Οδηγός Επισκευής 360 RROD

Ace

RetroAdept
Joined
29 Απρ 2007
Μηνύματα
1.144
Αντιδράσεις
530
Ναι...

Stormwatch είπε:
Η πρώτη φουρνιά αυτών είχε κάψει αρκετά ΧΒΟΧ - Τράβαγε πολύ ρεύμα...
...δίκιο έχεις, τώρα το είδα! 7? τσάμπα λοιπόν, γιατί με αυτά που διάβασα βέβαια, δεν θα το βάλω...

Δυστυχώς από "moding" είμαι αρχάριος, έως άσχετος. :(
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
126
Προτείνω να ανοίξεις τη κονσόλα και να τη καθαρίσεις από σκόνες. Πρόσφατα βγήκε σε σύνταξη το Elite μου (δεν έπαθε τίποτε απλά η σύζυγος μου έκανε δώρο γενεθλίων ένα slim) και πριν το πακετάρω το άνοιξα για καθαρισμό. Εντάξει έβγαλε αρκούδες. Και είναι το μοντέλο με τους ανεμιστήρες στο χαμηλό, δεν ακούγεται, καμία σχέση με τα πρώτα μοντέλα.

Αν έχει παπάδες μέσα, όσο αέρα και να περάσεις παραπάνω, στη σκόνη θα φυσάει. Δεν κάνεις τίποτε.
 

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.695
Αντιδράσεις
1.277
xbox_360_arcade_controller.jpg


Απο την αλλη,

και γιατι να το φτιαξεις,

αφου το μονιμο κοκκινο ,

ενιοτε μπορει να του παει και ποιο πολυ .... :p
 

grinder

RetroActive
Joined
15 Νοέ 2010
Μηνύματα
352
Αντιδράσεις
104
Ύστερα από δύο προσπάθειες ανάνηψης, απέτυχαν και οι δύο…Δεν χρησιμοποίησα heatgun, παρά τη δεύτερη φορά το άφησα ανοιχτό μέχρι να ζεσταθεί πολύ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το ολοκληρωμένο κάτω από τη μεγάλη ψήκτρα (λογικά ο επεξεργαστής) έχει στην επιφάνεια του κάτι μπλε κουκίδες και η αλήθεια είναι ότι όταν έβγαλα τη ψήκτρα τη πρώτη φορά δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα από θερμοαγώγιμη πάστα.
 

Stormwatch

RetroNuts!
Joined
18 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.595
Αντιδράσεις
135
Χωρίς heatgun δεν κάνεις δουλειά...
 

mike

RetroJunkie™
Joined
17 Νοέ 2008
Μηνύματα
2.153
Αντιδράσεις
81
Eπανερχομαι με ερωτησεις, μιας και ειμαι τελειως ασχετος:

1) υπαρχει περιπτωση να βγαζει καποιο error επειδη αλλαξα σκληρο ή επειδη θελει update?

2) πως καταλαβαινω ποιο μοντελο ειναι (ενταξει δεν ειναι το slim, γιατι ειναι ασπρο!)

3) πως κανω update, με δεδομενο οτι εχω μονο "παλια" παιχνιδια και δεν το συνδεω στο ιντερνετ?

Το βασικο συμπτωμα ειναι το εξης: μπαινει στο μενυ, αναβουν ολα κανονικα πρασινα, μολις παω να ξεκινησω το παιχνιδι, μου βγαζει ενα κοκκινο λαμπακι κατω δεξια και το error 71. Δεν εχω αλλο παιχνιδι, περαν του collectors edition του HALO. Εβαλα δισκο απο αλλο μηχανημα, αυτο το πηρα χωρις δισκο.
 

grinder

RetroActive
Joined
15 Νοέ 2010
Μηνύματα
352
Αντιδράσεις
104
Χωρίς να θυμάμαι τι error μου έβγαζε, δοκίμασε να βγάλεις το δίσκο να το ανάψεις (λογικά δεν θα σου βγάλει error) και ξαναβάλε το δίσκο…μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις αρκετές φορές…

update κάνεις (το έιχα κάνει μια φορά) κατεβάζοντας το αρχείο από το site, καίγοντας το σε ένα cd και στη συνέχεια το βάζεις στο xbox
 

mike

RetroJunkie™
Joined
17 Νοέ 2008
Μηνύματα
2.153
Αντιδράσεις
81
Σε ευχαριστω... λεει οτι θελει καποιο update.

