Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βασικα, τετοιου ειδους θεματα ειναι εξ αρχης γραμμενα στο συμβολαιο που υπογραφει ο καθε ηθοποιος.Ή αλήθεια είναι πως δεν της το πάνε ποτε τουλάχιστον θα έπρεπε να ζητηθεί ή γνώμη της! Ένας σκηνοθέτης προτού γυρίσει μία ταινία οφείλει σε όλα να σε ενημερώσει και για τα κακώς κείμενα, σε αυτό έχει δίκιο .
Δεν έχεις και άδικο από την άποψη πως λιγο πολύ ξέρεις που κινείται ο κάθε σκηνοθέτης πχ.η ηθοποιος στο sweet movie , ήξερε πού έπαιζε είχε προηγηθεί και ή ταινία " τα μυστήρια του οργανισμού" οπότε είχε πάρει γεύση τι θα της ζητούσε ο εν λόγω σκηνοθέτης, κατόπιν εορτής να λες έπεσα θύμα ενώ γνωρίζεις πολλά πράγματα για την φιλοσοφία του σκηνοθέτη , αγιαζεις τα γεννια σου.Βασικα, τετοιου ειδους θεματα ειναι εξ αρχης γραμμενα στο συμβολαιο που υπογραφει ο καθε ηθοποιος.
Που ακριβως θα εχει ερωτικες σκηνες και γυμνο, ποια σημεια του σωματος θα φαινονται, ποσο κοντα, για ποση ωρα, τα παντα με λεπτομερεια.
Οποτε το "Δε μου το' πανε και δεν ηξερα τιποτα για το φονο, ημουν ενα μικρο αθωο λουλουδακι που το εκμεταλλευτηκε ο κακος σκηνοθετης" τα ακουω βερεσε.
Δεν έχεις και άδικο από την άποψη πως λιγο πολύ ξέρεις που κινείται ο κάθε σκηνοθέτης πχ.η ηθοποιος στο sweet movie , ήξερε πού έπαιζε είχε προηγηθεί και ή ταινία " τα μυστήρια του οργανισμού" οπότε είχε πάρει γεύση τι θα της ζητούσε ο εν λόγω σκηνοθέτης, κατόπιν εορτής να λες έπεσα θύμα ενώ γνωρίζεις πολλά πράγματα για την φιλοσοφία του σκηνοθέτη , αγιαζεις τα γεννια σου.
Αυτήν την ταινία την βρίσκω αντί ερωτική ειλικρινά σε όλες τις εκφάνσεις. Δεν είναι ωραίες ερωτικές σκηνές αυτές. Ε μα ξέρεις που πας δεν θα γυρίσεις τον χαρρυ ποτερ ούτε τον σουπερμαν , εκ των προτέρων ξέρεις τι θα ζητηθεί μην υπογραφεις ( θυμηθείτε τι έπαθε ή μπαζιντζερ για το boxing Elenα , αθέτηση συμβολαίου και το πλήρωσε πολύ ακριβά)Μα συγγνώμη τώρα, όλο το έργο ήταν άκρως αισθησιακό... Η συγκεκριμένη σκηνή την πείραξε? Εκεί δηλαδή που κάνουν μπάνιο και βγάζουν αυτούς τους ηλίθιους ήχους (δεν έχω αποφασίσει τι υποδήλωνε η σκηνή... Ίσως ότι ξύπνησε το ζώο μέσα τους), αυτό δεν την υποβίβαζε? Και αυτήν και τον Μάρλον Μπράντο... Αν είναι δυνατόν!!!
Συμφωνω απολύτως και επαυξανωΝομίζω ότι ειδικά ο τρόπος με τον οποίο η Ρίτα Χέιγουορθ (ως Γκίλντα) αφαιρεί το γάντι της στην κλασική σκηνή, είναι μια από τις πιο ερωτικές στιγμές που αποτυπώθηκαν στον κινηματογράφο.
Δεν νομίζω πως είναι σέξι η σκηνή με τη Σάρον Στόουν. Εγώ θα τη χαρακτήριζα προκλητική και πρόστυχη! Αλλά και εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης θα ζήλευα αυτή τη σκηνή! Ευρηματική και πρωτότυπη.Και αποδίδει ακριβώς μ'αυτή τη κίνηση τον χαρακτήρα του ρόλου της Σάρον!Δεν χρειάζονται λόγια στη σκηνή (τα οποία λέει η πρωταγωνίστρια). Μόνο η κίνηση που κάνει φτάνει και περισσεύει για να καταλάβουμε το χαρακτήρα της "Κάθριν" (το όνομα της Σάρον στη ταινία)!Αν το γάλα του το είχε ζητήσει η Σάρον Στόουν με σταυρωμένα τα πόδια δεν θα το ξεχνούσε. (Δεν έχω δει την ταινία ούτε σχετική φωτογραφία αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν σέξυ).