Αν το γάλα του το είχε ζητήσει η Σάρον Στόουν με σταυρωμένα τα πόδια δεν θα το ξεχνούσε. (Δεν έχω δει την ταινία ούτε σχετική φωτογραφία αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν σέξυ).
Δεν νομίζω πως είναι σέξι η σκηνή με τη Σάρον Στόουν. Εγώ θα τη χαρακτήριζα προκλητική και πρόστυχη! Αλλά και εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης θα ζήλευα αυτή τη σκηνή! Ευρηματική και πρωτότυπη.Και αποδίδει ακριβώς μ'αυτή τη κίνηση τον χαρακτήρα του ρόλου της Σάρον!Δεν χρειάζονται λόγια στη σκηνή (τα οποία λέει η πρωταγωνίστρια). Μόνο η κίνηση που κάνει φτάνει και περισσεύει για να καταλάβουμε το χαρακτήρα της "Κάθριν" (το όνομα της Σάρον στη ταινία)!
Δεν ξέρω. Ίσως κάνω λάθος.Και να αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τον όρο "σέξι"!
π.χ. η περίφημη φωτό της Μονρόε δεν μου βγάζει "σέξι στιγμή"! Πιο πολύ "κωμική σκηνή" δείχνει παρά σέξι! Έτσι όπως απαθανατίζεται στο φακό,είναι σαν να της φωνάζουν "..καλέ πρόσεχε, θα φανεί το βρακί σου..", και αυτή γελάει προσπαθώντας να προλάβει το "κακό" χαρίζοντας μας γέλιο και όχι "σέξι στιγμή". Προσωπική άποψη φυσικά,φίλε elephadas.
Το γυμνό ή ημίγυμνο δεν σημαίνουν απαραίτητα σέξι! Δεν βλέπω δηλαδή "σέξι στιγμή" την εμφάνιση της Ούρσουλας Άντρες όταν βγαίνει με μαγιό από τη θάλασσα κρατώντας κοχύλι στα χέρια. Αλήθεια,πώς θα έβγαινε από τη θάλασσα?Με κιμονό? Δηλαδή όταν πάμε στις παραλίες το καλοκαίρι,κοιτάζουμε συνεχώς,μάλλον -καλύτερα- το κεφάλι μας κάνει μισή περιστροφή,από δεξιά προς τα αριστερά,διακεκομμένα όπως πηγαίνει ο δείκτης δευτερολέπτων και λέμε συνέχεια "σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι,σέξι.."?
Είναι "σέξι στιγμή" όταν η Λάσκαρη τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Κούρκουλου/Βουτσά στον "Κατήφορο"?Επειδή είναι ημίγυμνη? Εμένα μου βγάζει λύπη,απέχθεια και μίσος! Όχι "σέξι".
Βλέπω λίγο διαφορετικά το "σέξι",φίλε elephadas.. Μπορεί όμως -όπως έγραψα- να είμαι και λάθος.