Scatman
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 9
Όλοι έχουμε ένα κουτί στο σπίτι μας με αντικείμενα του παρελθόντος που ενδεχομένως δε γνωρίζαμε ότι διαθέταμε ακόμη.
Ένα τέτοιο ανακάλυψα τυχαία κι εγώ σήμερα, ψάχνοντας την αποθήκη μου, που μου έφερε μνήμες από '93 -΄96 -'98 ...
Το κουτί :

Με τις χαρακτηριστικές σημειώσεις για νεαρό. Οπαδικά και κάτι από Game Gear.
Και το περιεχόμενο :

κάρτες ΝΒΑ απ'την περίοδο 92-93. Προφιλ και στατιστικά στην πίσω μεριά. Πρέπει να ήταν πακέτο μαζί με αυτοκόλλητα της περιόδου.
Υπήρχαν και κάρτες που έδινε κάποτε το Αλμανάκο :

Περιόδου '96. Είχαν και γυαλιστερή επιφάνεια.
Τέλος, με τα NBA :

Αυτοκόλλητα περιόδου '96. Για άλμπουμ.
Άλλο περιεχόμενο ήταν :

Κάρτες spymania που έδιναν τα Σαϊνια! Πρέπει να παιζόταν σαν επιτραπέζιο RPG αυτά. Κάπου έχω θαμμένο το τεύχος/τεύχη που το αφορούσαν.
Συνεχίζοντας πάντα με κάρτες :

Κάρτες Τιτανικός! Ειλικρινά δεν έχω ιδέα από που τις είχα μαζέψει. Σίγουρα πάντως έχω ένα album Με αυτοκόλλητα της ταινίας. Μάλλον στα φακελάκια τα είχε σαν έξτρα. Πρέπει να είναι απ'το '97-'98.
Άλλο :

Κάρτες/αυτοκόλλητα ταινιών. Η πίσω μεριά λέει TUS PELICULAS. Μάλλον ήταν εισαγωγή και δε θυμάμαι περί τίνος πρόκειται..
Τελειώνοντας με τις κάρτες :

Κάρτες Super Street Fighter 2. Ήταν πακέτο με ηλεκτρονικό της Tiger αλλά απ'όσο θυμάμαι δεν είχαν πρακτική χρήση, δεν έκαναν τίποτα. Το ηλεκτρονικό υπάρχει ακόμη.
Επίσης :

Street Fighter 2 αυτοκολλητάκια από τσίχλες! Τα θυμάται κανείς;
Bonus :

Τυχαίο flyer για το Nintendo NES. Μάλλον από περιοδικό Mickey Mouse του '94 (?)!
Στα άλλα περιεχόμενα είχα διπλωμένο 4 σέλιδο αφιέρωμα απ'το περιοδικό Games. Yπογράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και το θέμα είναι η ιστορία των videogames :

Μπορώ να το σκανάρω αν χρειαστεί
Mάλλον είναι από τεύχος του '97.
Tέλος :

Απ'ότι φαίνεται ήμουν πάντα ο Scatman!
Πρέπει να είναι από τεύχος του Κατερίνα 97-98 (?) . Το διάβαζε μανιωδώς η αδερφή μου.
Aυτά!
Ένα τέτοιο ανακάλυψα τυχαία κι εγώ σήμερα, ψάχνοντας την αποθήκη μου, που μου έφερε μνήμες από '93 -΄96 -'98 ...

Το κουτί :

Με τις χαρακτηριστικές σημειώσεις για νεαρό. Οπαδικά και κάτι από Game Gear.
Και το περιεχόμενο :

κάρτες ΝΒΑ απ'την περίοδο 92-93. Προφιλ και στατιστικά στην πίσω μεριά. Πρέπει να ήταν πακέτο μαζί με αυτοκόλλητα της περιόδου.
Υπήρχαν και κάρτες που έδινε κάποτε το Αλμανάκο :

Περιόδου '96. Είχαν και γυαλιστερή επιφάνεια.
Τέλος, με τα NBA :

Αυτοκόλλητα περιόδου '96. Για άλμπουμ.
Άλλο περιεχόμενο ήταν :

Κάρτες spymania που έδιναν τα Σαϊνια! Πρέπει να παιζόταν σαν επιτραπέζιο RPG αυτά. Κάπου έχω θαμμένο το τεύχος/τεύχη που το αφορούσαν.
Συνεχίζοντας πάντα με κάρτες :

Κάρτες Τιτανικός! Ειλικρινά δεν έχω ιδέα από που τις είχα μαζέψει. Σίγουρα πάντως έχω ένα album Με αυτοκόλλητα της ταινίας. Μάλλον στα φακελάκια τα είχε σαν έξτρα. Πρέπει να είναι απ'το '97-'98.
Άλλο :

Κάρτες/αυτοκόλλητα ταινιών. Η πίσω μεριά λέει TUS PELICULAS. Μάλλον ήταν εισαγωγή και δε θυμάμαι περί τίνος πρόκειται..
Τελειώνοντας με τις κάρτες :

Κάρτες Super Street Fighter 2. Ήταν πακέτο με ηλεκτρονικό της Tiger αλλά απ'όσο θυμάμαι δεν είχαν πρακτική χρήση, δεν έκαναν τίποτα. Το ηλεκτρονικό υπάρχει ακόμη.
Επίσης :

Street Fighter 2 αυτοκολλητάκια από τσίχλες! Τα θυμάται κανείς;
Bonus :

Τυχαίο flyer για το Nintendo NES. Μάλλον από περιοδικό Mickey Mouse του '94 (?)!
Στα άλλα περιεχόμενα είχα διπλωμένο 4 σέλιδο αφιέρωμα απ'το περιοδικό Games. Yπογράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και το θέμα είναι η ιστορία των videogames :

Μπορώ να το σκανάρω αν χρειαστεί

Mάλλον είναι από τεύχος του '97.
Tέλος :

Απ'ότι φαίνεται ήμουν πάντα ο Scatman!

Πρέπει να είναι από τεύχος του Κατερίνα 97-98 (?) . Το διάβαζε μανιωδώς η αδερφή μου.
Aυτά!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: