Ναι, ένα δίκιο το 'χεις!Aardvark είπε:Μια χαρα ειναι πολυ καλη,εγω θελω να την θυμαμαι οπως ηταν,γιατι μου το χαλατε.
Το πατησα τωρα που το ειπες..τι το'θελα ...stayros είπε:Κι ερχομαι να ρωτησω....το Daisy, το πατησατε για να δειτε και τις υπολοιπες φωτο;
Κουκλαρα ετσι?....angel_grig είπε:Το πατησα τωρα που το ειπες..τι το'θελα ...
Ωραιο κομματι μπραβο.playmofreak είπε:Λοιπόν χθές το βράδυ παιδιά έκανα μία τρομερη αγορά απο το γνωστό διαδυκτιακό μαγαζί.αγόρασα τον General Lee σε κλίμακα 1:24 με αυτόγραφο του John Schneider (BO) πάνω στο πορτ μπαγκάζ .....ανεβάζω και το σχετικό link για τα πειστήρια...περιμένω να έρθει απο το Αμέρικα για να ανεβάσω φωτογραφίες....http://www.ebay.com/itm/Dukes-of-Hazzard-Joy-Ride-General-Lee-1-24-scale-die-cast-car-autographed-by-BO-/321067145891?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&nma=true&si=d7WFOgmQQjIQRIw9JuiW7lrURJw%253D&orig_cvip=true&rt=nc .'οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει εκεί.
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Τρεις φωτό βγαλμένες μπροστά στην οθόνη της NORDMENDE τηλεόρασής μας, μια χειμωνιάτικη Παρασκευή του 1983. Οι δύο πρώτες είναι από τους τίτλους της σειράς και η τρίτη από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου που είναι της δεύτερης σεζόν (1979-80) των "Ντιούκς"...
Αν υπάρχει κάποιος που να τους έχει, ας συνεννοηθεί μέσω πμ παρακαλώ.dixago είπε:Καλησπερα!! Εχω και τις 7 σαιζον (ολα τα επεισοδια) με ελληνικους υποτιτλους, μου λειπουν οι υποτιτλοι μονο απο την 6η και 7η....τους εχει κανεις?
Υπέροχη ανάμνηση....Aardvark είπε:
υπέροχη δεν λες τιποταΔημήτρης Σκορπιός είπε:Υπέροχη ανάμνηση....
Aξέχαστη σειρά !!Aardvark είπε:
Καλή φάση!!!ERTOpenΜε πληροφορίες από το Retromaniax.gr και το Club φίλων Μικρού Σερίφη.