Οι σταρ και τα παιδιά τους!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραιο το στυλ μαμας και κορης...
Ειδικα το σετακι (παντελονι-μπλουζα) της μικρης...θυμαμαι τετοια σετακια στα 90s...

Η Λιλα Καφανταρη φαινεται σαν να λεει "κοιτα πού μπλεξαμε..."

Τελευταία επεξεργασία:
Εξαρτάται βέβαια και από το σε ποιο σημείο της Μιχαλακοπούλου ήταν το διαμέρισμα της κας Θεοδωρακοπούλου, αλλά για έναν Κουπονιώτη η Μιχαλακοπούλου δεν νομίζω να είναι "Κέντρο". Φυσικά σε σχέση με την Ν. Κηφισιά είναι κεντρότατο. Είπαμε, όσο πιο μακρυά μένεις από το Σύνταγμα τόσο φαρδαίνουν τα όρια της Αθήνας. Από το ύψος της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνουν και τον Πειραιά :). Δεν θυμάμαι να έχω πάει στο συγκεκριμένο θέατρο, αλλά βλέπω είναι Αγίου Μελετίου. Μόνο πια πρώην Ν. Κηφισιώτισσα θα θεωρούσε ότι η Μιχαλακοπούλου βολεύει για Αγίου Μελετίου.

Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιό του Δημήτρη και τα εγγόνια του Παυλίνα και Λάμπρο.
Ακολουθεί πρόσφατη φωτογραφία του Δημήτρη Κωνσταντάρα με τα δύο του παιδιά Λάμπρο και Παυλίνα
6388cb660d464.jpg

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (γιος του ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα) στη φωτό που είναι νέος μοιάζει πολύ με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον νεότερο στη δεύτερη φωτό με την αδερφή του. Κανένας τους όμως δεν μου μοιάζει με τον παππού ηθοποιό.

Θέλω πολύ να σχολιάσω τον Λάμπρο τον νεότερο αλλά θα φάω μπαν και δεν κάνει :mpazo:

Τελευταία επεξεργασία:
Δηλαδή μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχε καθόλου φίλους η κυρία? Φρίκη! Και για την κόρη δεν θα έπαιρνα όρκο... μοιάζει να θέλει να είναι αλλού, αλλά την κρατάει φυλακισμένη η μαμά.

Πίσω
Μπλουζα