Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ και την πρωτότοκη νεογέννητη κόρη τους Εβίτα το 1964. Το ζευγάρι θα αποκτούσε άλλη μια κόρη την Χίλντα το 1972. Έζησαν ευτυχισμένοι ως το τέλος της ζωής του ηθοποιού που έλεγε πως η σύζυγος του ήταν για εκείνον η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι του. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την χαρακτηριστική, σπάνια, έμφυτη ευγένεια έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2001. Είχε ζητήσει στο μνήμα του να υπάρχει μια πλάκα, που αναγράφει: «Με συγχωρείτε κυρίες μου, που δεν μπορώ να σηκωθώ».
Δεύτερη σύζυγος;;;; πρώτη φορά το ακούω...ποια ήταν η Α σύζυγος;;;Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ....
Βάσει σχετικής αναζήτησης στο διαδίκτυο , ο πρώτος γάμος του διήρκεσε ελάχιστους μήνες και στις συνεντεύξεις του ο ίδιος δεν ήθελε να αναφέρεται σε εκείνο το κομμάτι της ζωής του.Δεύτερη σύζυγος;;;; πρώτη φορά το ακούω...ποια ήταν η Α σύζυγος;;;
Μωρό: πού έχω μπλέξει Χριστέ μου! Ας πάω πιο κει να τον αποφύγω...
Άθλια η φωτοσκίαση: στέρνο και μπράτσο κανονικές φλοκάτες. Το μωρό μοιάζει να κρατάει κάτι.
Πάντως εδώ - ενα μέλος του φόρουμ - σε μια ανάρτηση από το 2017, παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα για την υποτιθέμενη οικογενειακή ευτυχία του Ντίνου Ηλιόπουλου!Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ........ Έζησαν ευτυχισμένοι ως το τέλος της ζωής του ηθοποιού που έλεγε πως η σύζυγος του ήταν για εκείνον η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι του.