Οι σταρ και τα παιδιά τους!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειναι 1956 και στα γυρισματα του Ζηλιαρογατου η μικρη Ληδα Σανταλα επισκεπτεται την μητερα της, Σμαρω Στεφανιδου.

1956.png

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βλέπω την κόρη της κυρίας Ρίκα Διαλυνά και τον εγγονό της.

Προφανώς τα παιδιά της θέλουν να μείνουν μακριά απο την δημοσιότητα..
Το αναφέρουν και στο παρακάτω link το οποίο έχει και την φωτογραφία που ανέβασες (χωρίς πηγή και χωρίς το stamp του παρακάτω ιστότοπου) στο φόρουμ.

@Pathetic Δεν ξέρω που βρήκες αυτή την φωτογραφία μιας και δεν έχεις βάλει καμία πηγή φωτογραφίας και επειδή βλέπω ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με κάποιο κινητό απο κάποιο άλλο υπολογιστή ή κινητό σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι απο κάποιο προσωπικό προφίλ της ηθοποιού ή της οικογένειας της κυρίας Διαλυνά και οι φωτογραφίες αυτές να μην ήθελαν να διαρρεύσουν και να δημοσιευθούν για αυτό και βάζω το παραπάνω link το οποίο έχει την φωτογραφία που ανέβασες ως απόδειξη ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει αναρτηθεί πριν την δημοσίευση σου στο φόρουμ.

Το retromaniax σέβεται την ιδιωτική ζωή των διασήμων και των οικογενειών τους και δεν έχει καμία σχέση με αυτή την φωτογραφία η οποία έχει αναρτηθεί σε προγενέστερη ημερομηνία σε άλλους ιστότοπους πριν αναρτηθεί εδώ στο φόρουμ απο το μέλος @Pathetic.

Τελευταία επεξεργασία:
Εφόσον μπορεί να ενοχλήσει κάποιους την σβήνω.

Και καλά έκανες γιατί την ανέβασες χωρίς πηγή και χωρίς το stamp που έχει βάλει η ιστοσελίδα που αναφέρω παραπάνω και έτσι αν όντως είναι χωρίς την άδεια της κυρίας Διαλυνά ή της οικογένειας της πιθανον να είχε μπλεξίματα το φόρουμ και εσύ ο ίδιος που την ανέβασες για τους λόγους που αναφέρω και στο παραπάνω post.

Εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να ισχύουν όσα έγραψες σχετικά με την αποφυγή της δημοσιότητας μήπως θα έπρεπε να σβήσεις και το λινκ για την φωτογραφία????

Εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να ισχύουν όσα έγραψες σχετικά με την αποφυγή της δημοσιότητας μήπως θα έπρεπε να σβήσεις και το λινκ για την φωτογραφία????

Το link που έβαλα έχει πάνω στη φωτογραφία stamp του ιστολογίου και κατά κάποιο τρόπο δείχνει ότι έχει τη άδεια να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία. Εσύ την ανέβασες χωρίς πηγή και χωρίς το stamp. Επίσης με αυτό το τρόπο αποδεικνύεται ότι η ανάρτηση της φωτογραφίας έχει γίνει άλλου πριν την αναρτήσεις εσύ @Pathetic στο φόρουμ. Αποδεικνύει ότι προϋπήρχε πριν την εδώ ανάρτηση σου και ότι δεν έχει το retromaniax καμιά σχέση με την διάδοση της στο διαδίκτυο.

Τελευταία επεξεργασία:
Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα! Δηλαδή αν η ιστοσελίδα έκανε μια παρατυπία και εμείς την αναδημοσιεύουμε δεν πειράζει γιατί προηγήθηκε η ιστοσελίδα.? Και πώς ξέρεις ποια είναι η πηγή για τόσες προσωπικές φωτογραφίες που βλέπω δημοσιευμένες εδώ? Πώς ξέρουμε ότι δεν αποκτήθηκαν με παράτυπο τρόπο? Καμία δεν έχει πηγή!!!!

Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα! Δηλαδή αν η ιστοσελίδα έκανε μια παρατυπία και εμείς την αναδημοσιεύουμε δεν πειράζει γιατί προηγήθηκε η ιστοσελίδα.? Και πώς ξέρεις ποια είναι η πηγή για τόσες προσωπικές φωτογραφίες που βλέπω δημοσιευμένες εδώ? Πώς ξέρουμε ότι δεν αποκτήθηκαν με παράτυπο τρόπο? Καμία δεν έχει πηγή!!!!

@Pathetic Ανέβασες φωτογραφια που είναι τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp της ιστοσελίδας που έχει ας πούμε ιδιωτικοποιηθεί την φωτογραφία. Εσύ την ανέβασες απλά ως τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp. Σκέτη φωτογραφία screenshot σαν να την δημοσιεύσεις εδώ ως πηγή της φωτογραφίας αυτής. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να την κάνει download και αν γίνει κάτι να πει εγώ δεν ξέρω τίποτα την βρήκα ορφανή στο retromaniax οποτε ζητείστε απο αυτούς αν έχουν άδεια ή που την βρήκαν χώρις πηγή. Δεν καταλαβαίνεις κιόλας..

@Pathetic Ανέβασες φωτογραφια που είναι τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp της ιστοσελίδας που έχει ας πούμε ιδιωτικοποιηθεί την φωτογραφία. Εσύ την ανέβασες απλά ως τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp. Σκέτη φωτογραφία screenshot σαν να την δημοσιεύσεις εδώ ως πηγή της φωτογραφίας αυτής. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να την κάνει download και αν γίνει κάτι να πει εγώ δεν ξέρω τίποτα την βρήκα ορφανή στο retromaniax οποτε ζητείστε απο αυτούς αν έχουν άδεια ή που την βρήκαν χώρις πηγή. Δεν καταλαβαίνεις κιόλας..
Εντάξει τώρα κατάλαβα , είμαι λίγο αργοστροφος και σας τρώω και το χρόνο με τις ανόητες απορίες μου... δεν θα ξαναγίνει....

Πίσω
Μπλουζα