Οι σταρ και τα παιδιά τους!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια που ηρθε η κουβεντα στις γραβατες, να πω κατι για το ανεμισμα τους.
Επειδη εχω δει πολλες γραβατες να ανεμιζουν και συχνα να φαινεται το μεσα κομματι τους, υπαρχει λυση για αυτο. Ειναι η ετικετουλα που εχουν οι γραβατες στην πισω πλευρα τους. Η ετικετα αυτη λοιπον εχει ενα κενο για να περναει το μεσα κομματι και ετσι ακομα και οταν η γραβατα ανεμιζει να μη φαινεται ποτε διπλη. Αυτος δηλαδη ειναι και ο λογος υπαρξης της ετικετας σε εκεινο το σημειο, αλλα ειναι λιγοι οι αντρες που το ξερουν αυτο.

Πού τις είδατε τις γραβάτες που ανεμίζουν;

Μια που ηρθε η κουβεντα στις γραβατες, να πω κατι για το ανεμισμα τους.
Επειδη εχω δει πολλες γραβατες να ανεμιζουν και συχνα να φαινεται το μεσα κομματι τους, υπαρχει λυση για αυτο. Ειναι η ετικετουλα που εχουν οι γραβατες στην πισω πλευρα τους. Η ετικετα αυτη λοιπον εχει ενα κενο για να περναει το μεσα κομματι και ετσι ακομα και οταν η γραβατα ανεμιζει να μη φαινεται ποτε διπλη. Αυτος δηλαδη ειναι και ο λογος υπαρξης της ετικετας σε εκεινο το σημειο, αλλα ειναι λιγοι οι αντρες που το ξερουν αυτο.
δεν κόβει αγάπη μου!!! εξαιρούνται οι παρόντες!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, κι εγώ το έμαθα μεγάλος αυτό. Αν δεν μας πάρεις από το χεράκι να μας εξηγήσεις κάτι με απλές λέξεις δεν το καταλαβαίνουμε :P

Οι γραβάτες είναι πονηρές. Όσο είναι μακρυά από σάλτσες, μαγιονέζα (και no flow flip chip underfills, στην περίπτωσή μου) συμπεριφέρονται σεμνά. Μόνο όταν είναι σε απόσταση βολής απελευθερώνουν τον χειρότερο εαυτό τους κι αρχίζουν να ανεμίζουν.

Πουθενα. Η γραβατα του Μουστακα ομως ειναι εν δυναμει ανεμιζομενη. :)
..και η πιατέλα με τα φιλετάκια - αιωρούμενη απειλή - καθώς έχει πάρει κλίση μεγάλη :p

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με την κόρη του Άννα
Ακολουθεί αφίσα από το έργο Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια στο οποίο πατέρας και κόρη γαι πρώτη φορά έπαιξαν μαζί.
%CE%91%CE%9A.jpeg

Πίσω
Μπλουζα