Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Εγώ υποστηρίζω ότι ο λόγος που παλιά τουλάχιστον οι νεοέλληνες δεν είχαν καλή σχέση ούτε με το μπάνιο (κολύμπι) ούτε με το μπάνιο (σε μπανιέρα) είναι η τραυματική εμπειρία του βαφτίσματος. Εκεί που κάθεται το μωρό ήσυχο ήσυχο και φιλοσοφεί με την πιπίλα του το αρπαζει ένας αγριάνθρωπος με γένεια, και το βουτάει μέσα σε νερό που μπορεί να είναι ζεστό, μπορεί κρύο, και την τρίτη φορά του σπρώχνει και το κεφάλι μέσα. Και κάνουν και διάφορα με το μύρο, δεν κάνουν? Δεν θυμάμαι, έχω να παρακολουθήσω βάφτιση προσεκτικά 63 χρόνια, από τότε που ήμουνα ο πρωταγωνιστής. Κι έχει κι ένα σωρό άγνωστους και η μαμά είναι ντυμένη περίεργα. Ε, αν μάλιστα είσαι αδυνάτου χαρακτήρος, από τότε σου μένει να φοβάσαι το νερό.
 
Φανταζομαι πως μετα το τελος της βαφτισης θα της κανανε και εγγραφη στο Γυμνασιο.
 
Την ομοιότητα με τον Σιλβέστρο που στο λύκο την είδαν; Ήμαρτον δηλαδή...
 
Όταν λένε Σιλβέστρο εννοούν αυτόν;

1b327dfdd82840adfa83a51d114cfc5d.jpg
 
Χώρια που η βλάβη διορθώνεται, δεν αποκαθίσταται (εκτός αν κάποιος διόρθωσε το βλαμμένο και κάποιος το ξαναχάλασε επίτηδες, αποκαθιστώντας επομένως τη βλάβη). Εκείνο που αποκαταστάθηκε ήταν η σωστή λειτουργία.
 
Γιατί λοξοκοιταζει η κυρία Τσιβιλίκα αραγε;
 
Η Μουτζούρα και το Χρυσάνθεμο

Επισης γιατι το "Τσιβιλικα" κραταει τοση αποσταση απο το "Βασιλη";
Γιατί μάλλον το "σε..." δεν θα χωρούσε. Θα αναγκάζονταν να το γράψουν φυσιολογικά και σωστά χωρίς αποσιωπητικά και δεν θα έκαναν το κομμάτι του εντυπωσιασμού που ήθελαν
 
Επισης γιατι το "Τσιβιλικα" κραταει τοση αποσταση απο το "Βασιλη";
Γιατί το desk top publishing τότε το χειριζόντουσαν λίγοι από τους παλιούς γραφίστες, (πρέπει να είμαστε στο 1995 ίσως και 1996 εδώ υποθέτω), οι οποίοι μάθανε ηλεκτρονική σελιδοποίηση μαθαίνοντας πως να κουρεύουν στου κασίδη το κεφάλι. Υπήρχαν πάρα πολλά λάθη στα κασέ εντύπων εκείνης της εποχής, με πιο συνηθισμένο να χρησιμοποιούνε πέντεξι διαφορετικές γραμματοσειρές σε ένα τοσο δα κειμενάκι.
 
Καλε, σε πληρεστατη! Μεχρι και το λουτρινο ειναι εκει.
 
Ο Πασχάλης δεν θα σταματούσε στο δευτερο παιδι...αμ ειδαμε, μετα απο χρονια...εκεινο το "στιγμιαίο λαθος"...

Την εμφανιση της Αλικης την προσεξατε;
Με κοτσίδες αλλά και ... σεμεδακι!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα