Οι Ντιουκς (The Dukes of Hazzard)

Υπέροχη σειρά........κλάσεις ανώτερη από σημερινές που με την υπερβολική βία και αγχωτικές σκηνές προσπαθούν να τραβήξουν τηλεθέαση!!
 
freaktmp είπε:
Η ταπεινη μου συλλογη. :diablotin: (Σημειωση προς εαυτο: να αγορασω την εβδομη σεζόν μολις περισσέψει κανα φραγκο).
Προβολή συνημμένου 110430

Προβολή συνημμένου 110429
:bow: :bow:

drspiros είπε:
Γιατί στο 5ο box-set εμφανίζεται μόνο η Νταίηζυ; Γιατί οι παραγωγοί στον 5ο κύκλο δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο των Σνάιντερ-Γουόπατ και προσέλαβαν άλλους ηθοποιούς να παίξουν. Η σειρά καταποντίστηκε και έτσι τους ξαναέφεραν άρον-άρον στο 5ο επεισόδιο όπου και η σειρά ξαναπήρε τα πάνω της.
Eνδιαφερουσα πληροφορια...καλα,με τοση επιτυχια δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο ?Το συγκεκριμενο εξωφυλλο πρεπει να γινει αφισα... :diablotin:
 
Να κάνω μια διόρθωση, τα ξαδέρφια Μπο και Λιουκ δεν επέστρεψαν στο 5ο επεισόδιο αλλά στο 19ο(!), λίγο πριν το τέλος της σεζόν!
 
Την άνοιξη του '82 που επρόκειτο ν' αρχίσουνε τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν, οι δύο πρωταγωνιστές ζήτησαν αύξηση από τους παραγωγούς για να συνεχίσουνε κι εκείνοι αρνήθηκαν. Έτσι, ο Γουόπατ και ο Σνάϊντερ αποφάσισαν ν' αποχωρήσουνε (θέλανε να κάνουνε κι άλλα πράγματα) και παραλίγο να το κάνει και η Κάθριν Μπαχ, η οποία όμως σκέφτηκε ότι έτσι η σειρά θα τελείωνε οριστικά.

Όπως παραδέχτηκαν αργότερα οι παραγωγοί, κάνανε μεγάλο λάθος που πήρανε δύο "κατ' εικόνα και ομοίωση" αντικαταστάτες των πρωταγωνιστών, τον Κρίστοφερ Μάγιερ (Βανς Ντιουκ -έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια) και τον Μπάιρον Τσέρι (Κόι Ντιουκ). Ξαδέρφια κι αυτοί, υποτίθεται ότι είχανε φύγει από τη φάρμα το 1976 -τρία χρόνια πριν ξεκινήσει η σειρά.

Ο κόσμος δεν τους δέχτηκε, τα ποσοστά τηλεθέασης καταβαραθρώθηκαν (σκεφθείτε ότι τη σεζόν 81-82 οι Ντιουκς ήτανε δεύτεροι σε θεαματικότητα πίσω από το "Ντάλας") και οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να επαναφέρουν άρον-άρον τους πρωταγωνιστές προς το τέλος της σεζόν, στα τελευταία τέσσερα επεισόδια. Ωστόσο, η ζημιά είχε γίνει και παρά το ότι η σειρά συνεχίστηκε για άλλες δύο σεζόν, δε μπόρεσε να ξανακερδίσει το κοινό που έχασε. Επιπλέον, ειδικά την τελευταία χρονιά τα σενάρια και οι υποθέσεις των επεισοδίων ήταν επιεικώς απαράδεκτα...

Σημειωτέον ότι μόνον οι αείμνηστοι Ντένβερ Πάιλ (θείος Τζέσι) και Σόρελ Μπουκ (Μπος Χογκ -ο αγαπημένος μου) παίξανε σε όλα τα επεισόδια και των επτά σεζόν. Η Μπαχ έλειψε μόνον από ένα, νομίζω στον τέταρτο κύκλο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
attachment.php
attachment.php
περιοδικο Μανινα του 1981 (συμφωνα με τον πωλητη)

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1983

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1983

2.JPG

3.JPG

superk83.jpg

sk83.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απ' εξω. Δεν ψωνιζω πολλα πραγματα τοπικα. Υπερβολικα πολυς μπελας.
 
Ομορφα πραματα.
 
Μια προσφατη διαφημιση


Και behind the scenes

 
Τελευταία επεξεργασία:
Ωραιο,τους ξαναειδαμε μετα απο καιρο.
 
"Εφυγε" ο Rosco....

Πεθανε χθες (6-4-2015) σε ηλικια 88 ετων απο πνευμονια ο ηθοποιος James Best

που ενσαρκωσε τον σεριφη Rosco P. Coltrane στην σειρα.

James Best, the actor who portrayed the sheriff, died Monday after a brief illness and complications from pneumonia, reports The Charlotte Observer. He was 88.
πηγη

Dukes of Hazzard-Speak and talk with Rosco.P.Coltrane



Rest In Peace dear Rosco.....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]
 
Με αφορμή την απώλεια του αγαπημένου Ρόσκο, διαπίστωσα πως το σύνολο σχεδόν του ελληνικού ηλεκτρονικού τύπου μετέδωσε την είδηση. Πραγματικά, δεν πίστευα πως, τόσα χρόνια μετά, τόσος πολύς κόσμος - που δεν είναι και τόσο... retromaniax - θα θυμόντουσαν έτσι έντονα και τη σειρά και τους συντελεστές της και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα από την ανταπόκριση στο άκουσμα της είδησης. Ίσως κάποια στιγμή η ελληνική τηλεόραση θα έπρεπε να στραφεί ξανά σε τέτοιες ιστορικές σειρές που όχι μόνο έχουν φανατικό κοινό, αλλά μπορούν να αποκτήσουν και νέους φαν.

Θα μας λείψεις, Σερίφη!!
 
Οταν μαθαμε μετα απο χρονια απο το τελος της σειρας να οδηγουμε, εκτιμησαμε περισσοτερο τα σταντς (και το αυτοκινητο βεβαιως βεβαιως)
 
Απο τα ελαχιστα επεισοδια που θυμαμαι ακομη ,μαλλον το μοναδικο και δεν εχω ξαναδει απο τοτε ηταν οταν ο General Lee εγινε 4x4,ενα επεισοδιο απο την σαιζον 2 και που θα ξαναδω συντομα.


Color me excited!






The Dukes of Hazzard: General Lee four-wheel fever

[video=youtube;DwW_Xg9-kCI]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα και από εμένα που πριν λίγες ημέρες σας ανακάλυψα και έκανα εγγραφή.

Ο tonytony και η katerinak με τις φωτογραφίες από τα περιοδικά της εποχής με γύρισαν χρόνια πίσω αλλά τότε δεν μπορούσα να φανταστώ το σήμερα και να κρατήσω τα δικά μου.

Ο Aardvark έχει αναρτήσει ωραίες φωτογραφίες από την έγχρωμη τηλεόρασή του - εγώ τότε τους έβλεπα ασπρόμαυρους και από τα περιοδικά και τις αφίσες γνώριζα το χρώμα το General Lee.

Τέλος ο gero_dinos με τη θρυλική αφίσα του, σε μέγεθος αρχείου που να μπορεί να γίνει αφίσα σήμερα, είναι όλα τα λεφτά.

Σε ότι αφορά την αφίσα αυτή άλλα και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες από την πρώτη σεζόν (καλύτερα από το λανσάρισμα της σειράς) θα έχετε παρατηρήσει την ανοιχτή πόρτα και την απουσία του 01 στα πλάγια.

Λάθος της παραγωγής?? Αρχικά έτσι νόμιζα. Διαβάζοντας όμως στο internet ανακάλυψα ότι έτσι ήταν σχεδιασμένο να βγεί το αυτοκίνητο στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά ένα τυχαίο γεγονός στα γυρίσματα της πρώτης σκηνής άλλαξε τα πάντα. Στο wikipedia θα βρείτε τις λεπτομέρειες. https://en.wikipedia.org/wiki/General_Lee_(car)

Αυτό τον καιρό ψάχνω περιοδικά με αφίσες ή σχετικό υλικό. Αν βρω θα σκανάρω τα σχετικά και θα τα ανεβάσω.

Έχω όλα τα επεισόδια σε avi και mp4, εκτός από τους αριθμούς 6 έως 18 της 5ης σεζόν για τους προφανείς λόγους που φαντάζεστε.

Ο dixago έχει γράψει ότι έχει πολλά επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους. [edit] Εκτός κανονισμών / copyrights [edit]

Καλή συνέχεια σε όλους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Εκτός κανονισμών / copyrights [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα