Ξεπακετάρω το MegaCD ...feels like 1993

Aardvark είπε:
Ξανασυνδεσα μετα απο καιρο το Απολυτο Τριδυμο Mega Drive 2-Mega CD2-32X.Μου βγηκε ο πατος να βρω 3 πριζες ελευθερες και σε πολυπριζο 5 θεσεων πανω απο 2 γκουμουτσες της Sega δεν παιρνει.
Μπορείς να πάρεις ένα τροφοδοτικό σαν αυτό http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=7720 , να το ρυθμίσεις στα 12, να κόψεις το βύσμα του και να ενώσεις 3 βύσματα για τα μηχανάκια. Πολύ πιο σταθερή τροφοδοσία απο αυτά της sega και γλυτώνεις και το χάλι! Μόνο προσοχή στις πολικότητες των βυσμάτων ;)
 
αν είναι σαν το Multimega τότε και το megacd έχει μια _μικρή_ εσωτερική flash και δε θέλει μπαταρία...
 
Aληθευει οτι το mega CD δεν εχει κανενος ειδους protection στα backups του λογω οτι εκεινη την εποχη δεν ηταν και το πιο ευκολο-ανεξοδο πραγμα στον κοσμο οι αντιγραφες cd και ετσι δεν απασχολησε ποτε τις εταιριες.
 
Yeap! παραμενει ομως το region lock (που επειδη δεν υπαρχει copy protection, ευκολα προσπερναται - patch region. Αλλιως πας για multi-bios)
 
Damn τοσα χρονια που το εχω με καμμια 10αρια οriginal,μυρωδια δεν ειχα παρει.

Μπορει και 10χρονια,lol.
 
nice system still there will be bad caps on the main board ever pal unit or any model one is and will be the same i have seen it in usa sega cd model 1 and jap model 1 and uk pal model 1s bad caps are a pain.

but once sorted will prolong the life of the system.
 
Hi raylyd. I have seen your collection in other forums and I admire your passion. Welcome
 
Welcome mate ! ;-)
 
Oh thanks but i dont have much dev stuff not more.

I send it to my buddy in the usa we done some deals he sayed to me if he ever sells any of his dreamcast stuff.

I would be the frist a guy named http://www.youtube.com/user/AdamKoralik

Now we talk and stuff its ok but well i have a lot of other stuff one day i will update my collection and upload pictures but one thing is there a part on this fourm where i can show my collection ok thanks for welcomeing me all the best.
 
@Wally Πανέμορφο το Mega CD σου και ευτυχώς που έχεις και το 1ο μοντέλο του Mega Drive και ταιριάζει γάντι. Προσωπικά μου αρέσει μακράν το Mega CD 1 από το 2ο μοντέλο. Το θεωρώ και πιο vintage. Να το λιώσεις εύχομαι.
 



Χαρη στο ποστ του 1@freaktmp[/USER] πλεον εχω μονο εναν μετασχηματιστη για ολο το συστημα και γλυτωνω την μανουρα με τα τουβλα. Εκεινη η πριζουλα στο βαθος :)

image_145448.jpg

Και για τους παρατηρητικους που καλως θα με κατηγορουσαν για ιεροσυλια...δεν ειχα προλαβει να γυρισω την TV σε 4:3 mode κατα την φωτογραφια

 
Αν και το συγχαρητηριο αυτο post ερχεται με μεγααααααλη καθυστερηση - 8 χρονια απο την δημιουργια του θεματος - οχι απλα εχουν μπαγιατεψει τα συχαρικια αλλα.....anyway.... :)

Πανο,συγχαρητηρια για το ρετρομασινακι και ευχομαι να το χαιρεσαι για πολλα πολλα χρονια ακομα!!! :thumbup:

Που το τελευταιο εννοειται γιατι απλα ειναι.....SEGA!!!!! :headbangdude:
 
Πίσω
Μπλουζα