Μα, το ξέρω φίλε elephadas ότι δεν το έχεις δει,αφού το έγραψες και στο προηγούμενο σχόλιο σου. Αυτό που έγραψα ήταν σε συνέχεια του σχολίου σου. Και όχι απάντηση/κριτική προς εσένα. Κουβέντα -δηλαδή- να γίνεται. Και μακάρι να την είχες δει τη σκηνή, έτσι ώστε να μπορούσες να κρίνεις με την elephadική ματιά σου. Εγώ,θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη σου.Έτσι θα είχαμε και περισσότερες απόψεις για τη συγκεκριμένη σκηνή.Θα ήταν θεωρητικά ένα άτυπο γκάλοπ μεταξύ των συνφορουμιτών για το αν τελικά η σκηνή της Στόουν είναι σέξι ή όχι. Πάντως οι περισσότεροι,σίγουρα τη βρίσκουν σέξι.Μα δεν ξέρω τίποτε για το σταυροπόδι της κυρίας εκτος από τον διάλογο του ζεύγους πιο πάνω, οπότε δεν έχω ιδέα αν θα την έβρισκα σέξυ. Δεν με ενδιεφερε ποτέ να τη δω.
E δες το και συ να σχολιάσεις το σταυροπόδιΑν το γάλα του το είχε ζητήσει η Σάρον Στόουν με σταυρωμένα τα πόδια δεν θα το ξεχνούσε. (Δεν έχω δει την ταινία ούτε σχετική φωτογραφία αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν σέξυ).
Μα δεν ξέρω τίποτε για το σταυροπόδι της κυρίας εκτος από τον διάλογο του ζεύγους πιο πάνω, οπότε δεν έχω ιδέα αν θα την έβρισκα σέξυ. Δεν με ενδιεφερε ποτέ να τη δω.
Για την Sharon Stone και το Βασικό Ένστικτο, θυμάμαι όταν την είχα πρωτοδεί στο σινεμά, ήταν αυτό που λέμε "ξεσηκωτική ταινία", αρκετές ερωτικές στιγμές και γυμνό_για_το_γυμνό. Όμορφο γυμνό, αλλά και πάλι..... χμμμ....
Την Malizia την είχε δείξει η ερτ1 γύρω στο 1991 προς 92 επί Μητσοτάκη πρεσβύτερου μάλιστα σε απογευματινή ώρα σχετικάΠαίρνοντας παράδειγμα από την προηγούμενη πολύ όμορφη ανάρτηση του Tzelaso, θα συμπληρώσω πως εξίσου όμορφη από πλευράς ερωτικού αγγίγματος μεταξύ δύο ατόμων, πιστεύω πως είναι μια πολύ sexy και αισθησιακή σκηνή από την ιταλική ταινία Malizia όπως προανέφερα. Αφορά μια αυθόρμητη έκφραση ενός αθώου και άδολου ερωτισμού που διαδραματίζεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μεταξύ ενός εφήβου και μιας ώριμης γυναίκας, όταν εντελώς αυθόρμητα το εφηβικό χέρι του αγοριού άγγιξε ερωτικά την ώριμη γυναίκα ανάμεσα στα πόδια της. Στην σκηνή το εντυπωσιακό είναι ότι δένει περίτεχνα το αγνό ξύπνημα του ερωτισμού ενός μικρού αγοριού με την αίσθηση αγνής ανταπόκρισης από μια ώριμη γυναίκα χωρίς ίχνος χυδαιότητας εκατέρωθεν αφού επικρατεί ένα πολύ όμορφο και αμοιβαίο συναίσθημα ερωτικής προσέγγισης.