johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Βρισκόμαστε στο 1995 όταν η μόνη κονσόλα που έχω είναι το Game Boy. Εκείνο το καλοκαίρι είχα κάνει πραγματικά 2ο σπίτι μου ένα ουφάδικο, αφού κάθε απόγευμα ήμουν εκεί. Είχα ταίσει πολύ το ΜΚ3. Την ίδια εποχή είχε έρθει το Nintendo Club και έβλεπα τις νέες κυκλοφορίες των παιχνιδιών. Μέσα σε όλα βλέπω το ΜΚ3 και τρελαίνομαι. Το αγαπημένο μου ΜΚ στο Game Boy ήταν γεγονός. Δεν έβλεπα την ώρα να το δω στο μαγαζί που έφερνε τα Nintendo. Σχεδόν ταυτόχρονα είχε βγει και το Street Fighter II. Ανοίγοντας το Nintendo Club είχε παρουσιάσεις και των 2 παιχνιδιών. Μπορώ να πω ότι το ΜΚ3 δεν με τράβηξε σε σχέση με το SFII. Η τελική απόφαση πάρθηκε όταν το μαγαζί έφερε και τα 2 και είδα στο κουτί του ΜΚ3 ότι στους παίκτες δεν υπήρχε ο Liu Kang που τότε ήταν ο αγαπημένος παίκτης μου. Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες πήρα το SFII. Ακόμη χειρότερο το ΜΚ3 στο Game Gear.
Πρόσφατη απογοήτευση το Mortal Kombat Triliogy για Ν64. Είχα ήδη παίξει το αντίστοιχο για Saturn και είδα μεγάλη διαφορά.
Πρόσφατη απογοήτευση το Mortal Kombat Triliogy για Ν64. Είχα ήδη παίξει το αντίστοιχο για Saturn και είδα μεγάλη διαφορά.