Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.701
Σαν την Μπριζιτ με γατίσια μάτια, η ταινία που την έκανε διάσημη.
Μπαρμπαρελλα, του Ροζε Βαντιμ.
Σαν την Μπριζιτ με γατίσια μάτια, η ταινία που την έκανε διάσημη.
Σε ορισμένες σκηνές όπως τινάζε το μαλλί νόμιζα ότι ήταν η μπαρντο, εμ σκηνοθεσία βαντιμ γαρΜπαρμπαρελλα, του Ροζε Βαντιμ.
Έχει σήμερα γενέθλια και πιστεύω ότι η ομορφιά της η οποία είναι απόλυτα φυσικη δεν τράβηξε πολλά βλεματα όσα θα πρεπε
Jennifer connellyΠοια ειναι;
Jennifer connelly
Eπαιξε σε καμια γνωστη ταινια, η σειρα;
Και οι τρεις μου άρεσαν πολύ. Αλλά η πιο αγαπημένη μου ήταν η Κέητ Τζάκσον.H μελαχρινή ήταν πολύ όμορφη από τους αγγέλους ποια προτιμουσατε;
Προβολή συνημμένου 270002
Εμενα η ζακλιν σμιθΚαι οι τρεις μου άρεσαν πολύ. Αλλά η πιο αγαπημένη μου ήταν η Κέητ Τζάκσον.
Για πείτε και οι αλλοι
Μπαμπι συμφωνώ απόλυτα, ήταν θηλυκά με όλη την σημασία της λεξεωςΤζακλιν Σμιθ και Τανια Ρομπερτς. Καμια αλλη απο τις υπολοιπες.
Λη Ρέμικ (Lee Remick) λέγεται. Πολύ καλή ηθοποιός και ωραία γυναίκα. Καταπληκτική στην ταινία Μέρες κρασιού και λουλουδιών (Days of Wine and Roses).Τζιν κρειν την αλλη δεν την θυμάμαι λι λέγεται στο μικροΠροβολή συνημμένου 270045Προβολή συνημμένου 270044
Νομίζω ότι τον έχω δει σε μια σειρά με έναν ζωγράφο που έπαιζε την γυναίκα του, η κόρη του .μιστραλ..ναι σίγουραΛη Ρέμικ (Lee Remick) λέγεται. Πολύ καλή ηθοποιός και ωραία γυναίκα. Καταπληκτική στην ταινία Μέρες κρασιού και λουλουδιών (Days of Wine and Roses).