Οι Ντιουκς (The Dukes of Hazzard)

billy

Retromaniax Co-Founder
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.232
Αντιδράσεις
244
Οι Ντιουκς (The Dukes of Hazzard, 1979-85), ΕΡΤ


Πρεμιέρα: Τετάρτη 8/7/1981


...κοιτάζοντας το συγκεκριμένο subforum, θυμήθηκα πολλές και ιδιάιτερα νοσταλγικές σειρές (να αναφέρω και μερικές ακόμα, όπως: Χαμογελαστοί Ντετέκτιβς, Μπούμερ, Μπάρνεϋ Μίλλερ, Το αστυνομικό τμήμα της Χιλλ Στρητ, Χαρτ και Χαρτ, Μάγκνουμ, Μπρετ Μάβερικ, Cimarron Strip (δεν θυμάμαι τον ελληνικό τίτλο), Σταρ Τρεκ, Διάστημα 1999, Μπονάνζα, Χαβάη 5-0, Κουνγκ-Φού, κλπ).

Να σταθούμε όμως λίγο στους Ντιούκς. Πολύ πετυχημένη αυτή η σειρά. Απο το εισαγωγικό κάντρυ κομμάτι, μέχρι τα γνωστά-και-μη-εξαιρεταία "ακροβατικά" του Στρατηγού Λη (και τον ήχο της κόρνας στον ρυθμό του "I wish I was in the land of cotton..."), ήταν πραγματική απόλαυση. Χιούμορ, δράση, ατελείωτα κυνηγητά, ωραία κορίτσια του αμερικάνικου νότου (έμφαση στις... ατελείωτες γάμπες της Κάθριν "Νταίηζυ" Μπαχ), όλα τα είχε.

Μόνο ένα παράπονο είχα: Η ώρα μετάδοσης της σειράς "έπεφτε" πάνω στο "Ορκιστείτε παρακαλώ" απο το άλλο κρατικό κανάλι, το οποίο ήθελαν να βλέπουν η αδελφή μου και η μητέρα μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παρακολουθήσω με την ησυχία μου !!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα προστεθούν ως subforums σύντομα και οι υπόλοιπες σειρές που ανέφερες ;-)

Aν κι έχω πολλά να πω για τους Nτιουκς θα σταθώ για την ώρα σε ένα μικρό highlight: Στον 4ο κύκλο επεισοδίων του Smallville που παίζεται τώρα στην Αμερική (σειρά στην οποία ο πάλαι ποτέ Mπο - John Schneider - υποδύεται τον πατέρα του νεαρού Clark Kent), ξαναβρέθηκαν στην μικρή οθόνη έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια οι 2 πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Λουκ - Tom Wopat - έπαιξε λοιπόν ως guest star τον ρόλο του παλιόφιλου που έρχεται να συναντήσει τον πατέρα Κεντ. Πέρα από τα διάφορα υπονοούμενα του επεισοδίου για το αρχικό Dukes, σε κάποια φάση τους εμφανίζει να πηγαίνουν για βόλτα και extreme driving με ένα αυτοκίνητο ολόιδιο ο General Lee! (η μόνη διαφορά ήταν πως τον είχαν βαμμένο μπλε και έλειπε το '01'!!)

Υ.Γ: Νταίηζυ, αχ βαχ! (τώρα θα είναι καμμιά μουστόγρια κι αυτή αχαχα!)
 
Αν και δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το Smallville, η περιγραφή σου μπορώ να πω ότι με κάλυψε απόλυτα !! ...πρέπει να ήταν πράγματι πολύ καλή φάση. :D

...η Νταίηζυ, όντως έχει "πατσουρέψει" η μούρη της (πιθανότατα και το υπόλοιπο σώμα βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση), αλλά τι να κάνουμε - αυτά έχει το γήρας !! :D
 
Οι Ντιουκς (The Dukes of Hazzard)

Οι Ντιουκς (The Dukes of Hazzard, 1979-85), ΕΡΤ


Πρεμιέρα: Τετάρτη 8/7/1981


Νταίζη Ντιούκ.....αααχχ!!! Αυτή η κοπέλα με έκανε φετιχιστή με τα γυναικεία πόδια!!! Τι να πρωτοθυμηθώ για τους Ντιούκς (τα βλαχαδερά από το Χάζαρντ το κατσιπόδι της Ατλάντα). Ο Ρόσκο ο μπασκίνας είχε τρελό γέλιο και All American Style προφορά. Αλλά το αμάξι (Ο Στρατηγός Λή) ήταν όλα τα λεφτά. Ακόμα ονειρεύομαι κάποια στιγμη όταν θα κερδίσω το Λόττο να αποκτήσω αυτήν την ....φτιαγμένη Dodge μαζί με την Pontiac Trans Am τον ΚΙΤΤ :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νταίζη Ντιούκ.....αααχχ!!! Αυτή η κοπέλα με έκανε φετιχιστή με τα γυναικεία πόδια!!!
Ακόμα ονειρεύομαι κάποια στιγμη όταν θα κερδίσω το Λόττο να αποκτήσω αυτήν την ....φτιαγμένη Dodge μαζί με την Pontiac Trans Am τον ΚΙΤT
Eίσαι ο άνθρωπός μου! χεχεχε
 
Που να δεις την Νταιζη τωρα πως εγινε....Πικρα!Εβαλε καμια 25 με 30 κιλα!

Η σειρα ηταν κορυφαια χωρις δευτερη κουβεντα!!

ειπαρχουν ολα τα επεισοδια στο Internet εχω κατεβασει αρκετα!

Να σας θυμησω και μια αλλη σειρα The live & Time of Grizzly Addams

την θυμαστε?με την αρκουδα τον μπεν ωραια χρονια!
 
akmakas είπε:
Να σας θυμησω και μια αλλη σειρα The live & Time of Grizzly Addams

την θυμαστε?με την αρκουδα τον μπεν ωραια χρονια!
...τον θυμάμαι !! (και αυτόν και τον Μπεν, ασφαλώς !!) ...αλλά και το φοβερό τραγουδάκι των τίτλων (maybe !!).
 
Έχω τις 2 πρώτες σεζόν με αγγλικούς υπότιτλους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφηστε τη Νταιζυ ρε παιδια, υπαρχουν και χειροτερα.

Ο Μπος Χογκ εχει πεθανει απο καρκινο, προσφατα πεθανε και ο θειος Τζεσσυ(αφου προλαβε να παιξει στο Μaverick)

Η σειρα αυτη ηταν αλλο ενα hit με το οποιο γαλουχηθηκαμε τηλεοπτικα..και σε επαναληψεις μαλιστα.

"this is sheriff Rosco P. Coltrein"...freeeeze!
 
Απ' οτι εχω καταλαβει το μεγαλυτερο ονομα του καστ ηταν ο θειος Τζεσσυ(Denver Pyle) τον οποιο και θυμαμαι σε διαφορες ταινιες του 50-60(κυριως western) με σημα καταταθεν το χαρακτηριστικο μουσι.

Επισης χαρακτηριστικο το Χριστουγεννιατικο επεισοδιο οπου ο Boss Hogue εχει κατασχεσει το Στρατηγο Lee και οι Μπο, Λιου και ο Κουτερ μεταμφιεσμενοι σε Santa Klauss μπαινουν στο γκαραζ του Δημαρχειου για να παρουν πισω το Στρατηγο.
 
Που το βρηκες το σεντονι? :D

Νταιζη RULEZ!
 
Φίλε..αύριο πάω να την κάνω αφίσα!!!!!
 
Καλα δεν τολμω ουτε να κανω search ,δεν πιστευω να μην υπαρχει τοπικ για του "Δουκες" θα σκισω τα ρετρο-πτυχια μου.

Και ας λινκαρει καποιος την φωτο ,το pc μου κολλαει για κανα 5λεπτο οταν μπαινω. :D
 
Οχιιιιιιι τα λεφτα θα μου τα φανε οι κονσολες ,δεκαρα στα pc. :D
 
Πίσω
Μπλουζα