Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Εντωμεταξύ για κάποιο λόγο νομίζω ότι σε όλες τις φωτό φοράει μπλε φούστα και μόνο στην πρώτη φοράει κόκκινη.
(Ειρήσθω εν παρόδω, και επειδή την σύγκριναν με την Βουγιούκλω, η Καρέζη νομίζω πρέπει να ήταν και καλύτερη μάνα, δεν έβγαζε συνέχεια το γιο της στο κλαρί της δημοσιότητας. Μπορεί να κάνω και λάθος.)
 
η ευχή ''να σας ζήσει το μωράκι'' έχει ρίζες στα παλιά χρόνια όπου υπήρχαν υψηλά επίπεδα παιδικής θνησιμότητας...
 
Πολλές από τις συνήθειες και παραδόσεις γύρω από την γέννηση έχουν ρίζες στην εποχή εκείνη και όλες είχαν σαν στόχο να απομακρύνουν όσο γίνεται το ενδεχόμενο του θανάτου.
 
Αλλά εκτός αν η Μαμαμαρίνα παντρεύτηκε σωσία της, το μωράκι δεν γινόταν να μοιάζει και στη μαμά και στον μπαμπά. Προσωπικά πιστεύω ότι τα νεογέννητα μοιάζουν μεταξύ τους και δεν μοιάζουν με κανένα γονιό.
 
Η Ζωή Λάσκαρη με την κόρη της Μάρθα.

Προβολή συνημμένου 249107
Η φωτογραφία έχει ληφθεί στις σκάλες του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Σταδίου
Διακρίνεται η είσοδος της πολυκατοικίας επί της οδού Αρριανού αρ.5
1663225387606.png

Χαρακτηριστικό το κάγκελο που επισημαίνεται με γαλάζιο πλαίσιο
1663225472668.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, το ομολογώ. Η μόρφωσή μου υστερεί σε βαθμό καταισχύνης. Αλλά δεν φταίω εγώ. Τα εδώ μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με ένα σωρό ασήμαντα πράγματα κι αγνοούν τα σημαντικά όπως η λαίδη και το λαιδάκι της. Μην κοιτάτε εσείς που είχατε και έχετε την αγνώστου επωνύμου κυρία Τατιάνα (φαντάζομαι δεν πρόκειται για την Τατιάνα Γκρίτση-Μιλλιέξ, γιατί κι αυτή ανήκε στους με ασήμαντα πράγματα ασχολούμενους) και την κυρία Τσιμτσιλή που φροντίζουν συνεχώς για την ενημέρωσή σας ώστε η Ελλάς να συνεχίζει να δίνει τα φώτα του πολιτισμού στους βαρβάρους.

Η κάποτε Τσιμτσιλή Ρειβερ..

tsimtsli.jpg
 
Από ποιο έντυπο είναι αυτό το εμετικό (*) κείμενο?

(*) Και σε νόημα και σε μορφή.
 
Πίσω
Μπλουζα