Οι μεγαλύτερες gaming απογοητεύσεις...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Rakeesh είπε:
Μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις εχω ακουσει ιστορικα οτι ηταν το Rize of Robots. Ηταν πρωτοποριακο σε γραφικα και τεχνικα στοιχεια, εντυπωσιακο ντεμο και screenshots, αλλα ξεχασαν κατι στο gameplay: ανακαλυφθηκε οτι μπορουσες να νικησεις ΟΛΕΣ τις πιστες με ΜΙΑ συγκεκριμενη τεχνικη
Το εχω στα χερια μου αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει να το δω
ΤΡΟΜΕΡΑ γραφικά για την εποχή του,αλλά ελεεινό gameplay ομολογουμένως....!

Είναι κατόρθωμα το πώς μπόρεσαν οι δημιουργοί του να βγει τόσο κακό στον τομέα αυτό,το παιχνίδι !!

Μεγάλες gaming PC απογοητεύσεις ήταν το Daikatana και το Unreal 2.Mιλάμε για πολύ αναμονή (ειδικά για το πρώτο) και το αποτέλεσμα ήταν μια περιποιημένη φόλα και στις δύο περιπτώσεις....!

Χαχαχαχαχαχαα

Θυμαμαι να τρεχω σπιτι με το Daikatana CD παραμασχαλα και μολις φορτωσε αντι για τα επη που φαντασιονομουν, αρχισαν να μου την πεφτουν κατι κακοσχεδιασμενες μελισσες!

Απολυτο ξενερωμα.

Ευτυχως πριν κατεβασουν ρολλα ,μας χαρισαν το Anachronox,DeusEx2,Thief3...

Χε.. το Daikatana.

Για οσους δε γνωριζουν, ειναι ενα παρασκηνιο γεματο ξεκατινιασματα μεταξυ geeks, μια τρελλη ιστορια βγαλμενο μεσα απο reality σοου.

Το ακολουθο αρθρο θα σας διαφωτισει. Ειναι μεγαλο, αλλα αξιζει.

http://www.dallasobserver.com/1999-01-14/news/stormy-weather/

Εμένα Shock, δεν με χαλάει η ανικανότητα της psygnosis να γράψει κώδικα για τον ST. Δεν μπορούν όλοι να είναι Nick/TCB. Δεν σου είπα να γράψεις καν το Enchanted Land. Αλλά που να πάρει η ευχή κάνε το 2vbl και όχι variable framerate, βγάλε το κομμάτι του κώδικα που τρώει 15% cpu κάνοντας.... ehm τίποτα; Επίσης αυτό που με διασκεδάζει είναι ο τύπος που έκανε το βίδεο που επαναλαμβάνει και επαναλαμβάνει ότι δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο στον ST. Και ναι αν εννοούσε δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο game, δεν μπορούσε, θα επαναλάβω την ατάκα... unplayable crap, αλλά εννοεί ότι δεν γίνονται τα γραφικά. Τότε εγώ γιατί το βλέπω διαρκώς σε games και κυρίως demos? Μάλλον γιατί δεν γίνεται ετσι... roflmao...

Dino, αν θες να φτιάξεις video.. το Enchanted land.. δεν υπάρχει στο youtube.

Εσύ το πας στο αν μπορούσε ή όχι να γίνει καλύτερο, εδώ λέμε την απογοήτευση που νιώθει κάποιος όταν περιμένει κάτι πολύ καλό και του βγαίνει...μάπα το καρπούζι.

Δεν είχα φανταστεί ότι ήταν τόσο χάλια το SOTB στον ST.

Θα έλεγα ότι είναι σαν port από spectrum αλλά δε μου κάθονται τα χρώματα :)

(χιούμορ).

Εγώ με το μοναδικό παιχνίδι που είχα ψιλοφρικάρει λίγο ήταν με το sword of sodan

Τα sprites ποιο μεγάλα από την οθόνη αλλά με μόνο 2-3 animations !

Φρίκη!

Οχι, αυτό το ανέφερα βλέποντας το video που έβαλες. Αυτό που δήλωσα εξ' αρχής είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ κακό παιχνίδι, σε όλες τις πλατφόρμες, και ως εκ τούτου δεν με απογοήτευσε. Βέβαια, είχα την τύχη να μην μπορούσα να το παίξω μέχρι την εποχή των emulators.

