Οικογένεια Σίμπσονς - The Simpsons (1989)

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.315
Αντιδράσεις
230
Οικογένεια Σίμπσονς (The Simpsons, 1989-σήμερα, Αμερικάνικης παραγωγής, 450+ επεισόδια), MEGA


Πρεμιέρα: Σάββατο ??/?/199?


Απορώ πως δεν το έχει πιάσει κανείς ακόμα. Είδα το trailer του

The Simpsons Movie

και λύθηκα.

Η ατάκα. I was elected to lead not read!!!

Όταν έρθει πάμε πρεμιέρα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει να είναι πολύ special!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απίστευτες μούρες, θεϊκές ατάκες, απερίγραπτες γκάφες, αξιοζήλευτη οικογένεια εν τέλει.....! Όταν γινω μάνα, θα είναι από τα λίγα σιγουράκια που θα τους προτείνω για original ψυχαγωγία & "κλασσική" παιδεία βεβαίως βεβαίως.............................!

Εύγε Shock!!!
 
Πολύ "family" η ταινία σε σχέση με τη σειρα... Πραγματικά περίμενα κάτι πολύ πιο καυστικό και βαθύ :angry:
 
Όντως η ταινία ήταν "φόλα",

σε αντίθεση με τη σειρά, που τη λατρεύω.
 
Πράγματι τη περίμενα πως και πως, το trailer ήταν καλό αλλά η ταινία έχανε. Το ίδιο και με το futurama που έτυχε να δω πριν λίγες μέρες
 
Τι να σας πω, εγω την απολαυσα τη ταινια. Σαν ενα μεγαλο, καλο, επεισοδιο.
 
Όντως ένα μεγάλο καλό επεισόδιο. Ε και μη μου πείτε ότι δε... συγκινηθήκατε με το "Γύρος Πίτα του Δημήτρη" ή κάτι τέτοιο που είχε σε μια ταμπέλα!!!

Βέβαια εγώ γούσταρα ακόμα περισσότερο το Futurama, αλλά και ο νεόκοπος Famiy Guy δεν πάει πίσω...

Α, ναι, και φυσικά μην ξεχνάμε τα Halloween Special των Simpsons ε!
 
Δείτε αυτό το βίντεο, εγώ το βρήκα εκπληκτικό:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M0pwqNgALrE]YouTube - The Simpsons Intro - Cartoon vs. Real Life
 
Άπαιχτο το βίντεο!!!! :D
 
Λετε να βγει σε αληθινη ταινια;;;;

Ξερει κανεις εαν στο βιντεο ειναι αληθινο το trailer καποιας ταινιας που μαλλον θα βγει αργοτερα ;;;
 
Πολύ εναλλακτικό καρτούν. Έδειχνε πυροβολισμούς και αίμα για πλάκα. Τότε δε μου κέντριζε το ενδιαφέρον, τώρα το βλέπω χωρίς πρόβλημα.
 
Καλή σειρά με πολύ έξυπνο χιούμορ σε πολλά επεισόδια, αλλά σαν να παρατράβηξε λιγάκι...
 
Απλα ολα τα λεφτα μαζ βεβαια με family guy,futurama,south park.Eχω και τους 24 κυκλους και ολα τα επεισοδια μεχρι τωρα απο τον 25ο κυκλο που παιζεται τωρα.Την εχω δει πανω απο 5 φορες ολα τα επεισοδια απο την αρχη αλλα πραγματικα δεν με νοιαζη που τραβηξε τοσο πολυ αλλα με πηραζει που εχασε αυτη την μαγκια και το κατι διαφορετικο που ειχε και εγειναι πιο φλωρικη και τα επεισοδια πιο γλυκαναλατα.Περα απο αυτοομως επειδη ειμαι οπαδος της την παρακολουθω κανονικα.
 
"Εφυγε" ο Sam Simon.....

Ο συν-δημιουργος των Simpsons,Sam Simon,"εφυγε" σε ηλικια 59 ετων απο καρκινο... :(

Sam Simon, co-creator of multiple shows including The Simpsons, has died after struggling with terminal cancer since 2012. He was 59.
Πηγη
 
στον καινουργιο κυκλο της σειρας το σεναριο θελει τον homer και την marge να χωριζουν εχει αρχισει να χαλαει η σειρα εδω και καιρο δυστυχως http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/homer-kai-marge-simpson-diazugio-gia-to-diashmotero-zeygari-seiras-kinoymenwn-sxediwn-meta-apo-26-xronia-gamoy.3521760.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget http://www.theverge.com/2015/6/10/8757937/the-simpsons-divorce-marge-homer
 
Mπορει να τα μαζευω ολα για να τα εχω οπως και τα εχω μεχρι τωρα αλλα εχω παρατηση την σειρα απο τον 22 κυκλο και το πρωτο επεισοδιο ''Elementary school musical''.Πολυ κριμα γιατι την ειχα μεγαλη καψουρα οπως και τα south park και family guy.
 
θανος είπε:
στον καινουργιο κυκλο της σειρας το σεναριο θελει τον homer και την marge να χωριζουν εχει αρχισει να χαλαει η σειρα εδω και καιρο δυστυχως
Ίσως περίμεναν (μάταια) να μεγαλώσουν τα παιδιά, είδαν και απόειδαν οτι δε μεγαλώνουν και το διαλύσανε. Πάντως πρόσφατα κάπου πήρε το μάτι μου όλα τα επεισόδια με ελλ. υπότιτλους.
 
ωραία οικογένεια!

Μου έκανε εντύπωση το μπλε μαλλί της μαμάς Simpson, δεν έβλεπα τη σειρά κινουμένων σχεδίων, ήταν όμως στη μόδα οι χαρακτήρες της τη δεκαετία 80 και 90...

250px-C-SimpFamily.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα