Οι Χελώνες Νίντζα - Teenage Mutant Ninja Turtles (1987)

Χελωνονιντζακια και τα μυαλα στα καγγελα!! Ενα απο τα καλυτερα κινουμενα σχεδια! Οι λεξεις ειναι πολυ μικρες για να περιγραψουν αυτο το επικο cartoon.
 
Mόλις είδα και την CG ταινία. Πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα. Εντυπωσιακά γραφικά κι animation, ωραία δράση, ικανοποιοτικό σενάριο και πλοκή και πιστό στους χαρακτήρες και το πνεύμα της σειράς. H όλη παραγωγή αποτελεί απόδειξη ότι ορισμένα francises αποτυπώνονται καλύτερα σε CG ταινίες παρά σε live action που ούτως ιάλλων βασίζονται πολύ στα CG. Kι ένας λόγος είναι ότι συνδυάζουν τέλεια ρεαλιστικά τοπία με καρτουνίστικους χαρακτήρες, πράγμα τ' οποίο έχουν αποδείξει περίτρανα ταινίες της Pixar και της Dreamworks. Mια τέτοια ταινία να έκαναν με τα Transformers (χωρίς φυσικά το άθλιο design που είχαν στις live action ταινίες του Michael Bay) και θα ήμουν πανευτυχής.

Σε όσους άρεσε η CG ταινία TMNT αξίζει να διαβάσουν και τα prequel comics που εξηγούν καλύτερα κάποια γεγονότα στην ταινία όπως το πως η April ξεκινήσε την νέα της δουλεία που της ανέθεσε ο Mr Winter.

Ωραίο σαν concept, έχει την πλάκα του αλλά μου την έσπασε που παρουσιάζανε τα παλιά Χελωνονιντζάκια ως παλιάτσους (απλά φανταστείτε όλη την ομάδα με την προσωπικότητα του Michelangelo) και που παρουσιάζαν την παλιά σειρά ως τελείως "καρτουνίστικη και παιδιάστικη" συγκριτικά με την πιο "σκοτεινή" και "cool" νέα εκδοχή. Σαν να προσπαθούσαν να μας πείσουν οι δημιουργοί ότι η νέα εκδοχή είναι καλύτερη από την παλιά. Δεν λέω, καλή φάση που κάνανε την νέα σειρά πιο σκοτεινή, ωραίος κι ο νέος σχεδιασμός των Ninja Turtles, του Shredder και του δάσκαλου Splinter αλλά ο σχεδιασμός των υπόλοιπων χαρακτήρων είναι τελείως generic (ειδικά της April O'Neil που δεν συγκρίνεται με την παλιά που αποτελούσε την ερωτική φαντασίωση αρκετών πιτσιρικάδων, φαντασίωση που τους συνοδεύει μέχρι και σήμερα στην ενηλικιοποίησή τους) κι όπως αρκετά άλλα σύγχρονα παιδικά προσπαθούν απεγνωσμένα να δείξουν cool. Δεν ξέρω κατά πόσο καλή είναι η νέα σειρά μιας και δεν την έχω δει αλλά δεν μου κάνει κλικ.
Για μένα ο μόνος λόγος που αξίζει να το δει κανείς είναι για την - έστω και σύντομη - εμφάνιση των Ninja Turtles από το original comic. Mια νέα cartoon σειρά - ή έστω μικρή ταινία - να κάνανε μ' αυτά και θα ήμουν χαρούμενος. Για να δούμε πως θα είναι η νέα cartoon σειρά που θα βγει το φθινόπωρο του 2012.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εχω σε βιντεοκασετες ομως η σειρα που ειχαν βγει ειναι εντελως μπερδεμενη φανταστειτε οτι η κασσετα νο4 εχει μεσα το πρωτο επεισοδιο για καποιο λογο δεν θυμαμαι ποσες κασσετες παντως ειχαν βγει συνολικα νομιζω γυρω στις 24
 
http://www.youtube.com/watch?v=MYMigBNFSKs&feature=player_embedded

Aυτά είναι τα καινούρια χελωνονιτζάκια; Δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνουν. το 3D σχέδιο είναι πολύ μέτριο, ειδικά για τα σημερινά δεδομένα. Τουλάχιστον δείχνει πιο ενδιαφέρον από το cool-wanabee ΤMNT της 4kids Entertainment που υποτίθεται ήταν πιο πιστό στο original comic (τ' οποίο αυτόν τον καιρό διαβάζω κι είναι καταπληκτικό).
 
