sofia1979
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 360
Θα ήθελα να μου πείτε, αν θέλετε και εσείς βέβαιαθα συμφωνησω και μακαρι να μπορουσα να σας πω τι μου θυμησατε
Θα ήθελα να μου πείτε, αν θέλετε και εσείς βέβαιαθα συμφωνησω και μακαρι να μπορουσα να σας πω τι μου θυμησατε
Τι πρόσωπο θεϊκό είναι αυτό!Jennifer Connelly
θα ηθελα αλλα ειναι λιγο δυσκολοΘα ήθελα να μου πείτε, αν θέλετε και εσείς βέβαια
Ακόμη και σήμερα μικροφέρνει,δεν φαίνεται για 52Τι πρόσωπο θεϊκό είναι αυτό!
Εδώ είναι σε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για το Top Gun:Ακόμη και σήμερα μικροφέρνει,δεν φαίνεται για 52
@αριαδνη Ειναι η Jessica Walter. Ηθοποιος που εγινε γνωστη κυριως μεσα απο το κλασικο θριλερ, Play misty for me, πλαϊ στο Clint Eastwood. Περαν της εν λογω ταινιας, την εχω δει και σε αλλα εργα οπως ας πουμε στο θαυμασιο ψυχολογικο θριλερ του 1972, Home for the holidays, το οποιο ειχε φοβερη ενταση και μολις που το αντεξα, και την εχω δει επισης και στη σειρα The Alfred Hitchcock hour.
Υπεροχο σωμα η Ανιτα, δεν το συζητω. Αν και ειδικα στο θεμα του ντεκολτε προτιμω της Σοφιας Λορεν.Το πιο θεσπέσιο ντεκολτέ στην ιστορία του σινεμά το είχε η Αννίτα εκμπεργκ δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Αν η Τζέσικα ραμπιτ ήταν γυναίκα και μιλάμε για εξαίσιες καμπύλες.