Οι Τρεις Ντετέκτιβ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτό ειναι πολύ ενδιαφέρον που αναφέρεις μια που ακόμα δεν έχω διαβάσει το original και δεν ήξερα ότι η κελλυ ήταν κοπέλα του και όχι ξαδέρφη του. Άρα ο γουορθιγκτον δεν υπάρχει στη σειρα crimebusters δηλαδη; αυτή η αλλαγή μου αρέσει, εκεινο που δεν χωνεύεται με τιποτα είναι ότι βάλανε τον Χίτσκοκ χωρίς να αλλάξουνε ούτε τέλεια από την εισαγωγή και ειδικά από τον επίλογο με εκείνον τον πραγματικά αχώνευτο ντον. Το συγκεκριμένο βιβλίο πάντως όπως ανέφερα και πιο πάνω μου άρεσε αρκετά. Να είσαι καλά πάντως και για την πολύ καλή και κατατοπιστικη δουλειά και αν υπάρχουνε και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες και αλλαγές σε σχέση με το ξένο θα μου άρεσε πολύ να τις αναφέρεις. Και πάλι μπράβο για τη δουλειά σου
Να σαι καλα φιλαρακι μου.Οντως ο γουορθινγκτον δεν υπαρχει στην crimebusters σειρα και η προσθηκη του στην ελληνικη εκδοση των βιβλιων που ανεφερα ποιο πανω (γιατι για τα υπολοιπα θα μιλησουμε στα επομενα reviews) ειναι πατεντα του ψυχογιου που μπηκε για να καλυψει της μετακινησεις των αγοριων αφου δεν ηθελε να αναφερθει πως πλεον οδηγουνε αμαξια και εχουν σχεσεις με κοπελες οπως το θεμα με την kelly και τον pete.Tωρα για το θεμα με τον προλογο και επιλογο του χιτσκοκ και sorry αν καταλαβα λαθος απο αυτα που γραφεις δεν ειναι πως τα εβαλαν απο τα original βιβλια της crimebusters χωρις να αλλαξουνε ουτε τελεια αλλα εβαλαν τους μεταφραστες η και γω δεν ξερω ποιον αλλον να επινοησει απο το μυαλο του και να γραψει αυτος προλογους και επιλογους για τα βιβλια γιατι στην original crimebusters σειρα πολυ απλα δεν υπαρχει ουτε προλογος ουτε επιλογος ουτε χιτσκοκ ουτε hector sebastian ουτε τιποτα.Το θεμα ειναι πως ακομα και στην crimebusters σειρα δεν δωσανε στης ελληνικες εκδοσεις και στον ελληνα αναγνωστη την crimebusters original εμπειρια ασχετα αν θα μας αρεσε η οχι και συνεχιστηκε η απαραδεκτη συμπεριφορα του ψυχογιου οπως εγινε και σε αλλα βιβλια με διαφορα θεματα που τα εχω γραψει πολλες φορες.Συνεχεια λοιπον με το επομενο review που θα ειναι για το Mυστηριο Της Ενοχης Επιχειρησης το τεταρτο βιβλιο της crimebusters σειρας.

Άρα φαντάζομαι επίσημο φινάλε με τον γουορθιγκτον δεν υπήρξε ποτέ, απλά δεν τον ξανάαναφερανε. Ναι αυτο εννοουσα για τους επιλογους και τις εισαγωγές. Αρα δεν υπήρχαν ούτε από τον Σεμπάστιαν εισαγωγές και επιλογοι στην ορίτζιναλ έκδοση. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεκινήσει να διαβάζω τα ξένα, αλλά διάφοροι λόγοι υγείας με έχουν πάει πίσω και δεν έχω καταφέρει να τα διαβάσω όλα.

Πίσω
Μπλουζα