χελωνονιτζακια κυκλοφορησαν 20 κασσετες παλια.
 
retrosilektis είπε:
χελωνονιτζακια κυκλοφορησαν 20 κασσετες παλια.
οι οποιες ειχαν λαθος την αριθμηση ας πουμε τα 3 πρωτα επεισοδια ειναι στην κασσετα νο4 οτι να ναι ηταν
 
Vetus είπε:
http://www.youtube.com/watch?v=MYMigBNFSKs&feature=player_embeddedAυτά είναι τα καινούρια χελωνονιτζάκια; Δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνουν. το 3D σχέδιο είναι πολύ μέτριο, ειδικά για τα σημερινά δεδομένα. Τουλάχιστον δείχνει πιο ενδιαφέρον από το cool-wanabee ΤMNT της 4kids Entertainment που υποτίθεται ήταν πιο πιστό στο original comic (τ' οποίο αυτόν τον καιρό διαβάζω κι είναι καταπληκτικό).
Τι είν' τούτο καλέ;;;; :eek: :cry:

Ρε δεν έπαιρναν εμένα να τους φτιάξω τα 3D γραφικά... Έχω φτιάξει πολύ καλύτερα!! :cool: :p
 
Τα θυμαμαι στην τηλεοραση που τα εβλεπα μικρος και ηταν τεζα πορωτικα.Απο κει κι επειτα δεν ξανασχοληθηκα.Ομολογω πως δεν εχω δει ουτε τις ταινιες.Θελω να αρχισω να τα βλεπω ολα απο την αρχη σιγα σιγα...μετραει πολυ σαν franchise οπως και να εχει.
 
Sorry αλλα αυτά τα γραφικά είναι απαίσια!!!!!!!! Τι είχαν στο μυαλό του όταν το σχεδίαζαν???
 
Αφισες απο τις ταινιες "Χελωνονιντζακια 2 & 3"

απο το Μικυ Μαους. :)

attachment.php


attachment.php
 
το the secret of the ooze το μετεφρασαν το μυστικο του ουζου χαχαχαχαχαχα ελεος το 3 το εχω δει σε βιντεοκασετα ωραιο ειναι
 
Θυμάμαι χαρακτηριστικά από την 1η ταινία μια σκηνή, όταν απήγαγαν τον Σπλίντερ κι ο Ραφαέλ τα πήρε άγρια:

[video=youtube;T8k-obRa90k]

 
αχ βρε παιδια εχει κανεις σε vhs το νουμερο 2?το ψαχνω τρελα!!!
 
Αγαπημένο παιδικό. Είχα κόμικ ( το θυμάται κανείς), φιγούρες, ηλεκτρονικό παιχνίδι...δυστυχώς τίποτα δεν γλύτωσε από τον χρόνο...
 
Δεν βλέπονται τα Χελωνονιντζάκια έτσι όπως τα έχουν καταντήσει τώρα, ντροπή! Γιατί πρέπει να τα αλλάζουν και να τα χαλάνε όλα; Τα παλιά ήταν υπέροχα και τα έβλεπα φανατικά. Επίσης είχα ερωτευτεί τον Σρέντερ #)
 
Πραγματικά από τις αγαπημένες σειρές καρτούν όπως και τα βιντεοπαιχνίδια τους ήταν καταπληκτικά. Και φυσικά η April κόμματος. Αγαπημένος ήρωας ο Donatello (does machines) με το Bo. Cowabunga!
 
καποιος ανεβασε την μουσικη απο τις σκηνες μαχης τα σπαει [video=youtube;FO-McdqrbAY]

\m/
 
Αν και δεν την έχω δει την ταινία, το πόστερ είναι πολλά υποσχόμενο.
 
Πίσω
Μπλουζα