Οι Επαγγελματίες (The Professionals)

pbabal

RetroN00b
Joined
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους,

Οι "Επαγγελματίες" ήταν μια ξένη σειρά στις αρχές του '80. Δε θυμάμαι τον ξένο τίτλο ούτε πολλά από τη σειρά (λόγω ηλικίας..). Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε 2 πρωταγωνιστές οι οποίοι ήταν μάλλον αστυνομικοί.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς; :help:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα μαλλον πρεπει να ειναι οι "Starsky and Hutch".

Εχει γυριστει και remake κωμωδια προσφατα οχι κακη.

http://www.imdb.com/title/tt0072567/

B0007A0F4Y.01.LZZZZZZZ.jpg
 
Καλα βρε Tel δεν εβγαινες λιγο νωριτερα ωστε να μην με αφησεις να εκτεθω.

Τωρα με τι κουτελο θα κυκλοφορω στο forum. :anim-blush:
 
Καλα, κατσε να ρθει πισω το παληκαρι και να πει οτι εννοουσε τους Σταρσκι & Χατς να δεις μετα το δικο μου κουτελο....
 
Νομίζω ότι το STARSKY AND HUTCH, στην Ελλάδα λεγόταν "Οι χαμογελαστοί ντετέκτιβ" .
 
Νομίζω ότι ο φίλος Tel έχει δίκιο. Η φωτογραφία μου θυμίζει κάτι και λόγω του ξένου τίτλου "The Professionals" μάλλον είναι αυτή.

Πάντως καλή ακόμη και η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια.. :)
 
Ναι αυτοί ήταν! Φοβερή σειρά! Εντύπωση μου είχε κάνει το όνομα του ενός εαυτών! Ντούλ!!!
 
Εμενα μου ειχε κανει εντυπωση που καταφερνα να το δω - αρχιζε κατα τις 11 και κατι - αλλα κολλαγε ο πατερας μου με την υποθεση και δεν καταλαβαινε οτι ημουνα κρυμμενος πισω απο την πολυθρονα :biglaugh:
 
Χα! Χα! εγώ κάτι παρόμοιο πάθαινα με το Hawaii Five-O!!!!!! :biglaugh:
 
Τι ειπες τωρα ? Αλλα χρονια...ηταν καλοκαιρι του 79 νομιζω (κατι τετοιο) και γυρνουσαμε την τηλεοραση στο μπαλκονι και αραζαμε ολοι οικογενειακως - καυσωνας στο φουλ, airconditions δεν υπηρχαν σε σπιτια τοτε, παγωμενα νερα και κοκακολες, η τηλεοραση στη διαπασων - και ολοι οι γειτονες εκαναν τα ιδια - παντου γυρω στη γειτονια ακουγες τον Μαγκαρετ να βαζει τις φωνες και να οδηγαει στους δρομους της Χαβαης.

Καμποσα χρονια μετα, μεταφερθηκαμε στο Μαιαμι (Vice) αλλα σαν την Χαβαη τιποτα :biglaugh:
 
Έτσι ακριβώς φίλε Tel με καταλαβαίνεις! :) Εντύπωση τότε μου είχε κάνει το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε.....
 
παιδιά έβλεπα και εγώ φανατικά αυτή την σειρά παρότι ήμουν πάρα πολύ μικρός (την έβλεπα με τον πατέρα μου) και θυμάμαι ότι πριν την έναρξη η τηλεόραση είχε "το πεντάλεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου" ο οποίος έλεγε πολύ έξυπνα πράγματα (τα οποία δεν θυμάμαι πια) και κρατούσε στο χέρι του ένα μεγάλο μολύβι.Ωραία φιγούρα...

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι αστυνομικοί όταν λάμβαναν ειδοποίηση για ένα συμβάν αμέσως έβγαζαν ένα φάρο και τον "κόλλαγαν" στον ουρανό του αυτοκινήτου , καθότι μυστικοί αστυνομικοί με συμβατικό αυτοκίνητο.Αυτή η κίνηση με τρέλαινε !!
 
