Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Μόνος του το έκανε το παιδί ο πασχάλης? Δεν υπήρξε μαμά στην όλη ιστορία? Διότι καλά να μην τη δείχνει η φωτό, αλλά ούτε στο κείμενο δεν αναφέρεται.
 
Πειτε μας καλε, αν ειναι αγορακι η κοριτσακι.
 
Πειτε μας καλε, αν ειναι αγορακι η κοριτσακι.
Έτσι όπως το βλέπω αγόρι πρέπει να είναι. Και πιστεύω θα γίνει μουσικός κι αυτός. Και παραγωγός. Και θα παντρευτεί μια ηθοποιό. Και μετά από χρόνια πολλά θα χωρίσουν.

Ταρώ- χαρτομαντειες- κληρονομικό χάρισμα karapiperim
 
Ήταν να μην κάνει την αρχή. Σωστά, αυτός τα τραβάει; Ας είναι καλά η μηχανή αναπαραγωγής. Τι να πει και η άλλη; Είχε λόγο;
 
Η άλλη ΦΥΣΙΚΑ συμφωνεί μαζί του. Αυτό δα της έλειπε να μην.

Αλλά γενικά το κείμενο πάσχει, ιδίως στην αρχή. Ο δημοφιλής κωμικός ΑΠΕΚΤΗΣΕ... δώρο της γυναίκας του. Αμ δε! Αν ήταν έτσι, η σύζυγος θα το έπαιρνε, θα του το έδινε, θα ξεσκόνιζε τα χέρια της και θα έλεγε "Τώρα είναι δικό σου, σου το έκανα δώρο.... εσύ να το ταΐζεις, να το θηλάζεις, να το ξεσκ{προληπτική λογοκρισία]ίζεις, να ξυπνάς το βράδυ όταν κλαίει κλπ κλπ κλπ., εγώ δεν ασχολούμαι πια". Σιγά μην έγινε έτσι. Άσε που το κοριτσάκι το αντιμετωπίζει ο συντάκτης σαν αντικείμενο που το αποκτάς, σου το δίνουν δώρο... λες και μιλάει για την προίκα της γυναίκας του.

Επίσης ο τύπος χρειάζεται και μαθήματα στοιχειώδους βιολογίας. Από γάμο, αποκτάς πεθερικά, κουνιαδάκια, μπατζανάκηδες, χωράφια στο χωριό, αλλά όχι παιδιά. Αυτά τα αποκτάς από άλλη δραστηριότητα, η οποία συνήθως προηγείται του γάμου, όπως υπαινίσσεται το άρθρο μ' εκείνο το "πρόσφατο".
 
Με τα παπούτσια στα σεντόνια? Ο elephadas δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο μικρός, και δεν θέλει μεγάλος μια που κάνει ο ίδιος τις μπουγάδες του.
 
Δηλαδη τωρα αυτο το κοριτσακι ειναι παιδι της Βιδαλη;
 
Δεν είναι μόνο δικό της, είναι και Καστανάκι, δεν είναι? Τα χαρακτηριστικά του Καστανά στο γυναικείο δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Βρίσκεις άσχημη τη Βιδάλη, Gordon? Η συγκεκριμένη φωτό δεν την κολακεύει αλλά πιστεύω ότι είχε πολύ όμορφο πρόσωπο.
 
Πιο πολύ αντιπαθή την βρίσκω παρά άσχημη
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είναι μόνο δικό της, είναι και Καστανάκι, δεν είναι? Τα χαρακτηριστικά του Καστανά στο γυναικείο δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Βρίσκεις άσχημη τη Βιδάλη, Gordon? Η συγκεκριμένη φωτό δεν την κολακεύει αλλά πιστεύω ότι είχε πολύ όμορφο πρόσωπο.
Δεν ειναι του Καστανά τα παιδια αυτα αλλα του δευτερου συζύγου.Ο γιος που εχει με τον Καστανα δεν ειναι στη φωτο εχει 3 παιδια.Η κορη πηγε στα καλλιστεια και πηρε και στεμμα βγηκε Μις Γιανγκ.
 
Μα, ναι! Απο τη Μαρια Ελενη Ζωη Λασκαρη Λυκουρεζου εμπνευστηκε ο Ζαν Κοκτω Τα τρομερα παιδια.
Τι νομισατε;
 
Όλες τις φίλες της μαμάς ή της μικρής; Ένα ακόμα πιτσιρίκι βλέπω μόνο και κάτι κυράδες.

Το όνομα που υποτίθεται θα έδινε η μικρά μου θύμισε κάτι χαζά ονόματα-σιδηρόδρομους που έχουν οι Ισπανοί αριστοκράτες: María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y Silva Falcó y Gurtubay, ή αλλιώς Δούκισσα της Άλμπα.

Μην την ψάξετε σας παρακαλώ. Δεν θέλω να κατηγορηθώ για το θάνατό σας από τρόμο.
 
Πίσω
Μπλουζα