Τωρα πως θα το κανω χωρις να το εχω στο ιντερνετ, ειναι αλλο προβλημα.
 

kajwbtfe

RetroMaNiaC
Joined
26 Μάρ 2008
Μηνύματα
652
Αντιδράσεις
18
Ειναι φτιαγμενο το μηχανημα?Αν ναι μπορεις με καποιο καινουριο παιχνιδι να του κανεις update.Μπορω αν θες να σου δωσω το backup απο το καινουριο Ferrari και να σου κανει update.
 

mike

RetroJunkie™
Joined
17 Νοέ 2008
Μηνύματα
2.153
Αντιδράσεις
81
Δεν ειναι μονταρισμενο.

Λεω οτι ειναι θεμα upadate και οχι καποιο error, γιατι το κουτι του Ηalo3 Limited, εχει μεσα δυο DVD. Ενα με το παιχνιδι και ενα με τα εξτρας. Το DVD με το παιχνιδι δεν παιζει (ριχνει ερρορ) αλλα το DVD με τα εξτρας παιζει μια χαρα.
 

Stormwatch

RetroNuts!
Joined
18 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.595
Αντιδράσεις
135
Νοικιασε απο ενα video club μια τελευταια κυκλοφορια και θα σου κανει αυτοματα update
 

mariosvl2008

RetroN00b
Joined
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
0
πραγματικά πολύ καλός οδηγός ακολούθησα βήμα βήμα τις οδηγίες και είναι όλα ok

[edit] Αυτο που ζητας θα το βρεις μαλλον σε καποιο αλλο σημειο του διαδικτυου, εδω, ακομα και η ερωτηση ειναι εκτος κανονισμου λειτουργιας του φορουμ [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.498
Αντιδράσεις
3.290
Μετα απο 10 + χρονια το δευτερο XBOX 360 μου βαρεσε και αυτο RROD προ ολιγου.

Τιμια κονσολα...δεν μασησε απο ζεστες, ανηλεες gaming, bans...στεναχωρηθηκα

Salute
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.498
Αντιδράσεις
3.290
Νομιζω falcon...επρεπε να ειχε λαμπαδιασει αρκετα χρονια πριν
 

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
74
Έχασα το Zephyr μου πριν κανα μήνα...

Και υποψιάζομαι οτι ο λόγος που πέθανε είναι το ανεμυστήριο που του άλλαξα πριν περίπου ένα εξάμηνο:

Βρήκα ένα και-καλά πιο ήσυχο και πιο γρήγορο aftermarket...

Τέλος πάντων, αντικαταστάθηκε ταχύτατα (την ίδια ημέρα!) με ένα σχεδόν φρέσκο jasper.
 

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.523
Αντιδράσεις
172
Wally είπε:
Νομιζω falcon...επρεπε να ειχε λαμπαδιασει αρκετα χρονια πριν
Παλι καλα κρατησε!! Το Falcon ητανε το Elite; Εγω τωρα εχω την πρωτη εκδοση Slim και κραταει γερα σε σχεση ποσα 24ωρα ειχε μεινει ανοικτη απο το online GOW 3! :D
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.498
Αντιδράσεις
3.290
Εψαχνα τωρα τις τιμες για νεο 360 και παει κοντα στα 200 και ειναι διαθεσιμο σε ελαχιστα μαγαζια!!! Ελεος!!

Με βλεπω παλι με αλουμινοχαρτα και heatguns
 

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.523
Αντιδράσεις
172
Δεν μπορεις να βρεις καμμια αλλη motherboard;
 
Μπλουζα