Turrican
RetroManiaC
- Αντιδράσεις
- 181
Προς θεού Πριγκίπισσα όλα αυτά που λέω είναι τηρουμένων των αναλογιών!!! Δεν εννοώ φυσικά ότι κάποιος θα πρέπει να υπομένει μια τελειωμένη κατάσταση!!!! Μιλάμε ότι και οι δύο θα πρέπει να να βρίσκονται in love!!! Απλώς να μην αρχίσουμε και μετράμε αστεία πράγματα και λεπτομέρειες όπως πχ πόσες φορές σε πήρα εγώ τηλέφωνο και πόσες φορές μου είπες εσύ τη λέξη σε αγαπώ!Juanita είπε:Ασ΄τα Akaliakoukou μου...
Άν κρίνω από τον δικό μου, ο Turri εννοεί πως προτιμάει να τα κρατάει όλα μέσα του μην τυχόν και ο άλλος αποκλίνει από τα ίδια αισθήματα κατά 1%.
Και ειδικά αυτό το "να αγαπάμε αβίαστα και να μην περιμένουμε... " καραμέλλα.
Λοιπόν, σα γυναίκα με χαμηλό IQ αλλά υψηλό ΕQ έχω απαίτηση από τον άνθρωπό μου να εκδηλώνει τα (συν)αισθήματά του για μένα με πράξεις και όχι με λόγια πόσο ήτον στα βουβά...
Γιατί πάλι κάποιος μεγάλος είχε πει πως αν δεν μπορείς να πιστέψεις κάποιον κοίταξε τις πράξεις του.
Για μένα η εκτίμηση, ο σεβασμός η εμπιστοσύνη και τελικά η αγάπη για τον άνθρωπό μου χτίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα μέσα από τις πράξεις του...
Και ναι, ο έρωτας είναι εγωιστικός. Όπως μιά γυναίκα αυτά που αισθάνεται τα εκδηλώνει μόνο στον δικό της άνθρωπο έχει την απαίτηση και ο άνθρωπός της να εκδηλώνεται μόνο σε αυτήν.
Στους δύο τρίτος δε χωρεί εκτός και αν η πόρτα είναι ξεχαρβαλωμένη και παραμένει διάπλατα ανοιχτή...
Ο Άλμπερτ δε χαρίζει... διεκδικεί με τεράστιο ρίσκο να χάσει όσα είχε κερδίσει.
Αυτή η μικρή ανάλυση για τη δική μου απάντηση στην ερώτηση περί έρωτα και άλλων δαιμονίων...
Οι πράξεις δυστυχώς ιστορικά δεν είναι και ο ασφαλέστερος δρόμος να βγει ένα συμπέρασμα αφού τα ελατήρια πολλές φορές είναι δυσδιάκριτα ακόμα και από εμάς τους ίδιους. Ο Δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και με καλές προθέσεις !!! recry:
Ώχ!!! Δεν νοιώθω καλά!!! recry:akaliakoukou είπε:Ναι!!!! Εμείς αφήνουμε πτώματα!!!...???
Δε θέλω να χαλάσουμε το thread,
γι αυτό και δε θα κάνω λεπτομερή ανάλυση!!! :zip:
akaliakoukou είπε:Αχ, δε θέλω να αρχίσω, έτοιμη είμαι, αλλά αν αρχίσω, θα γράφω μέχρι αύριο...
Θα κρατηθώ για την ώρα και θα επιμείνω σε ένα σημείο...
Γιατί αυτή είναι και η μεγάλη μου απορία.
Μπορεί ένας ερωτευμένος άνθρωπος να πει:
" θέλω να τη δω ευτυχισμένη και ας μην είναι μαζί μου." ???
Δε μιλάω για αγάπη, για έρωτα μιλάω, για πόθο, για καψούρα!!!
Είναι έρωτας αυτό????
Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε με ένα ναι ή ένα όχι, αν και είναι πολύ δύσκολο...
Χμμμμ!!! ΘΑ πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε πως ορίζεται η έννοια έρωτας!!! Είναι Πάθος ;;;;Juanita είπε:O X I !!!!
Το πάθος μας καθιστά ανίσχυρους να σκεφτούμε λογικά με αποτέλεσμα να μην ελέγχουμε τον εαυτό μας!!!!!! Αν επέτρεπα στον εαυτό μου να περιέλθει σε μια τέτοια κατάσταση και να παραιτηθώ της ελευθερίας μου , το αποτέλεσμα θα ήταν μάλλον απρόβλεπτο!
Όμως είσαι το καλύτερο για αυτόν τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου;
Εμένα αυτό το ερώτημα είναι ικανό να με φρενάρει και το λέω αληθινή αγάπη..