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=H4PN7Xbexq4]YouTube - BEASTIE BOYS - SABOTAGE - High Quality

Aπό αυτό το style "έκλεψαν" και οι beastie boys
 
Οι Επαγγελματίες (The Professionals)

Αγαπητοι retro-φιλοι καλησπερα, εδω θελω να ανοιξω ενα post για τη σειρα:

Οι «Επαγγελματιες» - « The Professionals”



Αστυνομικη σειρα που προβληθηκε στη Μ. Βρετανια μεταξυ 1978-1983. Στην Ελλαδα ειχε πρωτοπροβληθει το 1981 αν δεν κανω λαθος.

Δυναμικη σειρα με ντουετο δυο πρωην αστυνομικων που στρατολογουνται σε μια υπηρεσια η οποια λυνει συνηθως υποθεσεις τρομοκαρτικου χαρακτηρα που δε μπορει να επεμβει η αστυνομια.

Η σειρα ειχε μεγαλο ενδιαφερον κυριως λογω της συνεχους δρασης, πολλα εξωτερικα γυρισματα, καλες ιστοριες κ καλο καστ με πολλους γκεστς.

Οι δυο χαρακτηρες Lewis CollinsBodie κ Martin ShawDoyle ειναι τοσο αντιθετοι μεταξυ τους που δενουν πολυ καλα επι σκηνης. Αρχηγος τους ειναι ο μεγαλος Βρετανος ηθοποιος Gordon Jackson (Η Μεγαλη Αποδραση) τον οποιο σεβονται κ τον ακουνε με κατεβασμενα κεφαλια.

Πολλα επεισοδια στην Αγγλια κυριως ξεσηκωσαν θυελλα διαμαρτυριων κυριως λογω της προβολης βιαιων σκηνων (μιλαμε για τελη 70s) κ ρατσιστικων θεματων.

Το μουσικο σκορ ήταν του Laurie Johnson που ειχε γραψει κ των Avengers, πολυ καλο πραγματικα.

profs.jpg




Αν καποιος εχει να προσθεσει αναμνησεις ή αλλες πληροφοριες καλοδεχουμενος



Φιλικα
 
Καλησπέρα φίλε dillon και σε ευχαριστούμε.

Θυμάσαι μήπως ποιο κανάλι πρόβαλε τους "Επαγγελματίες" το 1981 (η ΕΡΤ ή η ΥΕΝΕΔ; ) και αν ξαναπροβλήθηκαν στη συνέχεια στην Ελλάδα (πχ από το MEGA ή το STAR; ) και πότε;

Σε ευχαριστώ πολύ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Bernard.c, ειχα δει κ την πρωτη φορα που μου εγραψες οτι μενεις Λονδινο. Εγω λογω Λονδινου κ σο σπουδων εχω παθει μια πλακα γενικα. Φαντασου οτι βλεπω AVENGERS, PROFESSIONALS, THE SAINT & RETURN OF THE SAINT κ οπου εχει εξωτερικα γυρισματα κανω pause να δω το ονομα του δρομου. Τελος παντων, θα σε απογοητυεσω, δε θυμαμαι αν ηταν ΕΡΤ ή ΥΕΝΕΔ ή αν το εβαλε μετα το STAR. Αυτο που θυμαμαι ήταν οτι οταν προβληθηκε το βαζανε Παρασκευη 11¨15 μάλλον ΥΕΝΕΔ. Πάντως εχω τους 3 πρωτους κυκλους αν σε ενδιαφερει χωρις ομως υποτιτλους. Αν μπορουμε να βρουμε κ τους υποτιτλους να τους κολλουσαμε θα ταν ακομη καλυτερα (ακομη κ αγγλικους).

Καλη Κυριακή
 
Εξαιρετικο σηριαλ ! Εχουμε κανει και παλιοτερα μια σχετικη κουβεντα εδω
 
Bambinella ημουν σιγουρος οτι θα ¨τσιμπαγες" νασαι καλα, καλο πρωινο!
 
Πίσω
Μπλουζα