγωισμων, καταμετρησης τηλεφωνηματων και SMS, ξεπερνα προβληματα, καυγαδες, μικροδιαφορες. Οσο για την αποδειξη των συναισθηματων, συμφωνω απολυτα με την juanita: κριτηριο της αληθειας ειναι οι πραξη! Οσα "σ'αγαπω" και αν πω, δεν θα αξιζουν αν δεν συνοδευονται απο τις αντιστοιχες πραξεις. Απο την αλλη προτιμω μια πραξη αντι για 100 "σ'αγαπω"...οπως θα καταλαβατε ειμαι ανθρωπος των εργων και οχι των λογων ;) και ποτε δεν ημουν καλη στα τηλεφωνηματα και στην καταμετρηση τους #)

Καποτε ενας φιλος μου με ειχε ρωτησει τον ορισμο που δινω στην αγαπη :hurrah: και του ειχα θυμισει τον ορισμο των συγκοινωνουντων δοχειων (ε, τι πρωτοδεσμητισσα θα ημουν): δυο δοχεια που συνδεονται με ενα σωληνα στον πατο τους. Οταν προσθεσεις υγρο στο ενα, σταδιακα γεμιζει και το αλλο, μεχρις οτου η σταθμη και των δυο να ισορροπησει. Το ιδιο θα συμβει αν αφαιρεσεις υγρο απο καποιο δοχειο. Η απαντηση του ηταν οτι αυτος ο ορισμος ειναι πολυ περιπλοκος για τον αρσενικο του εγκεφαλο (ηταν και μηχανικος υπολογιστων...) :rofl: Δεν μπορει καποιος που αγαπαει να ειναι ευτυχισμενος ενω νιωθει οτι ο συντροφος του ειναι δυστυχισμενος. Οτιδηποτε επιδρα στον ενα, εχει αντικτυπο και στον αλλο.

Αυτη η αγαπη ειναι το σημα κατατεθεν ολων των αγοριων της αγαπημενης μας σειρας. Αγαπανε, δεν ποθουν απλα την Καντυ. Χαιρονται με την χαρα της και λυπουνται με την λυπη της. akaliakoukou μου, ο,τι και αν σημαιναν τα λογια του Αλμπερτ στην Καντυ που κοιμοταν, το μονο σιγουρο ειναι οτι ηθελε να την βλεπει ευτυχισμενη, ακομα και αν αυτο σημαινε οτι θα βρισκοταν στο πλευρο του Τερρυ.

Αχ Δομνίκη, τι ωραία που τα γράφεις!!! :heartcloud:

Υπέροχα domniki !!! :worship:

Ο ορισμός σου περί συγκοινωνούντων δοχείων είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!Μοιάζει να είναι τόσο απλό και τέλειο που φοβάμαι ότι δύσκολα μπορεί να συναντηθεί γύρω μας! Ειλικρινά πάντως έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι η σωστή σχέση. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός ρίχνει την ποιότητα και αρχίζουν τα ημίμετρα (Κάνει κακό στην υγεία)! :D

Το σέβομαι αυτό με τους 6 μήνες αλλά πολλοί χώρισαν μετά από πολλά εξάμηνα σχέσης που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Πιστεύω ότι αν είναι σωστά τα άτομα δεν χρειάζονται καν χρονικά περιθώρια και μαθηματικοί τύποι. Θα είναι όχι μόνο αγαπημένοι αλλά τολμώ να πω και ερωτευμένοι για μια ζωή!!! Αυτό είναι το ιδανικό μου! Αυτό θα ήθελα να πετύχω! Δεν μου αρέσουν οι αρπαχτές! Πάω για τα πολλά λεφτά! Αυτή η μπίσνα ή θα με κάνει πλούσιο ή θα με καταστρέψει! Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός. :heartcloud:

Αυτό πιστεύω ήθελε και ο Άλμπερτ που επαναλαμβάνω ότι ήταν ο μοναδικός χαρακτήρας που έδειχνε πραγματικά απαθής!!!

Είναι ο μοναδικός άντρας που δεν έκανε ούτε μια σκηνή ζηλοτυπίας!!!! 8)

Ήθελε να είναι με την Candy όχι από μια ασυγκράτητη τυφλή παρόρμηση (Πάθος) που θα φέρει όλα τα άλλα , μα προτίμησε να ξεκινήσει αντίστροφα αποκτώντας το πάθος μέσα από την σχέση!!!!! Ξεκίνησε με την αληθινή - άδολη αγάπη για να ζήσουν μαζί αργότερα τον έρωτα τους σε όλη του την ένταση....
:heartcloud:

Ελπίζω να συμβαίνει αυτό και στην πραγματική ζωή!...

Τα πιο απλά πράγματα τελικά, ίσως είναι και τα πιο δύσκολα...

Turrican είπε:
Ο ορισμός σου περί συγκοινωνούντων δοχείων είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!
Χαιρομαι που σου αρεσει ο ορισμος μου (ε, Φυσικη ειναι αυτη :D , και ειμαι ισχυρη σ'αυτα) :darkglasses:

Turrican είπε:
Μοιάζει να είναι τόσο απλό και τέλειο που φοβάμαι ότι δύσκολα μπορεί να συναντηθεί γύρω μας!
Οχι ρε Turri, μη με κατεβαζεις απο το συννεφακι (τωρα που εχω ανεβει εκει ψηλα)... :heartcloud:

akaliakoukou είπε:
Ελπίζω να συμβαίνει αυτό και στην πραγματική ζωή!...Τα πιο απλά πράγματα τελικά, ίσως είναι και τα πιο δύσκολα...
H τελειοτητα βρισκεται στην απλοτητα...παντα η προφανης λυση ειναι και η σωστη :clap: Αλλα επειδη εχουμε μαθει να μεγαλοποιουμε τα πραγματα, ψαχνουμε την ευτυχια στα φοβερα και τρομερα, και χανουμε την ουσια που βρισκεται στα μικρα και καθημερινα #)

Turrican είπε:
Ειλικρινά πάντως έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι η σωστή σχέση. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός ρίχνει την ποιότητα και αρχίζουν τα ημίμετρα (Κάνει κακό στην υγεία)! :D
Οσο για το θεμα του συμβιβασμου, χμ, κ'εγω καποτε συμβιβαστηκα, αλλα το μετανιωσα, το διορθωσα και ειπα "ποτε ξανα"... :xm: Μηπως τελικα ο Αλμπερτ ειναι συμβιβασμος? Μηπως δεν υπαρχει συναισθημα πισω απ'την σχεση Καντυ-Αλμπερτ αλλα απλα ο μεγαλος θειος ειναι ενα χαπι για τον πονο? Αλλα κ'ετσι να ειναι, ο Αλμπερτ ειναι αποφασισμενος να κανει την Καντυ ευτυχισμενη...και η μικρη μας το αξιζει οσο κανεις αλλος :clap:

Πίσω
Μπλουζα