mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
ευχαριστω παιδια για τη διευκρινιση!
ωραιαgeorgeikos είπε:μολις ανεβηκε στο καναλι του μεγκα στο youtube το εορταστικο των αυθαιρετων!!!!!
Πρώτη προβολή το 1990 και από τότε κανά 2 φορές σε επανάληψη, με την τελευταία πριν από 2 χρόνια (αν θυμάμαι καλά).georgeikos είπε:καλα αυτο το εορταστικο ποτε το ειχαν δειξει? γιατι ειναι χριστουγεννιατικο και πρεπει να ειναι του δευτερου κυκλου γιατι δειχνει την εταιρεια με τα νερα που ειχαν......
χριστουγεννα του 90 δηλαδη η πρωτη προβολη?tsalk είπε:Πρώτη προβολή το 1990 και από τότε κανά 2 φορές σε επανάληψη, με την τελευταία πριν από 2 χρόνια (αν θυμάμαι καλά).
Ο πρώτος κύκλος έχει 29 επεισόδια κι ο δεύτερος 30. Αυτό με την Ντένη και την Φλώρα δεν ισχύει. Οι ηθοποιοί που αναφέρεις, όντως, παίζουν στον δεύτερο κύκλο. Μια μικρή διόρθωση, την μητέρα της Μαρίνας την υποδύθηκε η Τιτίκα Στασινοπούλου.mhmerotategiatipino είπε:Σούπερ ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελειωσα Αυθαιρετους, Απαραδεκτους, τωρα κανω Δυο ξενους. Ποτε τελειωνει η 1η σαιζον σε ποσα επισοδια; Θυμαμαι οτι η 1η σαιζον τελειωνει με Ντενη και Φλωρα σε καραβι, θυμαμαι οτι η Στυλιανοπουλου παιζει β΄ κυκλο το ιδιο και η Παπαδημα και ο Αιας αλλα εφτασα 42!!! κι ακομη δεν εχω δει τιποτα απο αυτα που θυμαμαι! Καιγομαι εκανα λαθος πληζ χελπ!!!!Push the panic button!!!
Σαυτο δεν διαφωνω φιλε μου αλλα εγω προσωπικα αυτο που κανω ειναι να εχω το pc μου συνδεδεμενο με την τηλεοραση μεσω HDMI οποτε βλεπω εκει τα επεισοδια του web tv με την ανεση μου και ειμαι αρχονταςDrSouza είπε:Ναι μωρέ το ξέρω, αλλά άλλη η χάρη όταν το παίζει η τηλεόραση! Και η αλήθεια είναι ότι τυχαία το είδα δεν πρέπει να τι διαφήμισε.