Οι Αυθαίρετοι (1989 MEGA)

Πλάκα πλάκα πολύ μυστήρια και απόκοσμη φυσιογνωμία η ηθοποιός που υποδύεται την Ρένα Πάβλοβιτς...Στο retro db μόνο βρίσκεις αναφορά ότι λέγεται Εύα Λία.Γνωρίζετε κάτι για αυτή;Eπρόκειτο για κάποια παλιά ηθοποιό,φανταζομαι με μικρούς ρόλους σε ταινίες?Αν προσέξετε στην σκηνή που μιλάει στο τηλέφωνο με τον Άκη πίσω της έχει κάποιες παλιές φωτογραφίες που την απεικονίζουν νέα (γιατί σίγουρα αυτή είναι).Αινιγματική φυσιογνωμίαDxX32ZXXcAAfUnJ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η Γνωστή φωτογραφία από τους τίτλους


93788376_2867512146660236_3399646780072132608_n.jpg


από το βιβλίο ΑΘΗΝΑ – ATHENS, του William Wyatt Davenport, φωτογράφοι Constantine Manos and Michael Freeman, ημερομηνία έκδοσης 1978.
 
Πλάκα πλάκα πολύ μυστήρια και απόκοσμη φυσιογνωμία η ηθοποιός που υποδύεται την Ρένα Πάβλοβιτς...Στο retro db μόνο βρίσκεις αναφορά ότι λέγεται Εύα Λία.Γνωρίζετε κάτι για αυτή;Eπρόκειτο για κάποια παλιά ηθοποιό,φανταζομαι με μικρούς ρόλους σε ταινίες?Αν προσέξετε στην σκηνή που μιλάει στο τηλέφωνο με τον Άκη πίσω της έχει κάποιες παλιές φωτογραφίες που την απεικονίζουν νέα (γιατί σίγουρα αυτή είναι).Αινιγματική φυσιογνωμία
Οντως φιλε. Ακομα και η (κενή) σελιδα της στην reotrbd δεν συνδεεται πουθενα εκτος απο τους Αυθαιρετους

Το γκουγκλ επισης δεν επιστρεφει τιποτα (ειναι και περιεργο ονομα για αναζητηση)

Πιθανοτατα ηταν θεατρικη/λυρικη ηθοποιος
 
νομ
Τοπ σειρά! Όταν παιζόταν με άφηνε εντελώς αδιάφορο λόγω ηλικίας. Τώρα είναι η αγαπημένη μου. Υποκλίνομαι στο Νεμέα για το σενάριο αλλά και στις ερμηνείες Βαλαβανίδη-Πουλικάκου-Μάνεση.

Προβολή συνημμένου 122273

Ξέρεις ρε τι θα μου κάνει η αστυνομία;

Η ηθοποιός που έπαιζε τη νεαρή δικηγόρο-αντίπαλο του Πουλικάκου ποια ήταν;

Προβολή συνημμένου 122274
[/QUOTE
Βενετία Μοσχοβού νομίζω λέγεται
 
Το πιο άρρωστο intro κ μια από τις κορυφαίες σειρές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Δε θα ξεχάσω ποτέ το επεισόδιο με το Δράκουλα κ τη Λουιζίδου που εισβάλλει στο δωμάτιο με το σταυρό κ τα σκόρδα.
 
