Amigos είπε:του εχω βαλει 2 εξτρα κουλερ τα οποια μαλιστα ειναι και απο αθλον επεξεργαστες το εχω και ανοιχτο και παλι τιποτα..
οπως το λες keropi παω για jasper αλλα ρε φιλε ακομα αυτο το μηχανημα δεν το χαρεί.. ειναι το 2 που 8α κανω ανταλλακτικά και μάλιστα το πρωτο το ειχα παρει μετρητα 460 ευρω.. έλεος.. να καθεσαι να παίζεις με την ψυχη στο στομα .. τώρα αντε παλι 200 ευρω
Εχετε ακουσει κανενα αλλο προιον να δινεται με τετοιου ειδους οδηγιες, μπας και δουλεψει ?....Μην το αφηνεις ανοιχτο. Χαλας τη ροη του αερα. Βγαλε τα xclamps, βαλε παστα αναμεσα στις ψυκτρες και τα τσιπ, βαλε ψυκτρακια στις μνημες. Επισης μια μοντα στα ανεμιστηρια βοηθα.
και σου στέλνουν παλι την ιδια σαβούρα και μετα απο λίγες μέρες το ξανά στέλνεις πάλι και η ζωή συνεχίζετε :beerz:Wally είπε:Μην το αφηνεις ανοιχτο. Χαλας τη ροη του αερα. Βγαλε τα xclamps, βαλε παστα αναμεσα στις ψυκτρες και τα τσιπ, βαλε ψυκτρακια στις μνημες. Επισης μια μοντα στα ανεμιστηρια βοηθα.
A1200 είπε:Αληθεια,πως μπορώ να αν το δικό μου θα βγάλει πρόβλημα ?
Έχει έξοδο HDMI; Αν ναι, είναι Jasper, άρα είσαι μια χαρά. Αν δεν έχει, πούλα το όσο προλαβαίνεις. Το elite value edition (δεν έχει καλώδιο HDMI και κάτι έγινε, παίρνεις όποιο θες και βάζεις πάνω) έχει λιγότερο από 250 ευρώ και με μεγάλο σκληρό δίσκο. Παίρνεις αυτό και ξεμπερδεύεις.A1200 είπε:Αληθεια,πως μπορώ να αν το δικό μου θα βγάλει πρόβλημα ?
Στα παραπανω περασματα με heat gun ποση αποσταση πρεπει να εχει η μουσουδα του heat gun απ την πλακετα;Wally είπε:5)Ξεκιναμε το HeatGun στη χαμηλη ταχυτητα και με κυκλικες κινησεις χωρις να σταματαμε επικεντρωνομαστε στη ΠΑΝΩ κενη περιοχη για 1 λεπτο.
6)Με τον ιδιο τροπο χειρισμου,ανεβαζουμε τη μεγαλη σκαλα (~500+ Κελσιου) και για 4 λεπτα επικεντρωνομαστε στη πανω πλευρα.
7)Κατεβαζουμε στη μικρη σκαλα και για 1 λεπτο συνεχιζουμε να λουζουμε με το κλασικο τροπο τη περιοχη του πανω κενου στη πλακετα.