Οι Αυθαίρετοι (1989 MEGA)

metalcandyman είπε:
Ρε μαγκες απορω γιατι περιμενετε τζαμπα και βερεσε να βαλει το mega τους αυθαιρετους.Μπορειτε απλα με ενα κλικ να πατε εδω http://www.megatv.com/classics.asp?catid=31786&subid=2&pubid=31508967 και να δειτε με την ανεση σας και οποτε γουσταρετε ολα τα επεισοδια.
Και για όσους είναι στο εξωτερικό (η Mega webtv είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα), μπορούν να δουν τη σειρά στο official Youtube channel του Mega

.
 
Καλά μιλάμε η σειρά τα σπάει! Δεν το περιμένα να κολλήσω τόσο πολύ. Εντάξει έχω μια λύσσα να βλέπω ρετρό σειρές αλλά όχι κι έτσι.

Περιττό να πω πως ήδη έχω αγοράσει DVD για να την γράψω :)

Υ.Γ. Θυμάστε ποιό επεισόδιο είναι το εορταστικό; Εννοώ αριθμητικά...
 
Το εορταστικό που αναφέρεις δεν είναι επεισόδιο, αλλά τηλεταινία. Επομένως δεν ανήκει στην αρίθμηση των επεισοδίων. Η ταινία αυτή έχει τίτλο "Οι Αυθαίρετοι: Μια Αυθαίρετη Γέννεση" και πρέπει να προβλήθηκε τον Δεκέμβρη του '90.
 
Mandrake είπε:
Το εορταστικό που αναφέρεις δεν είναι επεισόδιο, αλλά τηλεταινία. Επομένως δεν ανήκει στην αρίθμηση των επεισοδίων. Η ταινία αυτή έχει τίτλο "Οι Αυθαίρετοι: Μια Αυθαίρετη Γέννεση" και πρέπει να προβλήθηκε τον Δεκέμβρη του '90.
Α τώρα κατάλαβα!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
 
Νομίζω ότι ό,τι και να πούμε για τη σειρά αυτή είναι λίγο. Από τις πρώτες της ιδιωτικής τηλεόραση με αξέχαστους χαρακτήρες και φοβερό καστ.
 
Από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές της ιδιωτικής. Έχουν δίκιο όσοι την χαρακτηρίζουν " προφητική " ...
 
Τοπ σειρά! Όταν παιζόταν με άφηνε εντελώς αδιάφορο λόγω ηλικίας. Τώρα είναι η αγαπημένη μου. Υποκλίνομαι στο Νεμέα για το σενάριο αλλά και στις ερμηνείες Βαλαβανίδη-Πουλικάκου-Μάνεση.

aftheretoi.jpg

Ξέρεις ρε τι θα μου κάνει η αστυνομία;

Η ηθοποιός που έπαιζε τη νεαρή δικηγόρο-αντίπαλο του Πουλικάκου ποια ήταν;

afth2.jpg
 
Ξερει κανενας ποια ηθοποιος ειναι η μαγειρισσα που της την πεφτει ο "κάπελας" απο τα πρωτα επεισοδια;
 
Αυτή η σειρά ίσως είναι και η καλύτερη όλων των εποχών. Την ανακάλυψα κι εγώ μεγάλος γιατί τότε λόγω ηλικίας με άφηνε αδιάφορο και δεν την πολυκαταλάβαινα κιόλας. Έφαγα μεγάλο κόλλημα που λένε και την τελείωσα σε μια εβδομάδα. Τι να πω, ότι είναι πολύ μπροστά? Ότι είναι κάτι παραπάνω από κωμική με βαθύ κοινωνικό σχόλιο? Ότι είναι τρομερή ηθογραφία της ελληνικής κοινωνίας εκείνης της εποχής? Ότι το σενάριο σκίζει?

Οι Απαράδεκτοι (αν και είμαι μεγάλος φαν τους) μπροστά σε αυτό μοιάζουν με παιδικό!!

Από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που δεν επαναλήφθηκε.
 
BETTY BOOP είπε:
Από τη σειρά αυτή μου έκανε εντύπωση οι τίτλοι έναρξης και μου έχει μείνει ένα επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές που ήταν κλεισμένοι σε ένα εργοστάσιο στο οποίο η Ζανέτ είχε βάλει φωτιά...Σε εκείνο το επεισόδιο η μουσική και το σκηνικό την ώρα της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ήταν πολύ υποβλητικά...

tsalk είπε:
Ήταν το τελευταίο 66ο επεισόδιο της σειράς όπου έγινε.........
μια διόρθωση: είναι το 64ο επεισόδιο της σειράς, το 66ο επεισόδιο έχει και αυτό σκηνές από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο...
 
