Οι σταρ και τα παιδιά τους!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραίο μαγνητόφωνο. Τώρα είναι πιο σπάνια και από χρυσάφι.

Γιατι εχω την αισθηση πως η Καιτη υποστηριζει στο ταβλι τον Μακη Ρευματα και οχι τον αντρα της; :D

Μου κανει εντυπωση που κανενα απο τα παιδια που εικονιζονται, δεν εχουν κανει καποιο reply.

Αποκλειεται ολα να εχουν στην κατοχη τους τις φωτογραφιες αυτες. Καποιου οι γονεις δεν θα κρατουσαν πληρες αρχειο απο τον τυπο της εποχης.

Θα ειχε και τη φαση του να μας περιγραφαν αναμνησεις απο την φωτογραφιση...

Ενδιαφέρον ότι σε ζευγάρια που και οι δύο σύζυγοι εργάζονται και οι δύο είναι πολυάσχολοι εξακολουθούν τα παιδιά να είναι δουλειά της μαμάς και όχι του μπαμπά κι έτσι διαβάζουμε ότι πήρε η μαμά το παιδί στη δουλειά του μπαμπά. Γιατί δεν το έπιρνε ποτέ το παιδί ο μπαμπάς στη δουλειά της μαμάς? Η κα. Γρηγοράτου παίρνει μαζί το μικρό "γιατί δεν έχει πού να τον εμπιστευτεί". Όχι "δεν έχουν πού να τον εμπιστευτούν" σαν ζευγάρι. Ο άντρας δεν ανακατεύεται στην ανατροφή των παιδιών. Εϊναι βέβαια χαζομπαμπάς αλλά το φορτίο πέφτει στις πλάτες της γυναίκας, όχι και στους δύο.

Αναρωτιέμαι πόσο έχει αλλάξει αυτό ακόμη και τώρα.

Τελικά έκανε καμιά καριέρα το Καρράκι?

Το μωρό μπορεί να γελάει ευχαριστημένο - δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μου επιτρέπει να σχηματίσω γνώμη - αλλά σίγουρα όχι διότι η μελωδική Λήδα το νανουρίζει με κανένα από τα εργαλεία της, αφού είναι βρεφοκρατούσα και τα όργανα είναι στο πάτωμα.

Ωραία κούνια!

πρέπει να είναι δεκαετία του '60 αν κρίνω απ το διτονικό και τις βαρείες. Τέτοια ξύλινη κούνια έχουμε στο χωριό, ήταν του μακαρίτη του πατέρα μου,  όταν ήταν μωρό.

πρέπει να είναι δεκαετία του '60 αν κρίνω απ το διτονικό και τις βαρείες. Τέτοια ξύλινη κούνια έχουμε στο χωριό, ήταν του μακαρίτη του πατέρα μου,  όταν ήταν μωρό.
Αρχες, ισως και μεσα δεκαετιας '70.

Το σπίτι της Λήδας έχει "χωριάτικη" διακόσμηση (βλέπε φλοκάτη στο βάθος κλπ). Στα μέσα προς το τέλος των 70 υπήρξε η πρώτη άνθιση του "ρετρό" (τότε μπήκε κι ο όρος στην καθημερινή χρήση) και ταυτόχρονα της δήθεν επιστροφής στο χωριό (με το σίδερο-βαποράκι βαμμένο κόκκινο και με ξερά στάχυα και λουλούδια μέσα και απαραίτητα ένα διακοσμητικό τζάκι :-)). Η ξύλινη κούνια του Ληδομωρού πρέπει να εντάσσεται μέσα σε αυτά τα "Γκρηκ φολκλορ" πλαίσια, μια που ήταν πολύυυυ παλιότερο σχέδιο από την εποχή εκείνη.

Πίσω
Μπλουζα