Θυμάμαι ακόμα, επί εποχής Commodore64, τα δάκρυα συγκίνησης να κυλάνε στα μάγουλά μου βλέποντας μερίκες εικόνες του Dragon´s Lair σε κάποιο περιοδικό της εποχής. Θυμάμαι επίσης τον άκαρδο τρόπο με τον οποίο τα δάκρυα συγκίνησης μετατράπηκαν σε δάκρυα απογοήτευσης ύστερα από ελάχιστα λεπτά ενασχόλησης με το παιχνίδι. Κάποια στιγμή τα δάκρυα στέρεψαν χωρίς αυτό όμως να καθαιρεί το Dragon´s Lair από το βάθρο των μεγαλύτερων gaming απογοητεύσεων.

ChrisTOS είπε:
Dino, αν θες να φτιάξεις video.. το Enchanted land.. δεν υπάρχει στο youtube.
Enchanted Land, for you... :)

Δυστυχώς το capture το αδικεί! :shake:

It scrolls and plays like a dream!!! :bow2:

Επίσης, δεν είμαι τόσο άχρηστος στο παίξιμο, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη καθυστέρηση σε σχέση real time και capture...

Την επόμενη φορά, θα δίνω ταυτόχρονα και εικόνα στο monitor του ST μου και θα παίζω από εκεί...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RF modulator σωστα; Δοκίμασε από composite... Δεν θα έχεις και την καθυστέρηση.. Αν θες για composite καλώδιο εχω βρει μια όχι ιδανική λύση. Επίσης, το Enchanted land είναι το SOTB του ST. Unplayable crap αλλά technical masterpiece. Αυτό είναι το παιχνίδι που με απογοήτευσε έχοντας ακούσει τόσο καλά λόγια. Ο πιο αποτυχημένος γύρος STOT ever. Ακόμα και η τωρινή σειρά με 3 καινούρια παιχνίδια (και 3 παίκτες lol) πιο πετυχημένη είναι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RCA έχω συνδέσει...

Ίσως να φταίει κάποια ρύθμιση στο software...

Θα το δω...

Capture κανεις από το vdub ή από το software της pinaccle? Θα πρότεινα από το δεύτερο και το processing από το vdub. Deinterlacing, cropping etc

Capture από Pinnacle...

Thanks 4 the advice...

telonio είπε:
Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι; Μάλλον θα το έχω μπερδέψει με κανένα άλλο. Το stormlord πάντως που ήταν στο ίδιο μοτίβο ήταν κλάσεις ανώτερο.
Είχε έγχρωμα sprites και όχι μονόχρωμα , όπως ήταν σε όλα τα spectrum-ports.

Σαν παιχνίδι συνολικά δεν ήταν καλό, γιατί έλειπαν πάνω από τις μισές πίστες.

Είχε μέχρι και την 3η , όταν το παιχνίδι είχε 7 αν θυμάμαι καλά!

Δες εδώ , σχετικά ...

http://www.mobygames.com/game/cpc/ghosts-n-goblins

Shock είπε:
Και εγώ αν έβλεπα αυτο το χάλι θα απογοητευόμουν
YouTube - A clip from the upcoming "Atari ST versus Amiga"!
Α Μ Α Ν ! ! ! ! ! :eek: :eek: :eek: :eek:

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα δει το SOTB στον ST,αλλά,τώρα που το βλέπω,πάλι καλά που δεν το είχα δει πιο παλιά,πραγματικά δεν έχανα τίποτα !!!

Μιλάμε για ΤΟ αίσχος,όντως !Δεν είχα ιδέα του πόσο αίσχιστη μεταφορά ήταν αυτή η συγκεκριμμένη,ήμαρτον !

Καλύτερα να μην το είχαν βγάλει ποτέ....

Σιγουρα το Dragon's Lair απο τα παλια... Απιστευτα για την εποχη γραφικα. Αθλιο Gameplay.... Απο τα καινουρια πολυ μεγαλη απογοητευση το Max Payne 2... Πολυ μικρο σε διαρκεια, και το σεναριο του απλα ηταν μηδαμινο μπροστα στο κορυφαιο πρωτο Max Payne. Ειδικα οι πιστες που ακουγεται το κλαμα του μωρου του και ο Payne περπαταει πανω σε γραμμες αιματος ειναι κορυφαιες. Κριμα που δεν συνεχισαν ετσι....

loner είπε:
Απο τα καινουρια πολυ μεγαλη απογοητευση το Max Payne 2... Πολυ μικρο σε διαρκεια, και το σεναριο του απλα ηταν μηδαμινο μπροστα στο κορυφαιο πρωτο Max Payne. Ειδικα οι πιστες που ακουγεται το κλαμα του μωρου του και ο Payne περπαταει πανω σε γραμμες αιματος ειναι κορυφαιες. Κριμα που δεν συνεχισαν ετσι....

Αναβλήθηκε και το 3 που να πάρει ...

Κανένα άλλο shooter παρόμοιο ξέρει κανείς;

Πίσω
Μπλουζα