Από 03/10/2016 και κάθε μέρα στις 13:20 για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
 
Κάτι συμβαίνει με τα πνευματικά δικαιώματα συγκεκριμένων σειρών , δεν εξηγείται διαφορετικά .
 
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 8:00 θα προβληθεί από το MEGA το 2ωρο εορταστικό επεισόδιο της σειράς με τίτλο "Μια αυθαίρετη γέννηση"
 
Ψυχασθενική σειρά,δε πρόκειται να την ξεχάσω.Οι χαρακτήρες ήταν τραγικές φυσιογνωμίες και το όλο σκηνικό ήταν μυστηριακό.Έτσι το έβλεπα φυσικά όταν ήμουν μικρός.Σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη μου σειρά,αλλά μία από τις πιο τρομακτικές και ιδιαίτερες που παιχτήκανε ποτέ και τη θεωρώ πολύ καλή.
 
Άλλη μια σειρά που λατρεύω, αλλά δεν προβάλλεται, σε επαναλήψεις. Πουλικάκος, Βαλαβανίδης, και υπόλοιποι: καταπληκτικοί (αγαπημένος μου, ο Βαλαβανίδης). Σενάριο από την ζωή βγαλμένο και η εισαγωγή (με την μουσική της!) απίθανη...και η αυθαίρετη Ελλάδα συνεχίζει ακάθεκτη τα ίδια και τα ίδια (30 χρόνια μετά).
 
Την σειρά την έβλεπα τότε στα 1990 αλλά είχα χάσει τα τελευταία έξι επεισόδια λόγω ότι χάλασε η τηλεόραση...έκτοτε δεν την ξαναείδα σε επανάληψη μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα...ε λοιπόν ο Νεμεας είχε χάρισμα ..είχε προβλέψει την καταστροφή της χώρας σε λίγα χρόνια...δηλαδή έβλεπε ότι εκεί οδεύουμε...εγώ την έκρηξη και καταστροφή του εργοστασίου στο τέλος την ερμηνεύω ως την οικονομικη καταστροφή της Ελλάδας και ένταξη στο μνημόνιο...αλληγορίες απίστευτες από τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών (Κώστας και Ανδρέας),τις πάσης φύσεως λαμογιες (όπως με την σφραγίδα του χημείου του κράτους),την μεγαλομανία του Έλληνα και άλλα πολλά...απίστευτη σειρά απ' τις κορυφαίες που παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση...και δεν τη λες αμιγώς κωμική πολλές αλληγορίες είναι φουλ ανατριχιαστικές αφού αντικατοπτρίζουν την σημερινή κατάσταση...γκροτεσκο χαρακτήρες όπως ο θεουσος ταξιτζής έδιναν και μια χροιά θρίλερ στην σειρά... θυμάμαι ομως ότι μετά τα Χριστούγεννα του 1990 διάβαζα ότι θα συνέχιζαν και με τρίτη σεζόν αλλά τελείωσε σχετικά απότομα...

και νομίζω κάτι είχα διαβάσει σε ένα πρόγραμμα του 1989 ότι προορίζονταν και οι Αυθαίρετοι για την Ερτ για την σεζόν 1989-1990 αλλά την πρόβαλλε το Mega
 
Ψυχασθενική σειρά,δε πρόκειται να την ξεχάσω.Οι χαρακτήρες ήταν τραγικές φυσιογνωμίες και το όλο σκηνικό ήταν μυστηριακό.Έτσι το έβλεπα φυσικά όταν ήμουν μικρός.Σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη μου σειρά,αλλά μία από τις πιο τρομακτικές και ιδιαίτερες που παιχτήκανε ποτέ και τη θεωρώ πολύ καλή.
Συμφωνώ ότι ήταν και αρκετά τρομακτική σειρά σε πολλά σημεία....σε συνδυασμό με τα εξωγήινα μουσικα μοτίβα,τα μισοσκοτεινα πλάνα,την εμφάνιση απ' το πουθενά αλλοκοτων χαρακτήρων (πχ Ρένα Πάβλοβιτς,ο τρελος  καταδρομεας που εμφανίστηκε στον γυναικολόγο,ο Ανατόλ) 
 
Πίσω
Μπλουζα