Οι σειρές που χάθηκαν...

21 Ιουλίου 1979 - τελευταίο επεισόδιο

Προβολή συνημμένου 277704

επόμενη σειρά που θα ασχοληθούμε είναι η "Αργώ" του 1980
Δεν καταλαβα πολλα απ την υπόθεση αλλά πρέπει να ήταν αρκετά έξυπνο και ενδιαφέρον σενάριο, σε συνδυασμό με τους ηθοποιούς (Γεωργίτσης, Ερήμου, Παπακωνσταντίνου, Περλέγκας) και όλη την 70s ατμόσφαιρα σίγουρα έκαναν μια πολύ καλή σειρά μυστηρίου. Μακάρι να μπορούσαμε να τη δούμε...
Αν κατάλαβα καλά μια σειρά από "παίκτες"- ανυποψίαστους και άκυρους ανθρώπους, έπρεπε να εκτελέσουν μια σειρά από απλές κινήσεις, μηδαμινής σημασίας, που όμως όλες αυτές μαζί στο σύνολο θα είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει κάποια εγκληματική πράξη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η Αργώ ήταν πολύ καλή σειρά, μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές διασκευές λογοτεχνικού έργου και μία από τις πρώτες έγχρωμες της ελληνικής τηλεόρασης. Η Κατερίνα Αποστόλου στον ωραιότερο (μαζί με τη Γυφτοπούλα) τηλεοπτικό ρόλο της και μαζί της πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί: Νίκος Τζόγιας, Βάσος Ανδρονίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Κοτανίδης, Κίτυ Αρσένη, Γιώργος Βουτσίνος, Δημήτρης Καμπερίδης, Αγνή Βλάχου και οι νεαρότατοι τότε Ντίνος Αυγουστίδης, Σάββας Αξιώτης και Φωτεινή Φιλοσόφου. Δυστυχώς, δεν έχει διασωθεί ούτε λεπτό. Μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη (στα πολύ λυρικά του τότε) και σενάριο του πολύ σημαντικού συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη.
 
Υπέροχες φωτογραφίες από μια πολύ ωραία σειρά, που χάθηκε για πάντα. Και να σκεφθείς ότι ήταν διασκευή του αριστουργήματος του Θεοτοκά.
 
Πίσω
Μπλουζα