ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ φωτογραφία. Η επεξεργασία της είναι αποτυχημένη αλλά το στήσιμο, το θέμα, οι κυρίες είναι σούπερ. Μπράβο!
Εφόσον μπορεί να ενοχλήσει κάποιους την σβήνω.
Εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να ισχύουν όσα έγραψες σχετικά με την αποφυγή της δημοσιότητας μήπως θα έπρεπε να σβήσεις και το λινκ για την φωτογραφία????
Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα! Δηλαδή αν η ιστοσελίδα έκανε μια παρατυπία και εμείς την αναδημοσιεύουμε δεν πειράζει γιατί προηγήθηκε η ιστοσελίδα.? Και πώς ξέρεις ποια είναι η πηγή για τόσες προσωπικές φωτογραφίες που βλέπω δημοσιευμένες εδώ? Πώς ξέρουμε ότι δεν αποκτήθηκαν με παράτυπο τρόπο? Καμία δεν έχει πηγή!!!!
Εντάξει τώρα κατάλαβα , είμαι λίγο αργοστροφος και σας τρώω και το χρόνο με τις ανόητες απορίες μου... δεν θα ξαναγίνει....@Pathetic Ανέβασες φωτογραφια που είναι τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp της ιστοσελίδας που έχει ας πούμε ιδιωτικοποιηθεί την φωτογραφία. Εσύ την ανέβασες απλά ως τραβηγμένη απο άλλη οθόνη υπολογιστή ή κινητού ή τάμπλετ χωρίς πηγή και χωρίς το stamp. Σκέτη φωτογραφία screenshot σαν να την δημοσιεύσεις εδώ ως πηγή της φωτογραφίας αυτής. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να την κάνει download και αν γίνει κάτι να πει εγώ δεν ξέρω τίποτα την βρήκα ορφανή στο retromaniax οποτε ζητείστε απο αυτούς αν έχουν άδεια ή που την βρήκαν χώρις πηγή. Δεν καταλαβαίνεις κιόλας..