Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Ασεβείς απορίες:

Ο κλασικός μπαμπάς θα ήταν δυστυχισμένος που δεν μεγάλωσε παιδιά, μόνο κορίτσια με το συμπάθειο?

Η Γωγώ έκανε πολλές μετακομίσεις μαζί? Όχι μία τη φορά? Και τι νόημα έχει να περιποιείται λουλούδια όταν μετακομίζει? Για να τα βρει ο επόμενος?
 
Δεν ξέρω ποια στην παραπάνω φωτογραφία είναι η κα. Σπαντιδάκη και ποια η κα. Ζώη, αλλά καμιά δεν καμαρώνει την κορούλα. Και οι δύο την αγνοούν παντελώς .
Η κύρια Ζώη είναι η κυρία με την μεγάλη μαύρη τσάντα και το μαύρο φουλάρι. Είναι ηθοποιός και αρχιτέκτονας
 
Δεν ξέρω ποια στην παραπάνω φωτογραφία είναι η κα. Σπαντιδάκη και ποια η κα. Ζώη, αλλά καμιά δεν καμαρώνει την κορούλα. Και οι δύο την αγνοούν παντελώς .
οχι μωρε και οι 2 την πιανουν απο το χερι,αλοστε δινουν προτεραιοτητα στο φακο
 
Άρα καμαρώνουν τον εαυτό τους ή τον φακό. Το να πιάνεις ένα κοριτσάκι από το χέρι δεν δείχνει καμάρι.

Για να εξηγούμαι, σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν σχολιάζω το τι κάνουν οι εκάστοτε εικονιζόμενοι - μια χαρά είναι οι φωτό - αλλά το τι γράφουν οι συντάκτες. Συχνά αυτά που διαβάζουμε δεν ανταποκρίνονται σ' αυτά που βλέπουμε.
 
Δεν ξέρω τι σχέσεις είχε με κόμματα η Ζωρζ Σαρρή, αλλά ο συντάκτης του κειμένου είχε κάποια ψιλοπροβληματάκια. Προς τι το κόμμα μεταξύ του "γαστρομαργικού" και του δρόμου? (ίσως αν ο δρόμος ήταν γαστριμαργικός να έμενε ακομμάτιστος). Το "είνε" δεν το θεωρώ λάθος, ήταν εναλλακτική αν και ασυνήθιστη γραφή του "είναι".

Υ.Γ. Ο συντάκτης ζούσε μέσα στο κείμενό του. Οπότε πράγματι ήταν αριστερά του η Σαρρή (και ακροαριστερά το Σαρράκι).
 
Η Σαρρη παντως ηταν γνωστη για τις αριστερες της πεποιθησεις, ασχετως αν στους κινηματογραφικους της ρολους κυριως υποδυοταν λογω παρουσιαστικου την πλουσια και την αριστοκρατισσα. Τα ιδια και ο Λυκουργος Καλλεργης. Κινηματογραφικα ηταν σχεδον παντα (με μοναδικη ισως εξαιρεση τον ρομαντικο ρολο του στον Κοκκινο Βραχο) ο κακος πλουσιος που πινει το αιμα των φτωχων, η ο κακος αριστοκρατης που δεν αφηνει την κορη του να παντρευτει τον φτωχο νεο που αγαπα.

Στην πραγματικοτητα ηταν ενας απο τους πιο γνωστους αριστερους.
 
Παντως αν τη φωναζουν οπως ακριβως τη βαφτισαν, Αλεξανδρα - Χριστινα, αρχιζουν το πρωι και τελειωνουν το μεσημερι. :)
 
Ή κόρη της Ερρικας Μπρογιερ είναι ή ξανθιά κόρη του Βουτσα που βλέπουμε σήμερα στα σήριαλ; μάλλον βλέπαμε πιο παλια
 
Πίσω
Μπλουζα