Ναι, αυτή είναι. Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει πλήθος φωτογραφιών της οικογένειαςΝομίζω ότι είναι η κόρη του Μουστάκα...
ήταν αυτή η ανόητη μόδα τη δεκαετία του ΄70 που έντυναν τα αδερφάκια με τα ίδια ρούχα λες κι είχαν βγει από ίδρυμα... το έχω υποστεί κι εγώ με την αδερφή μου... παιδικά τραύματα...Τα βλασταράκια ήταν μέλη σε καποια.... παιδική...μυστική οργάνωση λόγω ομοιόμορφης ενδυμασίας;
Είδα πρόσφατα την συνέντευξη που είχε δώσει στο STUDIO 4 στην ΕΡΤ1. Ήταν υπέροχη! Πολύ γλυκιά και ανθρώπινη.Η Μαντώ με τον γιό της
Προβολή συνημμένου 249491
Προβολή συνημμένου 249492
Προβολή συνημμένου 249493
Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με την σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη και ένα από τα τρία παιδια που απέκτησαν.Οι γονεις ποιοι ειναι, ρε παιδια; Ο Ρομπερτ Ουιλιαμς και η Μπεσυ Αργυρακη;
Συνονόματε αναγράφεται στο περιοδικό ποιό από τα παιδιά του εικονίζεται στην φωτογραφία ; Στο προηγούμενο σχόλιο έγραψα αρχικά ότι είναι ο γιός του Αλέξανδρος αλλά μήπως τελικά είναι η Ιλένια;; Ευχαριστώ.
Ο Σπύρος Καλογήρου με την Ευαγγελία Σαμιωτάκη και τον γιό τους Κωνσταντίνο
Τι απαίσιος καναπές είναι αυτός!
Και δε φτανει που ειναι απαισιος, αλλα εχει και σεμεδακια!Τι απαίσιος καναπές είναι αυτός!