Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Γενικά τα κείμενα στα παλιά περιοδικά ήταν λίγο ως αρκετά προβληματικά και έγραφαν ότι τους έρχονταν στο μυαλό.Σε ένα περιοδικό μέσα προς τέλη 80ς θυμάμαι έλεγε πως ο Ντάστιν Χόφμαν ετοιμάζεται να παίξει σε ελληνική ταινία που θα σπάσει τα ταμεία και θα έχει σίγουρο το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας,με θέμα την ζωή του Καποδίστρια, που τάχα μου θα τον υποδύονταν ο Χόφμαν λόγω της... ελληνικής του καταγωγής.
 
Κι αυτό εδώ γράφει άλλ' αντ' άλλων. Τι σόι Ελληνικά είναι "η είδηση την κατέλαβε προ ευχάριστης εκπλήξεως"? Η είδηση ΗΤΑΝ η ευχάριστη έκπληξη. Προ ευχάριστης εκπλήξεως βρίσκεσαι, ή η ευχάριστη έκπληξη σε καταλαμβάνει.

Αν η κα. Μάλφα βρισκόταν σε ΠΛΗΡΗ συναισθηματική ολοκλήρωση τα παιδιά περίττευαν διότι τι παραπάνω να της πρόσφεραν?

Πώς δεν αντιμετώπισε δυσκολίες η εργαζόμενη μητέρα? Τις είχε η μητέρα, όχι η εργαζόμενη, αφού παραδέχεται ότι τα παιδιά είχαν πρόβλημα με τη δουλειά.
 
Μπέσυ Μάλφα: ''η έλευση των διδύμων ήταν κάτι εντελώς τυχαίο και απρογραμμάτιστο''

πολλοί vip (αλλά και κοινοί θνητοί) έχουν μιλήσει για απρογραμμάτιστη έλευση παιδιών...

στην Μπέσυ Μάλφα όμως...δεν έτυχε αλλά πέτυχε!!!
 
Υπηρχε δηλαδη περιπτωση η ελευση των δυο παιδιων να ηταν προγραμματισμενη;
Τι λεει μια γυναικα, ας πουμε; Τωρα βαζω μπρος για διδυμα;
 
Ο Kirk Douglas μαζι με τη δευτερη συζυγο του, Anne, και τους δυο γιους τους, Peter και Eric, στο σπιτι τους στο Μπεβερλυ Χιλς το 1962.

1624785461706.jpeg
 
Απαίσιο αυτοκίνητο.
Αν η φωτό ήταν στιγμιότυπο στο ΕσύΣωλήνας θα ανήκε στην κατηγορία instant regret. Όλο και καμμιά μ...λακία θα έπαιζε. Αν την έβαζαν δε και σε γερανό, η μ...λακία θα ήταν εξασφαλισμένη.
Το κείμενο το αφήνω ασχολίαστο, είναι αυτό που λέμε cringe worthy. Όπως και στην πλειοψηφία τους τέτοια βλακοάρθρα.
 
τι ωραίο έχει να μουτζουρώνεις το δέρμα σου με ανεξίτηλο μελάνι; μόνο επειδή είναι στη μόδα; και αν φτάσεις αισίως τα 60 και δεν σε εκφράζει πια; κούλικο στο στήθος σου τατού, που όσο και αν το καις δεν λέει να σβήσει....
 
Πίσω
Μπλουζα