To μουσικό θέμα ακόμα το ψάχνουμε, βίντεο απ την σειρά επίσης ακόμα ψάχνουμε (αν και δεν πιστεύω ότι αν βρεθεί κάτι αυτό θα είναι από την ΕΡΤ).evarlam είπε:Γλουπ!!! Μήπως ξέρει κανείς πιο ακριβώς μουσικό θέμα ήταν αυτό;; Όσο για την Celica, τα έχουν μπερδέψει λίγο στην Ραδιοτηλεόραση. Το συγκεκριμένο αυτοκινήτο ήταν μοντέλο του 82-83, η Celica ST, και χρησιμοποιήθηκε στους Ιερόσυλους (πιθανόν και σέ αλλα σήριαλ, δε θυμάμαι). Θυμάμαι ήταν αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού στο Γυμνάσιο με τους συμμαθητές μου και όποτε βλέπαμε στο δρόμο καμιά λευκή Celica λέγαμε "Παιδιά, παιδιά!!Τ'αμάξι του Άρη Μαρτέλη!!!!!" Ωραία πάντως τα trivia,δεν λέω, αλλά έτσι θα τη βγάλουμε, κύριοι της ΕΡΤ...σαν νεκρολογίες των χαμένων σήριαλ μοιάζουν. Για σκάψτε λίγο εκεί στα υπόγεια μπας και βρεθεί τίποτα...Πριν λίγους μήνες εμφανίστηκαν από το πουθενά κάμποσα "Θέατρα της Δευτέρας" του 75-76, που θεωρούνταν χαμένα...για να δούμε...
Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Η πρώτη είναι ότι δεν θα περίμενε κανείς αυτή την εκμετάλευση όπως την λες από την Ραδιοτηλεόραση και κατ επέκταση την ΕΡΤ που όπως και να το κάνουμε είναι η πηγή. (Δεν πειράζει όμως ας είναι καλά οι άνθρωποι).evarlam είπε:Tsalk, όντως είναι εξοργιστικό!! Εδώ όλοι προσφέρουν χωρίς υλικό ωφελος και κάποιοι άλλοι το εκμεταλλεύονται...αλλά βλέπετε τα forum δεν έχουν copyright!
Κι εμένα, περισσότερο από όλα, αυτό εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση. Ότι κοπιάρεται μια ομαδική προσπάθεια κάποιων ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο που μαζεύτηκαν και συζητούν για αυτά τα θέματα σε ένα forum...tsalk είπε:Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Η πρώτη είναι ότι δεν θα περίμενε κανείς αυτή την εκμετάλευση όπως την λες από την Ραδιοτηλεόραση και κατ επέκταση την ΕΡΤ που όπως και να το κάνουμε είναι η πηγή. (Δεν πειράζει όμως ας είναι καλά οι άνθρωποι).
Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος tsalk... Τις περισσότερες φορές συμβαίνει αυτό...tsalk είπε:Και η δεύτερη παρατήρηση ή σχόλιο πάρτο όπως θέλεις είναι ότι σε κάποιες τον περιπτώσεων το υλικό αυτό που όλοι άλλος λίγο άλλος παραπάνω προσφέρει σ αυτό το φόρουμ πληρώνει και μάλιστα αδρά (κάποιες φορές) εξαιτίας της μεγάλης του αγάπης.