tzias57 είπε:Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον πατέρα του παιδιού οικοδόμο στο επάγγελμα υποδυόταν αυτός ο ηθοποιός
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82
το όνομα του είναι Διονύσης Σαμαρτζής
δηλαδη ο Σταυρος Ξενιδης "χειρουργησε" και πατερα και γιο,η εγχειρηση που εγινε στον πατερα πρεπει να προηγηθηκε της επεμβασης που εγινε στο γιο,η 2η αν δεν κανω λαθος πρεπει να εγινε στο 4ο και τελευταιο επεισοδιο της σειραςtzias57 είπε:όχι δεν ήταν. Και μάλιστα από όσο θυμάμαι ο πατέρας δεν ήθελε το παιδί του να μιλάει με τον καθηγητή. Αλλά μια μέρα έπεσε από την οικοδομή και ο καθηγητής τον χειρούργησε και τον έσωσε και έτσι άλλαξε γνώμη.
Dominion δυστυχως δεν ηταν παραγωγη του Νικου Πιλαβιου,αν ηταν θα το εγραφε εδω ,ποιος ξερει ομως μπορει να εχει κρατησει υλικο και να δουμε καποια στιγμη αποσπασμα τηςDominion είπε:Ναι το θυμάμαι. Ήταν του 1988 και έπαιζε ο Ξενίδης. Έκανε ένα γιατρό χειρούργο που αναλαμβάνει για μαθητή ένα χωριατόπουλο. Ο πατέρας του παιδιού οικοδόμος δεν θέλει, αλλά όταν πέφτει από την οικοδομή που εργάζεται και χειρουργείται από τον καλό Ξενίδη, όλα στρώνουν. Μίνι σειρά παίζει να ήταν κάποια παραγωγή του Ν. Πιλάβιου, αν και δεν είμαι βέβαιος.
δηλαδη παρατηρηθηκε κι αλλες φορες το "φαινομενο" του να ανακοινωνουν μια εκπομπη και η προβολη της να ξεκιναει μερα απο 2-3χρονια..Dominion είπε:Γιατί και με τα Βεγγαλικά του Βέγγου την περιμένανε από το 1985 και έφτασε το 1988. Γενικά ότι λέγανε ΘΑ δεν γινόταν πάντα πολύ άμεσα
Δυστυχώς δεν θυμάμα άλλους συντελεστές. Όμως είμαι σίγουρος ότι η σειρά είχε αυτόν τον τίτλο. Ο Ξενίδης ήταν γιατρός σε μια επαρχιακή κωμώπολη και γίνοταν φίλος με ένα παδί ενώ προσπαθούσε να τον βοηθήσει στα μαθήματα του. Ο πατέρας του παιδιού αντιπαθούσε τον Ξενίδη αλλά αυτός τον χειρούργησε όταν έπεσε από την οικοδομή και του έσωσε την ζωή. Έτσι συμφιλιώθηκαν και με τον πατέρα του παιδίού. Η σειρά πρέπει να ήταν παραγωγή του Νίκου Πιλάβιου.
να σου θυμίσω εγώ κάποιους ..η επαρχιακή κωμώπολη ήταν η στενή ευβοίας..η παραγωγή δεν ήταν του νίκου πιλάβιου..ήταν του δημήτρη λέων.,παραγωγός της ΕΡΤ του οποίου η γενέτειρα του ήταν η στενή..εκεί δηλαδή που γυρίστηκε η σειρά....βοηθός παραγωγής ήταν ο κώστας κωστόπουλος..ο οποίος πέρισυ τον είχαν κατηγορήσει για {@#@#@@] να μη το γράψω τέλος πάντων...τότε μόλις είχε βγει από την σχολή. ο οποίος κωστόπουλος μετά το τέλος της σειράς είχε ανέβει πάλι στην στενή για να πάρει τότε τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή μικρό γιώργο να παίξει σε μια διαφήμιση για να πάρει το σκηνοθετικό του πτυχίο κτλ...μετά έπαιζε η νέα όμορφη ηθοποιός άντζελα μέρμυγκα ,.μητέρα του μικρόυ γιώργου στο έργο.,κάποιες άλλες πληρόφορίες τις έχουν γράψει..Δυστυχώς δεν θυμάμα άλλους συντελεστές. Όμως είμαι σίγουρος ότι η σειρά είχε αυτόν τον τίτλο. Ο Ξενίδης ήταν γιατρός σε μια επαρχιακή κωμώπολη και γίνοταν φίλος με ένα παδί ενώ προσπαθούσε να τον βοηθήσει στα μαθήματα του. Ο πατέρας του παιδιού αντιπαθούσε τον Ξενίδη αλλά αυτός τον χειρούργησε όταν έπεσε από την οικοδομή και του έσωσε την ζωή. Έτσι συμφιλιώθηκαν και με τον πατέρα του παιδίού. Η σειρά πρέπει να ήταν παραγωγή του Νίκου Πιλάβιου.