Κορυφαια σειρα ever μαζι με εκμεκ παγωτο και το σοι μας.Τι να πρωτοπεις δηλαδη για το ποσο μπροστα ηταν που ολα αυτα που γινονται στη σειρα ισχυουν και σημερα 2020 η τι να πεις για της ατακες φωτια το σεναριο τους ηθοποιους κλπ μιλαμε ολα ειναι οχι απλα τελεια αλλα κατι παραπανω απο το τελειο.Απιστευτη σειρα πραγματικα και τελικα στο τελος οι μονοι που αξιζε η καταληξη τους ειναι η ελεωνορα με τον ακη ο μπαμπης με την ντολορες και ο ανδρεας με την ζανετ που μπορει να της εκανε πολλα σε ολη την σειρα με της γκομενοδουλειες αλλα και αυτη δεν παλευοταν με τιποτα για το ψυχιατρειο ηταν ομως τελικα δεν την παρατησε αλλα σταθηκε διπλα της ενω μπορουσε να την κανει με την σουλα και με 150 μυρια στην τσεπη.Εκπληκτικη σειρα που παρομοια της δεν προκειται να ξαναβγει ποτε.Περυσι το 2019 ειχε βγει μια βρωμα πως σκεφτοταν να βγαλουν remake της σειρας με τους ιδιους ηθοποιους μιας και ολοι ζουνε πλην του μανεση και του ηθοποιου που παιζει τον ακη.Ευτυχως που τελικα ηταν μουφα οπως φανηκε το ολο θεμα γιατι πρωτον τι σειρα θα ηταν αυτη με τους ηθοποιους που ηταν οι βασικοι πρωταγωνιστες να ειναι πανω απο 70 χρονων οποτε τι σεναριο θα ειχε αυτη η σειρα και δευτερων και κυριοτερο τα εργα τεχνης μια φορα γινονται δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε επιτυχια κατι τετοιο αν γινοταν.Ευτυχως και το ξαναλεω ευτυχως που δεν εγινε κατι τετοιο.
 
Tωρα που το ξανασκεφτομαι ο σεναριογραφος ηταν λες και ειχε σκοπο να τιμωρηση την οικογενεια του κωστα χατζηγιωργη γιατι οπως βλεπουμε η ουρσουλα εμεινε μπουκαλα η σουλα εφαγε ακυρο και εμεινε μονη και ερημη παρεα με τα εκατομμυρια μεσα σε μια βαλιτσα και ο κωστας χατζηγιωργης ψιλοσαλταρε και απαρνηθηκε μεχρι και το πως εχει γυναικα εχοντας γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι την σουλα.Αντιθετα οπως ειπα και στο παραπανω post η οικογενεια του ανδρεα χατζηγιωργη μια χαρα καταληξη ειχε οπως και ο μπαμπης με την ντολορες.
 
Tωρα που το ξανασκεφτομαι ο σεναριογραφος ηταν λες και ειχε σκοπο να τιμωρηση την οικογενεια του κωστα χατζηγιωργη γιατι οπως βλεπουμε η ουρσουλα εμεινε μπουκαλα η σουλα εφαγε ακυρο και εμεινε μονη και ερημη παρεα με τα εκατομμυρια μεσα σε μια βαλιτσα και ο κωστας χατζηγιωργης ψιλοσαλταρε και απαρνηθηκε μεχρι και το πως εχει γυναικα εχοντας γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι την σουλα.Αντιθετα οπως ειπα και στο παραπανω post η οικογενεια του ανδρεα χατζηγιωργη μια χαρα καταληξη ειχε οπως και ο μπαμπης με την ντολορες.
Ίσως έχει συμβολική σημασία, γιατί ο Κώστας ήταν Πασοκ κ ο Ανδρέας ΝΔ .Το 89 ήταν πρώτα η κυβέρνηση Τζανετάκη κ μετά πήρε τα σκήπτρα η ΝΔ οπότε ίσως συνδέεται έτσι στο μυαλό του σεναριογράφου.
 
Ίσως έχει συμβολική σημασία, γιατί ο Κώστας ήταν Πασοκ κ ο Ανδρέας ΝΔ .Το 89 ήταν πρώτα η κυβέρνηση Τζανετάκη κ μετά πήρε τα σκήπτρα η ΝΔ οπότε ίσως συνδέεται έτσι στο μυαλό του σεναριογράφου.
Ναι εχει λογικη αυτο το σεναριο.Παντως ειμαι βεβαιος πως σιγουρα κατι θα ειχε στο μυαλο του ο σεναριογραφος και ειχαν την καταληξη που ειχαν οι δυο οικογενειες με την μια καλυτερη και την αλλη χειροτερη
 
Πάντως είχε ορισμένες φάσεις που άνετα θα ταίριαζαν και σε σειρά θρίλερ μυστηρίου:η εμφάνιση και εξαφάνιση απ' το πουθενά ενός μυστηριώδους τύπου στην είσοδο του γυναικολογικού ιατρείου που περίμενε ο Πουλικάκος την Μουκίου,που του έλεγε σε θυμάμαι απ' τον στρατό,ήσουν σκαπανέας κτλ. ,κι αυτό για αρκετά λεπτά του επεισοδίου, επίσης για θρίλερ ήταν η εμφάνιση του Βακουση ως ψυχάκιας ταξιτζής που ήταν σε παραθρησκευτική οργάνωση και η σκηνή που η Τριφύλλη ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι είναι στο σπίτι του μαζί με κάτι άλλες περίεργες τύπισες απ' την οργάνωση όλη αυτή φάση πολύ κλειστοφοβική,η σκηνή προς τα τελευταία επεισόδια με την έκρηξη στο εργοστάσιο και γενικά οι μυστήριες και αινιγματικές φυσιογνωμίες που περνούσαν απ' τα επεισόδια (όπως και η σκοτεινή φωτογραφία που πλέον δεν την συναντάς σε καμία σειρά) έδιναν ατμόσφαιρα θρίλερ στην σειρά αυτή
 
Πλάκα πλάκα πολύ μυστήρια και απόκοσμη φυσιογνωμία η ηθοποιός που υποδύεται την Ρένα Πάβλοβιτς...Στο retro db μόνο βρίσκεις αναφορά ότι λέγεται Εύα Λία.Γνωρίζετε κάτι για αυτή;Eπρόκειτο για κάποια παλιά ηθοποιό,φανταζομαι με μικρούς ρόλους σε ταινίες?Αν προσέξετε στην σκηνή που μιλάει στο τηλέφωνο με τον Άκη πίσω της έχει κάποιες παλιές φωτογραφίες που την απεικονίζουν νέα (γιατί σίγουρα αυτή είναι).Αινιγματική φυσιογνωμίαΠροβολή συνημμένου 208041
Καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι είναι παλιά θεατρική ηθοποιός της γενιάς των Αδελφών Καλουτά. Φαίνεται πως μέχρι το 2004 ζούσε.

 
Η σειρά ηταν εκπληκτική,ειδικα ο πρωτος της κυκλος,ο οποιος αρχισε και τελειωσε οπως ακριβως τον ειχε φανταστει ο Νεμέας.
Στο δευτερο κυκλο,δεν ξερω για ποιο λογο,ειχε ακουστει τοτε,οτι έπρεπε να τελειώσει τη σειρά ,οποτε και το τελος ηταν καπως απότομο.
Ολοι οι ηθοποιοι θεωρω οτι εδωσαν ρεσιτάλ,μεχρι και η Λυδια Λενωση...
Στο youtube τα επεισοδια ανεβοκατεβαινουν πολλα χρονια τωρα.
Οποιος θελει να τα παρακολουθησει,υπαρχει καναλι που τα ανεβασε ολα προσφατα.
Σειρα που καθηλωσε κοσμο και πολυ πιο αξιολογη απο τους Απαραδεκτους
 
προβαλλεται καθε σαββατοκυριακο στο one channel(πρωην channel nine) http://onetv.gr/ στις 19:15
 
Νομίζω οι Αυθαίρετοι ήταν η κορυφαία δουλειά Νεμέα και μετά το Εκμέκ Παγωτό. Τα υπόλοιπα (Ρίχτερ Μιουζικ, Υιός του πατέρα, Κάτι τρέχει με τους δίπλα κτλ.) δεν με τράβηξαν καθόλου
 
Πίσω
Μπλουζα