Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.559
To Χριστουγεννιατικο δωρο που πηρα για τον εαυτο μου...ενα σφραγισμενο MegaCD! (thanx Nemo για το hint!)
Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες.Ωραια παιχνιδια που μεχρι τωρα επαιζα σε εμουλατορια και κατακορυφη αυξηση στη ποιοτητα του ηχου μιας και ο ανωτερος τεχνικα audio mixer του MegaCD αναλαμβανει τα ηχητικα.
Συγχαρητηρια Sega για τις μηχανηματαρες που φτιαχνεις!
Δυστυχως οι φωτο ειναι απο καμερα της πλακας και κυριως το φλας τις σακατεψε.
*Ανοιγοντας το κουτι στο χαλι (δεν τα εχω φατσα στο τζακι ρε γαμωτο να πιασω πληρως τα Χριστουγεννιατικα στερεοτυπα
)
*Περιεχομενα (MegaCD,τροφοδοτικο,2 ασπιδες,mixer cable,RCA cable,CDs)
*Oδηγιες προς ναυτιλομενους
*Οταν εγγυαται η Sega,δεν χρειαζεται να ανησυχουμε
*Βαζω τη μεταλικη ασπιδα στο γερο MegaDrive που χρησιμευει στο καλυτερο συρταρωμα του MegaCD αλλα και ως προστασια απο τυχον RF παρεμβολες
*Συναρμολογηση (προσεχτε στη λεπτομερεια του διαδρομου για το mixer cable)
*Ετοιμο για τη πρωτη γραμμη
"I will show you, where the Iron Crosses grow" - Sergeant Steiner "Cross of Iron" (1977)
*Ξεκιναω για τη σωτηρια 300 ηλιακων συστηματων
Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες.Ωραια παιχνιδια που μεχρι τωρα επαιζα σε εμουλατορια και κατακορυφη αυξηση στη ποιοτητα του ηχου μιας και ο ανωτερος τεχνικα audio mixer του MegaCD αναλαμβανει τα ηχητικα.

Συγχαρητηρια Sega για τις μηχανηματαρες που φτιαχνεις!
Δυστυχως οι φωτο ειναι απο καμερα της πλακας και κυριως το φλας τις σακατεψε.
*Ανοιγοντας το κουτι στο χαλι (δεν τα εχω φατσα στο τζακι ρε γαμωτο να πιασω πληρως τα Χριστουγεννιατικα στερεοτυπα

*Περιεχομενα (MegaCD,τροφοδοτικο,2 ασπιδες,mixer cable,RCA cable,CDs)

*Oδηγιες προς ναυτιλομενους

*Οταν εγγυαται η Sega,δεν χρειαζεται να ανησυχουμε

*Βαζω τη μεταλικη ασπιδα στο γερο MegaDrive που χρησιμευει στο καλυτερο συρταρωμα του MegaCD αλλα και ως προστασια απο τυχον RF παρεμβολες

*Συναρμολογηση (προσεχτε στη λεπτομερεια του διαδρομου για το mixer cable)

*Ετοιμο για τη πρωτη γραμμη

"I will show you, where the Iron Crosses grow" - Sergeant Steiner "Cross of Iron" (1977)

*Ξεκιναω για τη σωτηρια 300 ηλιακων συστηματων

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: